bruiloft trouw fotografie fotograaf amsterdam

Zomer bruiloft

Bruiloft op een mooie zomerdag

Deze zomer, vlak voordat ik vertrok naar een warmer oord, mocht ik in Gorinchem een bruiloft fotograferen. Jisca en Danny gingen trouwen!

Ik was aanwezig vanaf het aankleedmoment, wat een zwaar moment was voor de bruid door de enorme hitte. Nu mogen we niet klagen over mooi weer, maar stiekem was het wel iets te warm!
Na een glas champagne en de ‘first look’ van bruid en bruidegom gingen we op pad naar het Dalem Poortje: een mooie, groene omgeving met de stadspoort en een Hollandse molen.

Ongeposeerde loveshoot

Ik fotografeer graag ongeposeerd, dus stelde wat vragen en opdrachten om ze op hun gemak te stellen en vooral van elkaar te laten genieten.
Na de fotoshoot hadden we een picknick bij de molen met een klein groepje familie. Gezellig en knus!

Daarna was het tijd voor het grote moment: de ceremonie bij het stadhuis! De trouwambtenaar was een leuke vrouw die alle getuigen even door nam, vertelde hoe het bruidspaar elkaar hadden leren kennen, wat hun passies waren en waarom ze elkaar zo lief vinden dat ze wel willen trouwen. En toen was het tijd voor het ja-woord en de ringen!

Pure emoties

Bij de felicitaties achteraf kwam de baas van Danny nog een grote verrassing brengen die beiden emotioneel maakte. Een heel puur moment met echte emoties, een beeld wat mij altijd heel blij maakt.

Na de groepsfoto’s was het tijd voor mij om naar huis te raden en voor het bruidspaar en hun vrienden & familie om lekker wat te gaan eten en feesten!

Gaan jullie ook trouwen binnenkort?

Neem contact met mij op een kennismakingsgesprek te boeken!

Vergelijkbare berichten