business fotoshoot delft

Zakelijke portretshoot in Delft

Met Sanne ging ik Delft in om zakelijke maar vrolijke foto’s te maken. Voor haar branche hoefde het niet zo formeel en ze wilde vooral wat vrolijke foto’s van zichzelf. Daar hou ik wel van!

We gingen samen Delft door. Ik besefte me dat er nog nooit echt geweest was! Ik ontdekte een café met papegaaien en katten, my kind of place haha. We liepen over grachtjes, vonden mooie huisjes, mooie deuren, schommelden wat. En we dronken een theetje op het terras waar zij wel eens werkte. Gewoon in een strandstoel! Hoe relaxed is het freelancers bestaan soms toch. We hadden goede gesprekken en we maakten flauwe grapjes.
Uiteraard had ik wat opdrachten en vragen om dr los te krijgen zo nodig. De opdracht: “draai rond alsof je een prinses met een grote prinsessenjurk bent” werkte erg goed, haha. Niet perse een die ik vaker gebruik, maar grappig te zien hoe iemand zijn fantasie over kan nemen!

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag! Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten