zakelijk, ondernemer fotoshoot, beeldbank

Zakelijke fotoshoot met Remke

Remke ontmoette ik op Instagram. Ik weet niet eens meer hoe het begon eigenlijk. Maar we hadden gezellig contact en in januari wilde ze  foto’s laten maken. Superleuke zakelijke fotoshoot, vrolijke kleuren, bekijk `m hier.

Instagram foto’s

Remke plaatst echter bijna dagelijks wel iets op Instagram. Haar eigen foto’s, maar ook foto’s waar zij op staat. Die heb je nu eenmaal niet oneindig, dus begin van de zomer was het tijd voor onze tweede shoot. Geweldig dat ik nog een keer met haar aan de slag mocht!

Ze zocht ook nog DE foto voor op haar website: ietwat veraf, wel spontaan en qua kleuren passende bij haar huisstijl. Ik dacht even na, pakte mijn lijstje van locaties erbij (research is alles!) en kwam al snel met een locatie die me wel geschikt leek. De locatie werd goedgekeurd en DE foto pronkt nu op haar website, kijk maar snel: bold-sl.nl Het blijft gaaf om mijn foto op iemand anders zijn website terug te zien. Blijft als een hele eer voelen!

Variatie alom

Remke had weer aardig wat foto’s nodig, dus we namen ruim de tijd. Aan tafel achterin, aan tafel voorin bij het raam, op de bank, voor het raam, buiten lopend, in het park. Genoeg verschillende locaties. Ook in beeld wisselde ik af: detailshots van haar hand aan het werk, haar werkspullen, overzichtsfoto, portret foto, van achter, van opzij, etc. Zodat er genoeg keus was.
En dat is er, ik blijf de foto’s in mijn Instagramfeed tegen te komen. Leuk ook om dan ook haar verhaal erbij te horen waarom de foto bij die dag past.

Bekijk het resultaat van de zakelijke fotoshoot hier:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

Foto’s van jou, maar ook wat sfeerfoto’s, detail etc? Neem contact met mij op! Ik denk graag mee, over de locatie, wat voor foto’s, hoeveelheid, etc.

Vergelijkbare berichten