Laat jij al zien wie je bent?

FOTO’S DIE PASSEN BIJ JE BEDRIJF

Beeld is zo belangrijk. Doordat er steeds meer online gebeurt, wordt het alleen maar nog belangrijker een database aan foto’s te hebben die je kan gebruiken op je website, social media, voor je e-book of online programma.

Met mijn 10+ jaren aan ervaring in de marketingcommunicatie wereld, denk ik graag met je mee hoe we het meeste uit jouw shoot kunnen halen.

personal branding fotografie amsterdam

Jij bent uniek

Wat voor foto’s staan er nu op je website? Stockfoto’s, oude foto’s van jezelf of gewoon goede foto’s die laten zien waarom je klant jou wil inhuren? Ik help je graag met het laatste!

Jij bent uniek, dat weet je toch? Er is geen persoon exact zoals jij. Dus er is ook geen coach/tekstschrijver/websitebouwer die exact jouw resultaat zou krijgen. En het is tijd om dat te laten zien!

Wat krijgen klanten als ze jou boeken? Een coach die in d’r vrije tijd het liefste boeken leest om zelf nog verder te ontwikkelen? Of een tekstschrijver die naast je gewone werk een boek schrijft met grappige taalfoutjes die je tegen komt.
Maar ook je persoonlijkheid is van belang: hou je het gesprek liever zakelijk en ben je wat formeel of drink je het liefste elke week een bakje thee met je klant om bij te kletsen over hun weekend?

Dat speelt allemaal mee bij de beslissing of ze voor jou kiezen of een ander. Dus laat dat ook zien op de foto’s. Zo kun je klanten aantrekken die echt voor jou kiezen!

Wat voor zakelijke foto’s zoek je?

Zakelijk portret

Heb je alleen een portretfoto nodig voor je CV, LinkedIn, website, etc?
Ik help je graag! Samen kijken we wat bij jou past.

fotoshoot zzper personal branding

Personal branding

Wil jij foto’s voor je website, je hele huisstijl en/of je socials? Dan is het wel fijn als ze allemaal bij elkaar en vooral bij jou passen!
Samen gaan we aan de slag.

bedrijfsreportage, goudsmid, amsterdam

Bedrijfsreportage

Ben jij een maker? Heb je een bedrijf waar producten gemaakt worden? Klanten willen graag zien hoe dat in zijn werk gaat. Ik laat het zien!

evenement fotografie, join for joy, bmoments

Evenementen

Wat leuk, een evenement. Maar zorg je wel ook voor mooie foto’s? Extra belangrijk voor je volgende evenementen.
Ik help je graag.