Zakelijk maar kleurrijk portret

Yoany was op zoek naar een zakelijk portret van zichzelf die ze voor diverse doeleinden op haar website kon gebruiken. Als banner om haar nieuwe online programma te promoten o.a.

Wij gingen samen op zoek naar een locatie en kwamen al snel uit op een nieuw hotel vlakbij het Vondelpark: Pillows in de Anna va de Vondelstraat. Mooie blauwe banken en groene stoelen, kleuren die perfect bij haar website pasten!

Voor aanvang van de fotoshoot had Yoany al aangegeven zichzelf nooit mooi op foto’s te vinden staan. Een opmerking die ik vaak hoor. En waren er dan mooie foto’s gemaakt, dan was het toch niet echt wie zij was, gaf ze aan.
Mijn doel is om iedereen zo comfortabel mogelijk te laten voelen en dan natuurlijk op de foto te zetten. Niet alleen lachend met je ogen en je tanden laten zie, maar gewoon echt lachend. Omdat ik je bijvoorbeeld vraag naar je droom voor later of laat vertellen over je gekke kat.

En gelukkig werkte het ook bij Yoany. Ze was ontzettend blij met de foto’s! Altijd fijn om te horen.

Bekijk de foto’s hier:

Wil jij ook portretfoto’s?

Heb jij binnenkort ook een mooie portret van jezelf nodig? Voor zakelijke doeleinden, voor je blog/instagram of stiekem gewoon voor Tinder?
Samen gaan we op zoek naar een mooie locatie die bij jou past en nemen we alle tijd om goede foto’s te maken.
Bekijk de prijs op de prijzenpagina of neem contact met mij op voor meer informatie.

Vergelijkbare berichten