Congres fotografie, women in tech, amsterdam

Women in Tech congres

Een van de fijne dingen aan fotografie vind ik de afwisseling. Ik mag op zoveel verschillende plekken foto’s maken en krijg een kijkje in zoveel levens. Na vele herfst familieshoots in het park en bos was het weer tijd voor een evenement: het congres Women in Tech.

Bijzonder congres vol paneldiscussies

Women in Tech is een heel bijzonder congres en echt anders dan andere congressen. Het duurt een week en vindt plaats op verschillende kantoren van technologische bedrijven: Uber, Google, etc. Op een dag zijn er een stuk of 10 panel discussies en je kunt zelf je programma samen stellen.
Op het podium zitten diverse ervaringsexperts en zij bespreken samen een bepaald thema voor een uur. Daarna wordt het publiek opgedeeld in groepen en praat je er samen nog even over. Dit wordt nog even klassikaal teruggekoppeld. Niet alleen maar zitten en luisteren dus maar actief mee doen, meedenken en netwerken! Verbinding staat namelijk centraal die week, een vrij belangrijk onderdeel van zo’n congresweek.

Ik maakte foto’s tijdens drie paneldiscussies:

Turn your flaws into flawsome

Profiteer van je zwaktes

First mate to captain

Sollicitatie tips om in een leidinggevende positie te komen.

Hiding in the bathroom

Hoe ga je om met emoties op de werkvloer?

Organiseer jij binnenkort een evenement?

Foto’s zijn zo belangrijk om promotie te maken voor je evenement. Mensen willen tegenwoordig toch graag zien wat ze precies kunnen verwachten. En sfeer zegt zoveel. Kijk maar naar de foto’s hierboven: er wordt veel gelachen maar ook serieus opgelet en gediscussieerd.
Ik laat graag zien hoe de sfeer van jouw evenement is. Ik let goed op en pak de momenten dat iemand keihard gaat lachen of er heftige discussies plaats vinden.

Neem contact met mij op voor meer informatie of prijzen.

Vergelijkbare berichten