personal branding shoot ndsm

Winnaar Personal branding shoot

In januari deed ik een win-actie voor een personal branding shoot. Diana won en kwam helemaal vanuit Groningen naar het NDSM in Amsterdam Noord om de foto’s te maken. Geweldig!

Wat past bij jouw merk?

Diana is jongerencoach en had de foto’s nodig voor haar website en een e-book. Samen hebben we vooraf overlegd: wat past er bij je bedrijf, wat heb je nodig? Ook hebben we gekeken naar wat ze uit wilde stralen en wat voor locatie daar bij paste.
Gezien Diana zich richt op jongeren kwamen we al snel uit op het NDSM terrein en de Ceuvel, beiden in Amsterdam Noord. Vol graffiti, industriële plekken en ook wat natuur/water voor de rustigere foto’s.

Wie ben jij en waar sta je voor?

Ik heb gemerkt dat waar de foto’s voor nodig zijn ook vertellen wat voor foto’s er moeten komen. Voor je website heb je vooral wat leuke foto’s van jezelf nodig. Wel foto’s die echt vertellen wie jij bent en waar voor je voor staat, inclusief een goede portretfoto. Maar als de klant de foto’s voor een e-book gaat gebruiken, dan zijn er vaak thema’s waar de foto’s voor moeten staan. Zoals ‘druk hoofd’, ‘meditatie’, ‘samenwerken’, etc. Zo waren er wat thema’s waar Diana graag foto’s voor wilde hebben. Sommigen heel simpel, anderen niet zo. Raad hieronder maar welke foto’s bij de genoemde thema’s horen 🙂

Daarnaast had Diana  gewoon foto’s nodig voor dr website en social media. Die laten zien wie zij is en hoe zij werkt. Daarvoor gingen de foto’s maken in het nieuwe café/restaurant IJver. Mooie plek en zijn fijne foto’s geworden.

Diana was blij met haar foto’s. Neem een kijkje:

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag! Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten