zakelijke portret fotos, website, amsterdam

Vrolijke business shoot in Haarlem

Eind 2018 kreeg ik een verzoek voor een business shoot. Leonie wilde een kleurrijke omgeving in Haarlem. Hee, dat past helemaal bij mij!

Ik zocht wat kleurrijke cafe’s op in Haarlem en vond uiteindelijk Frisk aan het Spaarne: een hele fijne ontspannen en kleurrijke plek. Perfect!
Leonie geeft communicatieadvies en bemiddelt bij burgerparticipatie projecten. Leuk eens hierover te kunnen horen. Ik ga graag met mijn klanten in gesprek. Door te praten vergeet je de camera en kan ik bepaalde reacties bij je uitlokken (of proberen in ieder geval ;)).

Frisk bood verschillende achtergronden voor de fotoshoot. Dat maakte het een gevarieerde shoot in een korte tijd.
Bekijk het resultaat hier:

Nieuwe foto’s nodig voor je website of social media?

Ik help je graag! Samen bedenken we wat een goede locatie voor jou zou zijn, we bespreken outfits en evt props. Wat is jouw business en wat zou je doelgroep belangrijk vinden? Kunnen we iets creatiefs doen met wat je doet, mag het wat losser of juist formeel? Dit bespreken we allemaal en kiezen een datum.

Op de dag zelf ga ik vooral met je in gesprek om je op je gemak te stellen. Ik heb daar vragen en kleine opdrachten voor.
Geen fan van de camera? Geen probleem, ik heb geduld en bespreek graag met je hoe ik het beter kan maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op!

Vergelijkbare berichten