vriendinnen fotoshoot amsterdam

Vriendinnen fotoshoot in Amsterdam

Hoe geweldig is een dagje Amsterdam of het strand met al je beste vriendinnen? Lekker lachen, herinneringen ophalen en mooie foto’s laten maken! Dat is een vriendinnenshoot.

Vrijgezellenfeest met je beste vriendinnen

Voor een van mijn trouwshoots werkte ik samen met een leuke bloemenstylist, Jennifer Laarman. Zij maakt de meest geweldige wilde boeketten met bloemen die ik nog nooit eerder had gezien.
Naast bloemenstyling geeft zij ook workshops om bloemenkransen te maken. Leuk voor een vrijgezellenweekend: Weekendje Amsterdam met je beste vriendinnen, aan de slag met de mooiste bloemen en meteen een fotoshoot met iedereen met de bloemenkransen op.

Jennifer vroeg mij voor een paar van deze workshops om daarna met de vrijgezellen foto’s te maken op de grachten. Superleuk om te doen. Iedereen is blij, ze zien er mooi uit en de grachten zijn sowieso altijd goed.

Mij gaf het de kans eens vriendinnen op de foto te zetten ipv families. Extra makkelijk eigenlijk om ze op hun gemak te stellen en leuk op de foto te krijgen. Er zijn zoveel herinneringen en grappige feitjes! Superleuk om te doen. Ik doe er graag meer. Wie volgt?!

Bekijk hieronder een paar van de leukste foto’s van de shoots op de grachten.

Wil jij ook op de foto’s met je vriendinnen?

Mij lijkt het geweldig om met je beste vriendinnen op de foto te gaan. Daarom ga ik dit binnenkort voor het eerst zelf eens doen.
Wil jij ook een gezellige middag met je vrienden en vriendinnen vol lachen, herinneringen ophalen en mooie foto’s maken?
Neem contact met me op voor meer info!

Vergelijkbare berichten