familie, gezin, foto, amsterdam

Vier generaties fotoshoot

Voor deze foto’s ging ik tussen kerst en oud&nieuw op bezoek bij oude vrienden. Zij wilde namelijk een vier generaties foto: Een foto met de nieuwe baby, mama, oma en overgrootmoeder. Beter kan niet toch?!

Gezellig met baby, mama, oma en overgrootmoeder

Dat is de laatste jaren wel iets wat mijn switch naar fotografie extra leuk maakt: oude vrienden en vrienden weten me ook te vinden. Ik zie ze weer na jaren, of ik zie eens een hele andere kant van hun gezinsleven. Superleuk toch?!

Helaas was het de dag dat we afspraken hard aan het regenen (en later zelfs sneeuwen), dus de geplande shoot ergens in de nabije natuur ging niet lukken…
Gelukkig was er ook een bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s Graveland met fotobehang. Zo was het toch een beetje alsof we in de natuur zaten 😉

Het was een fijne, ontspannen shoot met vooral veel aandacht voor de nieuwe aanwinst, maar ook wat ze voor elkaar betekenden: waarom was je moeder zo’n fijne moeder en wat herken je in jezelf? Dat kennen we allemaal wel toch? Hoe lief je moeder ook is, af en toe kijk je verschrikt op: oh jee, zo ben je net je moeder! Dat was uiteraard ook zo bij deze dames. De fijnste kwaliteit van moeder? Dat ze haar alles kan vragen en voor alles kan bellen. Dat is ook echt het beste eigenschap van een moeder toch? En ook zeggen we dat nooit, zijn we er stiekem wel heel dankbaar voor!

De baby had het echter als minste naar zijn zin… Maar dat is ok. Daar wacht ik geduldig op en wie weet wordt het beter..

Na afloop dronken we wat warme chocomel en reed ik in de sneeuw terug naar huis. Als die sneeuw nou had door gezet, hadden we een mooie familieshoot in de sneeuw kunnen hebben… Wie weet volgende keer?

Bekijk de foto’s hier:

Wil jij ook wel een foto met drie of vier generaties vrouwen (of mannen)?

Neem contact met me op voor een afspraak!

Vergelijkbare berichten