Tips voor kleurrijke daglichtstudio’s

Je hebt nieuwe foto’s nodig voor je onderneming. Sfeerfoto’s van jou aan het werk, in overleg met iemand en ook gewoon een heleboel van jou. Maar je kantoor/praktijk/thuiswerkplek is niet mooi. Wat nu? Tegenwoordig zijn er genoeg opties qua daglicht studio’s. Velen zijn echter mee gegaan met de beige/witte trend, iets waar ik me zelf nooit zo thuis voel. En de meesten zijn behoorlijk aan de prijs.

Hierbij een klein overzichtje van daglicht studio’s met wat kleur of natuur of heel goed betaalbaar zijn! De eerste twee ben ik al geweest, de anderen zijn voor mij ook nog nieuw.

Binti Home Inspiratiehuis

De eerste die ik noem is Binti, hier heb ik nu twee keer shoots gedaan. Fijne ruimte, veel mogelijkheden. Er zijn drie verdiepingen en ze zijn allemaal huiselijk ingericht met accessoires. Beneden is een bank en een grote tafel. Op de eerste verdieping een enorm grote tafel, perfect voor vergadering-foto’s of werkfoto’s. Ook is er een bank met mooie roze muur en een geweldige keuken. De tweede verdieping heeft een grote witte bank. Keuze genoeg dus!
Binti Home Inspiratiehuis in Haarlem – €275,- per 2 uur

Studio van Hout

Heb je eigenlijk alleen een leuke ruimte nodig met een werktafel? Prima! Dan is Studio van Hout misschien iets voor jou. Hier heb je verschillende ruimtes die je voor een heel klein prijsje per uur kan huren. Ik heb hier al diverse shoots gedaan en vind het zeker een aanrader.
Bekijk de website om te kijken welke ruimte het beste bij jou past.
Studio van Hout in Landsmeer – vanaf €16,- per uur

Q studio

Q daglichtstudio in Benschop heeft twee locaties: binnen, waar ze voor wit & beige gekozen hebben, of buiten in de kas. Geweldige plek! Dit is ook heel goed betaalbaar voor €105,- per 2 uur. Een kas is fijn omdat je enorm veel daglicht hebt. Daarnaast is het vrij neutraal en kun je zelf props meenemen om het naar jouw stijl te krijgen.
Q daglichtstudio in Benschop – €105,- per 2 uur

Fraai studio

Bij Fraai studio kun je de mooie loft huren. Het heeft 2 verdiepingen van 185m2. De ruimte is neutraal ingericht, maar heeft genoeg mooie eye catchers om een goede sfeer neer te zetten. Er is genoeg variatie: eettafel, werktafel, hangstoel, bank, mooie stoel, keuken en boven badkamer en slaapkamer. De grote ramen zullen voor mooi licht zorgen.
Fraai studio in Haarlem – €99,- per uur

De oude kas

Nog een kas! Maar nu een hele grote (215m2!). Er staan al diverse meubels en planten waar we iets moois van kunnen maken. Uiteraard kunnen we ook zelf dingen meenemen die bij jouw branding passen.
De oude Kas in Breukelen – €75 euro voor 1 uur / €150 voor 4 uur

Foto Studio

Hou je echt van enorm veel kleur? Dan zit je bij deze studio goed! Keuze uit ene groene muur, okergeel, paars/wijnrood of gewoon wit 🙂 Samen een goede bonte mix. Met diverse meubels die we kunnen gebruiken.
Goed ook in combinatie met De oude kas, beiden in Breukelen. En dan heb je ook wat neutraals ipv alleen veel kleur 😉
Foto Studio in Breukelen – €50,- voor 2 uur /€100,- voor 4 uur.

Studio 22

Weer een fijne kleurrijke studio en eentje die nog op mijn “bucket list” staat. Wie wil? Studio 22 heeft een hele huiselijke sfeer met een groot bed, bank en eettafel. We kunnen zeker een knus werksfeertje maken. Het heeft roze muren, veel kleurrijke kussens en kleden zodat we het kunnen aankleden in jouw sfeer.
Studio 22 in Haarlem – €222,- per 2 uur
Alleen nog deze maand (juni) te boeken.

Fotoboerderij

Iets heel anders… Ook geschikt voor een familieshoot, vooral als je zeker wilt zijn dat de shoot door kan gaan, ook al regent het. Een ouderwetse stal! Uit de wind, droog en heerlijke “industriele/agrarische” sfeer.
Er staat ook een stacaravan in 70’s sferen verderop die we kunnen gebruiken. Het terrein zelf staat deze zomer vol wilde bloemen.
De Fotoboerderij – €25,- per 1,5 uur

Nog niet wat je zoekt?

Geen probleem, neem contact met me op en ik help graag met zoeken naar een geschikte plek!

Vergelijkbare berichten