hour in my life, spontane gezinsfoto
|

Spontane gezinsfoto’s in Amsterdam Noord

Eind zomer 2018 mocht ik leuke foto’s maken van dit gezin in Amsterdam Noord. Ze wilden spontane foto’s, zoals ze echt zijn. En dat is gelukt!

Hour in my life sessie

Ik volgde hun via een drie uur durende ‘hour in my life’ sessie. We hadden dus ruim de tijd om van alles te doen! Bij een hour in my life sessie doen jullie gewoon wat jullie doen en ik ben op de achtergrond aanwezig en volg jullie.
Ik werd allereerst meegenomen door het huis en alles werd getoond. Daarna moest de oudste dochter even haar spring skills laten zien. Zo vanaf dr speelhuis op de bank!
Ze gingen elkaar schminken en de poes moest uiteraard ook even op de foto.

Daarna was het tijd voor het Noorderpark en een ijsje!

Wil jij ook leuke foto’s van je gezin?

Maar dan wel gewoon zoals jullie zien en niet geposeerd en stijf? Ik help je graag!
Je kunt kiezen voor een “hour in my life” waar ik jullie volg en foto’s van jullie maak terwijl jullie doen wat jullie het leukste vinden: samen rennen op het strand, spelen in de speeltuin of gewoon van elkaar genieten en spelen thuis.

De andere optie is een “natuurlijk gezinsportret“.
Wil je gewoon een foto boven de bank waar het hele gezin in de camera kijkt? Dan kies je voor deze. Ik zeg altijd dat ik ‘ongeposeerde’ fotografie doe, maar bij deze ga je toch met zijn allen zitten voor de foto. Echter heb ik spelletjes en vragen om jullie niet stijf en gespannen op de foto te krijgen, maar gewoon fijn ontspannen – zoals jullie normaal ook zijn.

Neem contact met mij op voor meer informatie of om een datum te prikken!

Vergelijkbare berichten