portret foto, spontaan, bloesem

Spontaan portret tussen de bloesem

Ik hou van bloesem. In het Amsterdamse Bos is een echt Japans Bloesempark en, hoe druk het er ook kan zijn, het is mijn favoriete park. Ik wilde al eeuwen daar een fotoshoot doen. En opeens was het echt lente en kwamen de bloemen uit. Daan wilde gelukkig wel foto’s daar laten maken.

Portretfoto’s voor Instagram

Daan is een blogger en instagrammer. We hebben elkaar ooit ontmoet omdat zij schreef dat ze zo vrolijk werd van mijn foto’s en wanneer ik een keer foto’s van haar ging maken. Dat gingen we in het bloesempark dan eindelijk voor het eerst doen. Ondertussen hebben we al een paar keer afgesproken, voor foto’s en vriendschappelijk. Nu kunnen we af en toe een hoop mopperen over social media, maar dit is toch het mooie ervan: nieuwe vrienden maken!

Het was loeidruk in het bloesempark. En terecht, want de bloesem was op haar mooist die dag. Mooie blauwe licht, lichtroze bloesem, ik kon er echt geen genoeg van krijgen…

We gingen ontspannen zitten in het gras, kletste wat en ondertussen maakte ik foto’s. De beste manier toch?! Toen ik haar de foto’s liet zien gaf ze me het grootste compliment voor mij: “Oh, dit is zo hoe ik ben!” En het bleek te kloppen, want de moeder van Daan wilde een foto uitvergroot thuis ophangen!

Bekijk het resultaat:

Wil jij ook een ontspannen portret shoot?

Voor de bloesem moeten we helaas weer wachten tot de lente 2019, maar graag maak ik mooie foto’s van je op een andere plek! Neem contact met mij op voor meer informatie.

Vergelijkbare berichten