portret op strand

Spontaan portret op het strand

Een portret van iemand maken, zoals ze echt zijn – niet stijf en geposeerd – maar ontspannen, blij en zichzelf. Dat is voor mij toch een van de leukste shoots om te doen. Ik mag ze gelukkig dan ook vaak doen.

Ontspannen op de foto

Deze leuke vrouw was fan van de zee en het strand, vooral die bij Wijk aan Zee. Daar komt ze graag. Ik was er uiteraard al vaker geweest, maar altijd aan de Aloha-kant dus bij deze meteen een nieuwe strandspot ontdekt.

Poseren is wat ongemakkelijk en lastig, dat vindt bijna iedereen. Maar hoe kun je echt ontspannen? Lekker zitten in het zand, luisteren naar de golven, de wind die je haar door de war blaast en een goed gesprek met de fotograaf over wat dan ook. Heerlijk toch?! Werkt dat niet, dan gaan we wandelen langs het water – op blote voeten uiteraard. De wind zal alle ongemakkelijkheid weg blazen. En om het dan nog extra ontspannen te maken, nemen we een drankje (een cocktail mag) op het terras uit de wind.

Heerlijk! Wie wil er weer naar het strand?!

Bekijk de foto’s:

Wil jij ook portretfoto’s die echt ‘jij’ zijn?

En wil je als écht jij op de foto? Neem vooral contact met me op! Ik denk graag met je mee over een geschikte locatie, kleding, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten