zakelijke fotos, zandvoort, zzp

Spirituele sessie op het strand

In het voorjaar kreeg ik een leuke nieuwe foto klus via Marte Methorst Studio. Wendy was op zoek naar mooie foto’s voor haar website die echt paste bij haar nieuwe branding die Marte voor haar ontwikkeld had. Zo’n samenwerking met een brandingstrategist vind ik echt heel fijn. In dat traject hebben Wendy en Marte al veel nagedacht over wat voor persoon zij is, wat voor bedrijf ze gaat starten, welke waarden van belang zijn, welke vibe en look & feel daar bij past. Er is al een moodboard met kleuren gemaakt en er zijn waarden geformuleerd die belangrijk zijn.

Werk vooraf

Dit is precies wat ik allemaal ook van jou wil weten als jij een business shoot mij boekt. Ik stel de vragen dan alleen in een vragenlijst vooraf, we bellen om alles door te bespreken zodat ik het helder genoeg kan krijgen om een locatie voor te stellen. Tijdens de shoot vraag ik nog veel door zodat ik weet wat voor foto’s goed bij jou en je bedrijf passen.

Nu was dat werk al gedaan waardoor Wendy en ik wat sneller de diepte in konden gaan. We bespraken dat een “Ibiza” gevoel goed bij haar bedrijf, Just Me Wendy, als Intuïtief Spiritueel Coach zou passen. We vonden een mooie locatie op Zandvoort en gingen daar binnen en buiten aan de slag.

Het was een supermooie dag, we hadden zo’n geluk met het weer. Wendy had enkele specifieke beelden in haar hoofd, zoals de kaarten neerleggen. Voor de rest speelden we met de omgeving en ontspanden we aan het water. Heerlijk dagje!

Heb jij ook nieuwe foto’s nodig voor je website?

En wil je als écht jou op de foto? Ik help je graag! Samen denken we na over een goede locatie, over wat voor foto’s je kan gebruiken, kleding wat er bij past, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten