Sinterklaas bedrijfsreportage bij een chocolatier

Hoe leuk om eens een kijkje achter de schermen te mogen nemen bij een van de beste chocolatiers van Amsterdam?! En dan nog wel in een van hun drukste periodes: het Sinterklaas seizoen.

Ik geef het meteen maar toe: ja, ik ben ook een van die mensen met een chocolade verslaving. Extra leuk dus om eens te mogen kijken hoe de producten van Van Soest Chocolatier worden gemaakt. Ken je ze? Ze hebben twee filialen in Amsterdam: hoek Utrechtsestraat, Frederiksplein en op de Zeilstraat. Alle producten worden handgemaakt van de beste ingrediënten.

Kerst, Pasen en uiteraard Sinterklaas zijn hun drukste tijden. In deze periodes staan ze echt aan de lopende band samen chocoladeletters, eitjes, bonbons, etc te maken. Dit doen ze voor de voorraad in de winkel, maar ook vooral voor bestellingen van bedrijven voor kerstpakketten, zakelijke kadootjes, etc.

Nieuwsgierig hoe het allemaal gemaakt wordt?

Bekijk hoe de chocoladeletters gemaakt worden:

Interesse in een bedrijfsreportage?

Gezien elk bedrijf anders is maak ik graag een aanbod op maat voor jouw bedrijf. Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte. Bekijk ook zeker de pagina met meer informatie en portfolio.

Vergelijkbare berichten