interieurontwerper, zakelijke fotografie, zzp, website, promotie, ondernemer

Seizoens business shoots

Wat voor foto’s heb jij om je bedrijf te promoten? Zit je in het zonnetje op het terras of sta je met een sjaal om buiten? Best gek om je bedrijf te promoten met beelden die gemaakt zijn in een heel ander seizoen dan we nu zitten. Waarom laat je niet elk seizoen nieuwe foto’s maken? Kost te veel tijd en geld…? Snap ik volledig. Daarom bied ik vanaf nu de seizoensshoot aan.

Elk seizoen bedenk ik een geschikte locatie en dag. Jij tekent je in voor een tijdstip en we hebben een uur de tijd om lekker los te gaan op het seizoen van dat moment: lopend tussen de vallende blaadjes, met warme choco bij de open haard, tussen de lente bloemen of heerlijk op een zonnig strand.

[tg_grid_gallery gallery_id=”8955″ layout=”contain” columns=”4″]

Enkele vragen vast beantwoord:

[one_half]

– Waarom een seizoensshoot?

Waarom denk je dat iets in Duitsland meer in het nieuws is dan iets in Congo? Mensen vinden het belangrijk dat iets herkenbaar is en aanvoelt als dichtbij. Een beeld dat past bij hun ervaringen of gedachten op dat moment blijft dus beter hangen dan een beeld die gemaakt is op het strand in Bali vorig jaar. Een enkel zomers beeld werkt vast ook goed in de winter (vooral op het moment dat we verlangen naar wat zon), maar mensen zullen eerder aanhaken bij een beeld dat ze herkennen.

Je plaatst waarschijnlijk meerdere keren per week iets op Instagram dus je hebt ook veel foto’s van jezelf nodig. Vier keer in het jaar nieuwe foto’s laten maken is dus helemaal niet zo’n gek idee!

– Kun jij nog wel jou en je bedrijf laten zien in deze shoot?

Jazeker! Ik bereid de shoot uitgebreid voor met een online vragenlijst en evt een telefoongesprek om door te nemen wie jij bent, wat je doet en wat je uit wil stralen. Op basis hiervan maak ik een plan wat we op de foto gaan zetten en waar.
Ik kies 1 locatie voor, maar dat wil niet zeggen dat jullie ook allemaal dezelfde foto’s gaan krijgen.

– Wat gaan we precies doen elk seizoen?

Ik heb wel wat idee├źn, maar beslis dat pas enkele weken van tevoren. Je kunt je inschrijven per seizoen en kijken of mijn idee je aanstaat of meteen voor alle vier de keren boeken. Geef gerust je wens door en wie weet kan ik er rekening mee houden.

[/one_half]

[one_half_last]

Ik hou in ieder geval rekening met het seizoen en veelzijdigheid – zodat iedereen die zich aanmeld echt wat aan de foto’s heeft. Bijvoorbeeld door vaak een binnen- en buitenlocatie te hebben, zodat we beeld kunnen maken wat echt bij jou past, ook als je niet wekelijks door een herfstig bos wandelt.

– Het idee en prijs

We maken foto’s in een bepaalde maand, met het idee dat die de komende 2 a 3 maanden te gebruiken zijn. In de herfst en lente kun je je voorstellen dat je dit beeld ook in de winter en respectievelijk zomer kan gebruiken. Die dikke sjaal en winterjas kan tenslotte in beide seizoenen.

Een normale business shoot is 220 euro, excl BTW voor 10 foto’s. Omdat daar vaak veel tijd zit in geschikte locatie zoeken en reistijd, kan ik het nu wat goedkoper aanbieden: 175 euro, excl BTW, inclusief 8 foto’s. Extra foto’s zijn ook tegen een kleinere prijs dan normaal bij te kopen, namelijk 10 euro per stuk of 10 stuks voor 75 euro (excl BTW).

Boek je voor de tweede keer een seizoensshoot bij mij? Dan krijg je een foto extra in het pakket, dus 9 foto’s.
Boek je meteen alle vier de seizoenen? Dan krijg je elke shoot 10 foto’s voor 175 euro, excl BTW. Dat is 8 foto’s extra in het jaar!

[/one_half_last]

[tg_grid_gallery gallery_id=”8958″ layout=”contain” columns=”4″]

De herfst komt er aan

De blaadjes in mijn tuin worden rood ipv groen. Een teken dat de herfst nu echt in aantocht is. Herfst is een fotogeniek seizoen: de bomen in alle kleuren groen, geel en rood, de blaadjes die gaan vallen. Supermooi op de foto!

De shoot zal dinsdag 5 november plaatsvinden. Maar is helaas vol. Toch interesse? Stuur me een mailtje en bij meer interesse doe ik een tweede datum!

Qua locatie heb ik gekozen voor het Westerpark in Amsterdam. Een park wat heel mooi is in de herfst (zie deze familieshoot die ik er vorig jaar had), maar ook genoeg opties biedt met oude, monumentale gebouwen, cafeetjes waar je bij de open haard kunt werken, etc. Genoeg opties!

Meld je meteen aan voor een volgende datum:

[tg_accordion title=”Klap uit om aan te melden” icon=”pen” close=”1″][ninja_form id=’13’][/tg_accordion]

Of heb je toch nog vragen? Laat het me dan weten op Bonny@www.bmoments.nl

Vergelijkbare berichten