bedrijfsreportage, basisschool, amsterdam

Reportage op een basisschool

Helaas kampen alle scholen tegenwoordig met een lerarentekort. Deze basisschool in Amsterdam besloot dat het tijd was voor een echte marketingcampagne. Ik werd gevraagd om een bedrijfsreportage te maken en zo te laten zien hoe de school is.

Leraren aan het werk

De bedoeling was veel foto’s te maken van leraren aan het werk, hun rol goed te laten zien. Op een Montessori school gaat dat net wat anders dan op de scholen waar ik zelf op heb gezeten. Geen klassikaal les bijvoorbeeld, maar zelf aan de slag. De leraren ondersteunen je, geven opdrachten, beantwoorden vragen, etc.
Belangrijk onderdeel zijn de diverse hulpmiddelen die ontwikkeld zijn en waar kinderen zelf of samen mee aan de slag gaan.

Ik heb vooraf dus veel vragen gesteld: wat houdt het montessori onderwijs in, hoe is het anders voor een leraar dan het reguliere onderwijs? En aan de hand daarvan heb ik twee klussen kunnen volgen en foto’s gemaakt van de leraren aan het werk.

Een hele leuke klus! Het resultaat is nu te zien op de wervingswebsite Omdathetbijjoupast.nl.

Bekijk de foto’s:

Interesse in een bedrijfsreportage?

Gezien elk bedrijf anders is maak ik graag een aanbod op maat voor jouw bedrijf. Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte.

Vergelijkbare berichten