fbpx

Recensies

Lieve woorden van voorgaande klanten

Fotografie is zo’n geweldig beroep om te hebben! Ik mag bij mensen thuis komen, bij hun mooiste dagen aanwezig zijn en herinnering voor hun vastleggen om altijd op terug te kijken.

Hoe mooi is het dan als ze zo blij zijn dat ze ook nog lieve woordjes over mij en mijn foto’s willen zeggen?

Bekijk hier wat voorgaande klanten over mij en mijn gemaakte foto’s zeiden.

"Op een ongedwongen natuurlijke manier heb je ons gezin weten vast te leggen! Het was oprecht leuk en je hebt het knap voor elkaar gekregen als je bedenkt dat wij als gezin ons niet snel op ons gemak voelen om op de foto te gaan! Heel veel dank voor de mooie foto's!"
"Zo'n beetje alles zat tegen toen Bonny de fotoshoot van mijn familie kwam doen. Het zou al een uitdaging genoeg geweest zijn om zes kinderen tussen de 2 en 10 op de foto te krijgen. En nu werkte het weer (regen, regen, regen) en het humeur van enkele kinderen ook nog eens niet mee. Maar toch lukte het Bonny om de kinderen op hun gemak te stellen, te laten springen en rennen én mooie foto's te maken in de regen! Uiteindelijk toch ook nog maar wat foto's binnen gemaakt. Daar konden de kinderen lekker spelen en zagen ze Bonny soms niet eens staan, waardoor er super leuke, relaxte foto's gemaakt zijn."
"Als je 2 drukke jongens hebt die niet op commando leuk kunnen lachen ben je altijd wat huiverig voor geposeerde foto's en helemaal voor gezinsfoto's. Bonny weet hier wel raad mee! Door eerst een stuk met ons mee te lopen door de mooie Kennemerduinen en de jongens lekker te laten ravotten, en ze ook op de foto te zetten als ze dit aan haar vroegen, creëerde ze een ontspannen en fijne sfeer. De combinatie van spontane acties en grappige opdrachtjes uitvoeren heeft er toe geleid dat ik voor het eerst in mijn leven prachtige gezinsfoto's heb die ik aan de muur wil hangen. Niets meer dan lof!!"
"Bedankt voor de foto's! Ze zijn heel leuk (en sommige ook ontroerend). Mooi om dit te hebben, die chaos op beeld 🙂 Nogmaals dank, er zitten nu al dierbare beelden tussen." - Reportage week voor verhuizing (niet online te zien) 
"We vonden het super goed en gezellig. Zeker ook de manier waarop je iedereen op t gemak stelt d.m.v. leuke en treffende vragen."
"Super fijne shoot! De kinderen waren enorm druk, maar desondanks heeft Bonny ze prachtig weten te vangen in de foto's. Precies zoals ze zijn! Aanrader!"
"Dankjewel voor de prachtige foto’s!!! Ze zijn schitterend geworden. Heel veel dank voor al je tijd en moeite om deze fantastische herinnering te maken. Ben er enorm gelukkig mee! :-)"
"De foto's zijn prachtig, Bonny! Ik ben altijd bang dat ik er slecht op sta, maar deze zijn erg mooi. Dank je wel!" - Zwangerschapshoot - Foto's niet online
"Wat een leuke foto's heb je gemaakt! Mijn moeder had dit kado (foto's van de tiener kleinkinderen) nooit verwacht en moest hard huilen. De kids vinden het resultaat ook leuk! Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen."
"Bonny heeft ons met onze oudste dochter vastgelegd terwijl ik zwanger was. De manier waarop ze dit deed was fijn en ongedwongen. Ook onze dochter was meer dan op haar gemak. Ze weet het zelf nog niet, maar binnenkort willen we haar graag weer vragen voor een shoot met zijn vieren 😉 "
"Bonny is extreem goed in het aanwezig zijn zonder dat je het doorhebt. Wat er voor zorgt dat er mooie natuurlijke foto’s gemaakt worden. Zonder spanning! Wij hebben inmiddels al 3 shoots bij Bonny gedaan en een vierde zou ik zo weer doen. Een cadeautje voor jezelf die blijft!"
“Thanks a lot Bonny! Everyone loved the photos you took on our son's first birthday! They’re beautiful. You had been great with our little monster, bonding instantly, playing & capturing all his faces. I also appreciate that you were available at such short notice. Thanks again!”
“Dank voor de foto’s, we zijn er erg blij mee! De foto waar mijn dochter de baby helpt verschonen is echt m’n favoriet, geweldig hoe we precies dezelfde beweging maken! Nogmaals heel erg bedankt voor de foto’s.”
"Heel erg bedankt voor de foto's, Bonny! Dat we niet hoefden te poseren, maakt de foto's zoveel spontaner en laat ons zien zoals we echt zijn. En de concentratie op het gezicht onze oudste terwijl hij druk aan het graven is, heb je precies weten vast te leggen. Prachtig!"
"Dank je, Bonny! We zijn heel erg blij met de foto’s! Ze geven goed ons gezinsleven weer doordat het allemaal ongeposeerd is. De kinderen waren al snel gewend aan je, zodat ze niet meer op de camera letten en je zulke spontane foto’s kon maken. Ik zou het elk jaar wel willen doen!"
"Heel blij met de super mooie foto's met mijn pasgeboren zoontje! Dank je wel, Bonny."
"Toen mijn zoontje net 10 dagen oud was heeft Bonny bij ons een newbornshoot gedaan, ik vond het een super leuke middag en voelde me al snel op mijn gemak bij haar 😊 Ik ben super blij met de foto's en het blijft voor altijd een mooie herinnering voor later."
"Met Bonny valt heel fijn samen te werken. Na een tijdje heb je niet meer door dat ze aanwezig is en mooie momenten vast legt! Hierdoor ontstaat ontspanning en worden de foto's natuurlijker en wordt het eindbeeld optimaal en zie je de hoofdrolspelers op hun best. Ik waardeer haar manier van kijken en de rust die ze hierbij uitstraalt. Dank Bonny voor de cadeautjes die je ons gegeven hebt. Misschien wel de waardevolste die we hebben van ons gezin!"
“We were very happy to have Bonny Vrielink from Bmoments in our house a few days after the birth of our son, to shoot some really nice photos while we were busy with our little guy. We shot many photos ourselves as well, but it really makes a difference when a professional makes them!”
"De ervaring van foto's maken heeft mij heel goed gedaan. Even iets helemaal voor mijzelf. Van te voren kleding uitzoeken, een mooie plek uitzoeken hoorde daar al bij. Jij (wij) hadden ook alle tijd, gebakje erbij. Drankje. Dat maakte het tot een mooi moment met een mooi resultaat. Ik voelde me van te voren helemaal niet zo knap als ik er op de foto uit zie en je stelde goede vragen, waar ik ook na de shoot nog over nadacht. Leuk!"
"Ik ben erg blij met mijn foto's. In de voorbereiding van de shoot heb ik veel gehad aan de handige opgestuurde tips en ook tijdens de shoot. Wat ik ook als heel prettig heb ervaren was de ontspannen sfeer tijdens de shoot. Bonny is een aanrader!"
"Vond de fotoshoot erg prettig verlopen. Tijdens het wandelen had Bonny veel goede ideeën over mooie locaties, wat de foto's enorm ten goede gekomen is. Zelfs tijdens het weggaan nog een extra plekje gevonden omdat het opeens opviel. Dat was uiteindelijk 1 van de mooiste foto's! De sfeer was erg ontspannen waardoor de foto's minder geforceerd over komen, dus ik ben er heel tevreden mee."
"Ik keek erg tegen de fotoshoot op, maar ben zeker blij met het resultaat, bedankt voor het goede werk!" (anoniem)
"De shoot met Bonny was super leuk om te doen. In het begin vond ik het best een beetje spannend, maar Bonny is de rustzelve, ze stelde mij helemaal op mn gemak. De foto's laten echt zien wie ik ben, een prachtig resultaat!"
"Mooie foto's! Ik had even mijn twijfels hoe ze zouden worden maar ze zijn precies "ik"." (anoniem)
"Dank je wel voor de mooie foto’s! Ik was echt op mijn gemak tijdens de shoot en dat zie je ook op de foto’s terug. Topmiddag gehad!"
"Bonny nam mij mee naar het prachtige Noorderpark om professionele portretfoto’s te maken. In plaats van te moeten poseren voor de camera (waar ik een hekel aan heb), hebben we voor mijn gevoel een half uur lang op verschillende locaties ontspannen gekletst over de natuur, reizen en het leven. Het resultaat? Geen krampachtige, geforceerde lachjes maar natuurlijke, ontspannen en prachtige foto’s waar ik heel erg blij mee ben. Bonny haalt echt het mooiste in je naar boven op een hele ontspannen en prettige manier. Dankjewel!"
“Bonny's spontaniteit en natuurlijke uitstraling vielen me meteen op toen we ooit vrienden werden. Ze is precies zoals de foto’s die ze van me maakte: eerlijk en transparant. Ze legde nu met haar camera mijn lach en mijn pure emotie vast. Op de foto’s zie ik mijzelf weer als een klein meisje, ik zie mijn liefde voor kerstmis. Ik zie ook iemand achter de camera die mij misschien wel beter ziet dan ik mijzelf zie. Dank!”
"De shoot was ongedwongen, de sfeer was prettig en we hebben eigenlijk heel gezellig gekletst. De foto’s waren snel geleverd en helemaal zoals ik had gehoopt. Ik zal zeker in de toekomst nog eens een shoot laten doen door Bonny."
"Leuk om te doen! Door de relaxte houding van Bonny had ik niet eens door dat het een fotoshoot was. En zijn de foto's heel ontspannen en natuurlijk geworden. Fijn om mezelf er in te herkennen. Veel dank Bonny!"
"Bonny is een fijne fotograaf, die in ongedwongen sfeer mooie settings kiest en je vrolijk en ontspannen op de foto weet te zetten."
"Ik heb er eerlijk gezegd een hekel aan om gefotografeerd te worden, maar Bonny creert direct een ontspannen sfeer. Ik vond de foto's op Bonny's website er natuurlijk uitzien en hoopte dat haar dat me mij ook zou lukken. Daar is ze uitstekend in geslaagd, sterker nog: ik heb zelden of nooit beter op een foto gestaan!"

Portretten, Moeite met de camera:

"Ik zag tegen de shoot op. Kon me niet voorstellen dat ik niet continue die camera op me gericht zou voelen. Maar het was uiteindelijk best relaxed. Natuurlijk was die camera er, maar door het gesprek met Bonny en verdere afleiding, was ik er veel minder mee bezig. Ik voelde me op mijn gemak. Goed kunnen aangeven wat ik wel en niet van mezelf op een foto wil zien, hielp ook om mij tijdens de shoot minder druk te maken. Ik wist dat Bonny er op zou letten en kon het daarom loslaten. Ik zie die ontspannenheid ook terug op de foto's. Voor iemand die niet van foto's van zichzelf houdt, was het gezellig en leuk om een keer te doen."
"Bonny is niet alleen een goede fotograaf maar heeft ook veel mensenkennis. Ze heeft me erg geholpen om me op mijn gemak te laten voelen waardoor de foto’s veel mooier zijn geworden dan ik had verwacht. En ze heeft op een druilerige dag foto’s weten te maken die vrolijk en licht zijn. Ik word normaal niet erg blij van mezelf op de foto maar uit de fotoshoot die ik met Bonny heb gedaan kwamen erg veel vrolijke en zelfs mooie foto’s. Ik wilde zo graag eens een paar leuke foto’s waarmee ik een klein beetje trots op mezelf kan zijn en dat is gelukt 🙂 Dankjewel Bonny! "
"Zó blij met mijn nieuwe foto’s! Ik ging nooit graag op de foto, ben altijd veel te kritisch op hoe ik erop sta. In het kader van zichtbaarheid niet zo handig dus ging ik op zoek naar een fotograaf die spontane en ongeposeerde foto’s maakt. Bonny, wat heb je prachtige foto’s gemaakt, écht ik! Dank je wel nogmaals!"
"Hele leuke, korte ontspannen shoot op een top locatie. Door de locatie en het mooie weer werd het echt een momentje voor mezelf." (Mini branding shoot op het strand)
"Wat een prachtige foto's heeft Bonny van mij gemaakt! Het resultaat is echt onwijs mooi geworden! Ik zag er een beetje tegenop in het begin. Ontspannen voor de camera staan gaat bij mij nog niet helemaal vanzelf. Ik was bang dat er daardoor veel foto's tussen zouden zitten die ik niet leuk zou vinden. Uh ja, ik ben kritisch haha 🙂 Maar toen ik de foto's eenmaal in de mail kreeg kon ik bijna geen selectie maken. Er zaten zoveel leuke foto's tussen dat kiezen nog lastig werd. Ach ja, zo kan het dus ook. Voor een volgende shoot zal ik zeker weer aankloppen bij Bonny! Ze is heel ontspannen en lekker zichzelf en ze maakt prachtige foto's. Voor mij een ideale combi. Dankjewel Bonny!"
"Bonny heeft een personal branding shoot met mij gedaan. En wat was ik blij hoe Bonny de shoot begeleidde. Door Bonny haar werkwijze lukte het mij om te ontspannen, want foto's van mezelf laten maken, dat vond ik nog wel een dingetje. Daarbij had ik allerlei onderwerpen waar ik graag beeld (van mezelf) bij wilde. Bonny dacht met me mee en had goede ideeën om de onderwerpen om te zetten in beeld. Super blij met de relaxte shoot en de geweldige foto's die ik voor mijn socials en online trainingen gebruik."
"Een business shoot in tijden van corona is best een hele uitdaging. Bonny dacht goed mee hoe we met de maatregelen inachtneming toch goede foto's konden maken. Voorafgaand aan de shoot had Bonny al een duidelijk beeld van wat ik voor ogen had en dat heeft zij goed kunnen vertalen op de dag van de shoot zelf. Ook ontvingen wij de foto's snel en mooi bewerkt. Alles bij elkaar, een aanrader!"
"Echt een snoepwinkeltje om uit te kiezen, er zit zo veel moois tussen!!! Spontane blikken, mooie scherpte-diepte contrasten (of hoe noem je dat), geïnteresseerde en blije gezichten naar elkaar, echt de verbinding waarvan we hoopten die op de foto te krijgen. Terwijl deze vrouwen elkaar nog nooit hadden ontmoet! Bijzonder toch... Heel goed gedaan Bonny!"
"Het was een gemoedelijke fotoshoot. Bonny was rustig aanwezig waardoor ze echt ons heeft vastgelegd zoals we zijn. Het zijn hele natuurlijke en prachtige foto's geworden die onze verwachtingen overtroffen. "
"Hele fijne sfeer tijdens de shoot. Lekker informeel waardoor ik me snel goed op mijn gemak voelde. Hierdoor kwam niks gemaakt over en dat is op de foto's ook te zien. De foto's laten zien wie ik echt ben en precies wat ik uit wilde stralen. Daar ben ik super blij mee. Ook heel tevreden over het hele proces, de begeleiding en instructies vooraf, maar ook de snelheid waarmee de foto's geleverd werden. Echt top werk. Mocht ik ooit weer nieuwe foto's nodig hebben dan kom ik hier zonder na te denken direct weer terug!"
"Bonny Vrielink van Bmoments leverde voor Voetentraining.nl prachtige en toegankelijke foto's. We hebben veel complimenten gekregen van onze klanten. De fotosessies met Bonny waren ontspannen en professioneel. De foto's werden volgens afspraak geleverd. Echt, Bonny is een aanrader voor iedereen, website of persoonlijk."
"Bonny heeft al meerdere keren foto's van mij gemaakt die ik gebruik voor mijn social media en website. De foto's zijn elke keer super, ben er erg blij mee en krijg ook veel complimenten! Bonny heeft een relaxte manier van fotograferen en door een ontspannen gesprek te voeren, stelt ze je op je gemak en weet ze een spontane glimlach op ieder zijn gezicht te toveren. Top! Ik kan Bonny van harte aanbevelen als fotograaf! En mijn favoriete foto is toch wel mn jump op het strand die we maakte voor mn verjaardag."
"Meerdere shoots met Bonny gehad, zowel privé als zakelijk. Een vriendin zei over de foto's van de privé shoot "She captured your spirit very well". Voor mij is dat ook heel kenmerkend aan de stijl van Bonny; ze maakt meer dan een mooi plaatje en legt de essentie van een persoon of merk vast. Aanrader!"
"Terugkerende klant en ambassadeur hier 🙂 Bonny haar toegankelijkheid en ontspannen aanpak zie je altijd terug in haar werk. Ze stelt je op je gemak, waardoor je nog beter uit de verf komt. Mooie, professionele, natuurlijk ogende foto's, waar de spontaniteit, het plezier, de warmte en liefde vanaf spat. Dit allemaal even los van het belangrijke feit dat Bonny altijd haar afspraken nakomt, snel oplevert en een kei is in locaties uitzoeken. Bonny is zeker een aanrader! Ze staat niet voor niets bovenaan mijn lijstje fotografen als iemand om een tip vraagt."
"Mooi om een fotograaf te vinden die aandacht voor jou heeft en je begrijpt."
"Een maandje terug een personal branding shoot bij Bmoments gedaan. Super blij met de opgeleverde foto's. Bonny is heel relaxed in de omgang, dit zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot. Een vakfotograaf die weet wat ze doet! Ik kom zeker nog een keer terug."
"Bonny heeft oog voor detail en legt alledaagse momenten op een bijzondere manier vast. Ze weet de sfeer mooi te vertalen naar beeld en pikt elementen op waar je jezelf nog niet bewust van was. Geen standaard groepsfoto's en portretten, wel een fotoreeks van speciale herinneringen."
"Ik heb ze net allemaal bekeken en ben er heeeeel blij mee! Wat heb je de sfeer fijn vastgelegd! Zo speels, onderzoekend en met liefde voor de kinderen, precies wat voor ons belangrijke waarden zijn!"
"We zijn nog steeds een beetje beduusd van de schitterende fotoreportage van ons feest! De kwaliteit als ook de keuze van de foto's zijn geweldig. Het fotoboek is ook heel mooi en zorgvuldig ingedeeld. Het ligt al dagen op tafel en we nemen het mee als we op bezoek gaan. We zijn er gewoon trots op!"
"Wat een geweldig mooie foto's heb je gemaakt, zo precies goed de momenten gepakt, en zo levendig en echt, zoals iedereen ook zichzelf 'is' - heel erg leuk! En dat van een 'onzichtbare fotograaf'. We zitten echt te genieten hier!"
"De samenwerking met Bonny was erg prettig! Duidelijk en snel. Tijdens het event merkte ik nauwelijks dat ze foto’s maakte, wat fijn was ivm de yoga. Foto’s zijn te gek, zelfs in zo’n donkere club!"
"Naast dat Bonny prachtige foto's maakt, is ze ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Betrokken en professioneel. Ik raad Bmoments daarom van harte aan!"

 

Bruiloften & loveshoots:

 

"We zijn ontzettend blij met de foto's die Bonny heeft gemaakt van onze bruiloft! Het contact met Bonny verliep goed en ze was erg prettig aanwezig tijdens de dag zelf. "

"We kenden de foto's van Bonny al en hadden er het volste vertrouwen in dat zij onze bruiloft ontzettend mooi in beeld zou brengen. Van tevoren nam Bonny ruim de tijd om voorkeuren en wensen te bespreken van onze bruiloft. Van het aankleedmoment tot aan de eerste dans heeft Bonny alles op de foto gezet. De ontroerende blikken van aanstaande en familie en vrienden tot de lachsalvo's en de ceremonie zelf natuurlijk. Alle dierbare momenten staan op de foto en dat zonder dat we bewust waren dat er foto's van ons werden gemaakt. We zouden iedereen Bonny aanraden!"
"Wij zijn erg tevreden over de mooie foto's die Bonny voor ons heeft gemaakt. Ze zijn prachtig bewerkt en we zijn heel trots als we onze trouwfoto's aan familie en vrienden laten zien! De meeste foto's zijn erg spontaan en gevarieerd wat betreft achtergrond en houding. Kortom, wij hebben mede dankzij Bonny een geweldige herinnering aan deze mooie dag."
"Met Bonny als fotograaf stonden we met vertrouwen voor de lens. We merkten soms niet eens dat ze er was... en dat leverde echt hele mooie plaatjes op! In scene gezette momenten, maar ook - de mooiste - onbewaakte momenten. De rust die Bonny uitstraalde, het op ons gemak stellen en stellen van leuke, interessante vragen vlak voor een 'klik' hebben de foto's echt heel gaaf gemaakt. Want, als je zonder zenuwen en met goed gevoel een shoot doet, zie je dat ook in het eindresultaat. Topfotograaf!"
"Het was heel fijn op onze drukke trouwdag even een moment voor onszelf te nemen en tijdens de shoot echt met elkaar en onze relatie bezig te zijn."
“Thanks so much love! We just printed them off and we love them. You make us look so pretty. The photos are just fabulous. You did a GREAT job!”
"Wij hebben een loveshoot met Bonny gedaan en zijn super blij met het resultaat. Door kleine opdrachtjes waren we bezig met elkaar en niet met de camera, waardoor Bonny ons heeft vastgelegd zoals we echt samen zijn. En dat vind ik veel mooier dan een uitgedachte (Instagram) pose! Bedankt Bonny "
"Tijdens de fotoshoot leerden we elkaar, zelfs na tien jaar, nog beter kennen! Dank voor deze leuke en gezellige middag. De vragen en opdrachten maakten het heel ontspannend. Jammer alleen dat het zo koud was in de sneeuw..."