Recensies

Lieve woorden van voorgaande klanten

Fotografie is zo’n geweldig beroep om te hebben! Ik mag bij mensen thuis komen, bij hun mooiste dagen aanwezig zijn en herinnering voor hun vastleggen om altijd op terug te kijken.

Hoe mooi is het dan als ze zo blij zijn dat ze ook nog lieve woordjes over mij en mijn foto’s willen zeggen?

Bekijk hier wat voorgaande klanten over mij en mijn gemaakte foto’s zeiden.

Familie fotoshoots:

"Op een ongedwongen natuurlijke manier heb je ons gezin weten vast te leggen! Het was oprecht leuk en je hebt het knap voor elkaar gekregen als je bedenkt dat wij als gezin ons niet snel op ons gemak voelen om op de foto te gaan! Heel veel dank voor de mooie foto's!"
"Zo'n beetje alles zat tegen toen Bonny de fotoshoot van mijn familie kwam doen. Het zou al een uitdaging genoeg geweest zijn om zes kinderen tussen de 2 en 10 op de foto te krijgen. En nu werkte het weer (regen, regen, regen) en het humeur van enkele kinderen ook nog eens niet mee. Maar toch lukte het Bonny om de kinderen op hun gemak te stellen, te laten springen en rennen én mooie foto's te maken in de regen! Uiteindelijk toch ook nog maar wat foto's binnen gemaakt. Daar konden de kinderen lekker spelen en zagen ze Bonny soms niet eens staan, waardoor er super leuke, relaxte foto's gemaakt zijn."
"Dankjewel voor de prachtige foto’s!!! Ze zijn schitterend geworden. Heel veel dank voor al je tijd en moeite om deze fantastische herinnering te maken. Ben er enorm gelukkig mee! :-)"
"De foto's zijn prachtig, Bonny! Ik ben altijd bang dat ik er slecht op sta, maar deze zijn erg mooi. Dank je wel!" (Zwangerschapshoot - Foto's niet online)
"Wat een leuke foto's heb je gemaakt! Mijn moeder had dit kado nooit verwacht en moest hard huilen. De kids vinden het resultaat ook leuk! Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen."
"Bonny heeft ons met onze oudste dochter vastgelegd terwijl ik zwanger was. De manier waarop ze dit deed was fijn en ongedwongen. Ook onze dochter was meer dan op haar gemak. Ze weet het zelf nog niet, maar binnenkort willen we haar graag weer vragen voor een shoot met zijn vieren 😉 "
"Bonny is extreem goed in het aanwezig zijn zonder dat je het doorhebt. Wat er voor zorgt dat er mooie natuurlijke foto’s gemaakt worden. Zonder spanning! Wij hebben inmiddels al 3 shoots bij Bonny gedaan en een vierde zou ik zo weer doen. Een cadeautje voor jezelf die blijft!"
“Thanks a lot Bonny! Everyone loved the photos you took on Leo Mert’s first birthday! They’re beautiful. You had been great with our little monster, bonding instantly, playing & capturing all his faces. I also appreciate that you were available at such short notice. Thanks again!”
“Dank voor de foto’s, we zijn er erg blij mee! De foto van het verschonen is echt m’n favoriet, geweldig hoe we precies dezelfde beweging maken! Nogmaals heel erg bedankt voor de foto’s en veel succes met alles.”
"Heel erg bedankt voor de foto's, Bonny! Dat we niet hoefden te poseren, maakt de foto's zoveel spontaner en laat ons zien zoals we echt zijn. En de concentratie op het gezicht onze oudste terwijl hij druk aan het graven is, heb je precies weten vast te leggen. Prachtig!"
"Dank je, Bonny! We zijn heel erg blij met de foto’s! Ze geven goed ons gezinsleven weer doordat het allemaal ongeposeerd is. De kinderen waren al snel gewend aan je, zodat ze niet meer op de camera letten en je zulke spontane foto’s kon maken. Ik zou het elk jaar wel willen doen!"

Newborn foto’s:

"Heel blij met de super mooie foto's met mijn pasgeboren zoontje! Dank je wel, Bonny."
"Met Bonny valt heel fijn samen te werken. Na een tijdje heb je niet meer door dat ze aanwezig is en mooie momenten vast legt! Hierdoor ontstaat ontspanning en worden de foto's natuurlijker en wordt het eindbeeld optimaal en zie je de hoofdrolspelers op hun best. Ik waardeer haar manier van kijken en de rust die ze hierbij uitstraalt.Dank Bonny voor de cadeautjes die je ons gegeven hebt. Misschien wel de waardevolste die we hebben van ons gezin!"
“We were very happy to have Bonny Vrielink from Bmoments in our house a few days after the birth of our son, to shoot some really nice photos while we were busy with our little guy. We shot many photos ourselves as well, but it really makes a difference when a professional makes them!”

Portretten:

"Bonny nam mij mee naar het prachtige Noorderpark om professionele portretfoto’s te maken. In plaats van te moeten poseren voor de camera (waar ik een hekel aan heb), hebben we voor mijn gevoel een half uur lang op verschillende locaties ontspannen gekletst over de natuur, reizen en het leven. Het resultaat? Geen krampachtige, geforceerde lachjes maar natuurlijke, ontspannen en prachtige foto’s waar ik heel erg blij mee ben. Bonny haalt echt het mooiste in je naar boven op een hele ontspannen en prettige manier. Dankjewel!"
“Bonny's spontaniteit en natuurlijke uitstraling vielen me meteen op toen we ooit vrienden werden. Ze is precies zoals de foto’s die ze van me maakte: eerlijk en transparant. Ze legde nu met haar camera mijn lach en mijn pure emotie vast. Op de foto’s zie ik mijzelf weer als een klein meisje, ik zie mijn liefde voor kerstmis. Ik zie ook iemand achter de camera die mij misschien wel beter ziet dan ik mijzelf zie. Dank!”
"De shoot was ongedwongen, de sfeer was prettig en we hebben eigenlijk heel gezellig gekletst. De foto’s waren snel geleverd en helemaal zoals ik had gehoopt. Ik zal zeker in de toekomst nog eens een shoot laten doen door Bonny "
"Leuk om te doen! Door de relaxte houding van Bonny had ik niet eens door dat het een fotoshoot was. En zijn de foto's heel ontspannen en natuurlijk geworden. Fijn om mezelf er in te herkennen. Veel dank Bonny!"
"Bonny is een fijne fotograaf, die in ongedwongen sfeer mooie settings kiest en je vrolijk en ontspannen op de foto weet te zetten."
"De shoot met Bonny was super leuk om te doen. In het begin vond ik het best een beetje spannend, maar Bonny is de rustzelve, ze stelde mij helemaal op mn gemak. De foto's laten echt zien wie ik ben, een prachtig resultaat!"
"Met geduld en plezier maakt Bonny prachtige persoonlijke foto's. Ze denkt graag met je mee en staat open voor het proberen van plekken, posities en lichtval. Op de foto gaan is niet mijn ding:-), maar met Bonny was 't een feest!"
"Ze zijn superleuk! En niet onbelangrijk: ik zie mezelf! Ik ben wel eens gefotografeerd door een fotograaf en toen herkende ik mezelf niet. Nu zeker wel!
"Bonny heeft een prettige manier van fotograferen, ze stelt je op je gemak en gebruikt haar mensenkennis zodat jij kan uitstralen wat je wil uitstralen. Het resultaat is dat ik nu nog steeds heel blij ben met de foto's! Ik wist niet dat ik zo mooi op de foto kon staan.... Aanrader, echt!"

Portret voor datingsite:

"De shoot met Bonny was super leuk om te doen. In het begin vond ik het best een beetje spannend, maar Bonny is de rustzelve, ze stelde mij helemaal op mn gemak. De foto's laten echt zien wie ik ben, een prachtig resultaat!"
"Ik liet op aanraden mijn foto door Bonny maken. Binnen een maand had ik al enkele geslaagde dates met dezelfde vrouw achter de rug en nu, 8 maanden later, wonen we al samen!" (Anoniem)

Bruiloften:

"We zijn ontzettend blij met de foto's die Bonny heeft gemaakt van onze bruiloft! Het contact met Bonny verliep goed en ze was erg prettig aanwezig tijdens de dag zelf. "

"We kenden de foto's van Bonny al en hadden er het volste vertrouwen in dat zij onze bruiloft ontzettend mooi in beeld zou brengen. Van tevoren nam Bonny ruim de tijd om voorkeuren en wensen te bespreken van onze bruiloft. Van het aankleedmoment tot aan de eerste dans heeft Bonny alles op de foto gezet. De ontroerende blikken van aanstaande en familie en vrienden tot de lachsalvo's en de ceremonie zelf natuurlijk. Alle dierbare momenten staan op de foto en dat zonder dat we bewust waren dat er foto's van ons werden gemaakt. We zouden iedereen Bonny aanraden!"
"Wij zijn erg tevreden over de mooie foto's die Bonny voor ons heeft gemaakt. Ze zijn prachtig bewerkt en we zijn heel trots als we onze trouwfoto's aan familie en vrienden laten zien! De meeste foto's zijn erg spontaan en gevarieerd wat betreft achtergrond en houding. Kortom, wij hebben mede dankzij Bonny een geweldige herinnering aan deze mooie dag."
"Met Bonny als fotograaf stonden we met vertrouwen voor de lens. We merkten soms niet eens dat ze er was... en dat leverde echt hele mooie plaatjes op! In scene gezette momenten, maar ook - de mooiste - onbewaakte momenten. De rust die Bonny uitstraalde, het op ons gemak stellen en stellen van leuke, interessante vragen vlak voor een 'klik' hebben de foto's echt heel gaaf gemaakt. Want, als je zonder zenuwen en met goed gevoel een shoot doet, zie je dat ook in het eindresultaat. Topfotograaf!"
"Het was heel fijn op onze drukke trouwdag even een moment voor onszelf te nemen en tijdens de shoot echt met elkaar en onze relatie bezig te zijn."
“Thanks so much love! We just printed them off and we love them. You make us look so pretty. The photos are just fabulous. You did a GREAT job!”

Loveshoots:

"Wij hebben een love shoot met Bonny gedaan en zijn super blij met het resultaat. Door kleine opdrachtjes waren we bezig met elkaar en niet met de camera, waardoor Bonny ons heeft vastgelegd zoals we echt samen zijn. En dat vind ik veel mooier dan een uitgedachte (Instagram) pose! Bedankt Bonny "
"Tijdens de fotoshoot leerden we elkaar, zelfs na tien jaar, nog beter kennen! Dank voor deze leuke en gezellige middag. De vragen en opdrachten maakten het heel ontspannend. Jammer alleen dat het zo koud was in de sneeuw..."

Business shoot:

"Zó blij met mijn nieuwe foto’s! Ik ging nooit graag op de foto, ben altijd veel te kritisch op hoe ik erop sta. In het kader van zichtbaarheid niet zo handig dus ging ik op zoek naar een fotograaf die spontane en ongeposeerde foto’s maakt. Bonny, wat heb je prachtige foto’s gemaakt, écht ik! Dank je wel nogmaals!"
"Bonny heeft ons team aan het werk gefotografeerd. Ze was heel rustig en vriendelijk op de achtergrond aanwezig terwijl we aan de slag waren. Zo zijn er super naturelle foto's ontstaan. Iedereen staat er vrolijk en écht als zichzelf op. Ook heeft ze leuke hoekjes in het atelier gekiekt als sfeerimpressie. Helemaal blij met het eindresultaat, we zijn trots ze op onze sociale media en website te gebruiken."
"Bonny heeft begin van het jaar foto's van mij gemaakt die ik nodig had voor mijn social media en website. De foto's zijn super geworden, ben er erg blij mee en krijg ook veel complimenten! Bonny heeft een relaxte manier van fotograferen en door een ontspannen gesprek te voeren, stelt ze je op je gemak en weet ze een spontane glimlach op ieder zijn gezicht te toveren. Top! Ik kan Bonny van harte aanbevelen als fotograaf!"

Evenementen:

"Bonny heeft oog voor detail en legt alledaagse momenten op een bijzondere manier vast. Ze weet de sfeer mooi te vertalen naar beeld en pikt elementen op waar je jezelf nog niet bewust van was. Geen standaard groepsfoto's en portretten, wel een fotoreeks van speciale herinneringen."
"We zijn nog steeds een beetje beduusd van de schitterende fotoreportage van ons feest! De kwaliteit als ook de keuze van de foto's zijn geweldig. Het fotoboek is ook heel mooi en zorgvuldig ingedeeld. Het ligt al dagen op tafel en we nemen het mee als we op bezoek gaan. We zijn er gewoon trots op!"
"Wat een geweldig mooie foto's heb je gemaakt, zo precies goed de momenten gepakt, en zo levendig en echt, zoals iedereen ook zichzelf 'is' - heel erg leuk! En dat van een 'onzichtbare fotograaf'. We zitten echt te genieten hier!"
"De samenwerking met Bonny was erg prettig! Duidelijk en snel. Tijdens het event merkte ik nauwelijks dat ze foto’s maakte, wat fijn was ivm de yoga. Foto’s zijn te gek, zelfs in zo’n donkere club!"
"Naast dat Bonny prachtige foto's maakt, is ze ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Betrokken en professioneel. Ik raad Bmoments daarom van harte aan!"