Fotografie is zo’n geweldig beroep om te hebben! Ik mag bij mensen thuis komen, bij hun mooiste dagen aanwezig zijn en herinnering voor hun vastleggen om altijd op terug te kijken. Hoe mooi is het dan als ze zo blij zijn dat ze ook nog lieve woordjes over mij en mijn foto’s willen zeggen?

Bekijk hier wat voorgaande klanten over mij en mijn gemaakte foto’s zeiden.

Familie fotoshoot:

Newborn fotoshoot:

Portretfoto’s:

Portretfoto’s met extra aandacht:

“Ik zag tegen de shoot op. Kon me niet voorstellen dat ik niet continue die camera op me gericht zou voelen. Maar het was uiteindelijk best relaxed. Natuurlijk was die camera er, maar door het gesprek met Bonny en verdere afleiding, was ik er veel minder mee bezig.

Ik voelde me op mijn gemak. Goed kunnen aangeven wat ik wel en niet van mezelf op een foto wil zien, hielp ook om mij tijdens de shoot minder druk te maken. Ik wist dat Bonny er op zou letten en kon het daarom loslaten. Ik zie die ontspannenheid ook terug op de foto’s.

Voor iemand die niet van foto’s van zichzelf houdt, was het gezellig en leuk om een keer te doen.”
Diana
“Bonny is niet alleen een goede fotograaf maar heeft ook veel mensenkennis. Ze heeft me erg geholpen om me op mijn gemak te laten voelen waardoor de foto’s veel mooier zijn geworden dan ik had verwacht.

En ze heeft op een druilerige dag foto’s weten te maken die vrolijk en licht zijn. Ik word normaal niet erg blij van mezelf op de foto maar uit de fotoshoot die ik met Bonny heb gedaan kwamen erg veel vrolijke en zelfs mooie foto’s.

Ik wilde zo graag eens een paar leuke foto’s waarmee ik een klein beetje trots op mezelf kan zijn en dat is gelukt 🙂 Dankjewel Bonny! “
Eveline

Personal branding:

Bedrijfsreportage:

Evenementen:

Enthousiast geworden?