raamshoot corona amsterdam

Raamshoot tijdens eerste lockdown

De tweede lockdown geeft tijd om de website eens goed bij te werken. Ook een mooi moment om terug te kijken naar de shoots van het afgelopen jaar. Zo kwam ik deze shoot weer eens tegen van tijdens de eerste lockdown. Ik bood, net als vele andere fotografen raamshoots aan. Ik had het eerst bij de buurvrouw geprobeerd. Dat was leuk, resultaat was goed. Dus verder!

Fotoshoot door het raam

Ik bood alleen sessies aan in mijn eigen buurt. Eva hoorde er viavia over en boekte een raamsessie. Superleuk! Geweldig mooi huis met een heel groot raam in de tuin met een deur die zelfs open kon. Vanuit de tuin kon ik zo mooi het gezin fotograferen terwijl ze een spelletje speelden. En uiteraard ook even wat geposeerde foto’s bij de deur. Leuk voor later toch, zo’n shoot? “Dit waren wij in de lockdown in 2020.” Met schaapje uiteraard, altijd heerlijk als kinderen zo gehecht zijn aan knuffels.

We eindigden de shoot met een portretsessie voor Eva, ook een ondernemer. Sindsdien hebben we ook al meerdere keren samengewerkt. Zo brengt die lockdown toch nog wat goeds!

Bekijk de raamfoto’s:

Nu ook raamshoots?

Deze lockdown even geen raamfoto’s, maar mijn website updaten en achter de schermen veel werk doen. Daarnaast kerst vieren en paar daagjes vrij. Maar na 19 januari bied ik uiteraard weer graag shoots aan!

Vergelijkbare berichten