Raamfoto’s gezin

Rare en bijzondere weken… En nog minstens 2 weken zo te gaan. Bijzondere tijden horen vastgelegd te worden, toch? Deze tijd die je met je gezin of je partner vooral thuis blijft en veel tijd samen door brengt en  hopelijk ook echt van het samenzijn soms geniet.
Als (gezins)fotograaf heb ik ook mijn normale werk even stilgelegd. Echter kom ik graag bij jullie, in Amsterdam Noord, langs om foto’s te maken door het raam of voor de deur (met 2 meter afstand) zodat jullie een blijvende herinnering hebben van deze tijd.

Hoe werkt het?

Ik kom bij jullie aan, we zeggen hoi door het raam of bij de voordeur. Afhankelijk met hoeveel jullie zijn en wie/wat je op de foto wil hebben (huisdieren of favoriete speelgoed is erg welkom!), begin ik met de grote groep en daarna kunnen mensen ook los bijv alleen de ouders of alleen papa met zijn zoon of dochter met de hond.
Jullie hoeven niet te poseren, ik kan wat vragen stellen of opdrachten geven waardoor jullie met elkaar bezig zijn en mij even vergeten.
Als jullie op de begane grond wonen en ik door het raam foto’s kan maken, dan doe ik dat graag! Het raam of de deurpost geeft juist een leuk effect nu. Ik vraag jullie dan gewoon te spelen of te doen zoals jullie normaal zouden doen. En wie weet iets geks, gewoon omdat het kan!

Boek nu!

Deze actie was alleen geldig tijdens de lockdown en alleen in Amsterdam Noord.

Wie ben ik?

Ik ben een (gezins)fotograaf uit Amsterdam Noord, richt me op ongeposeerde, spontane fotografie. Zie mijn portfolio voor familiefotografie.

Vergelijkbare berichten