zakelijk portret amsterdam

Portretten aan de Amsterdamse grachten

Met Gonda en Astrid, twee collega-fotografen, ging ik op pad in de Jordaan om portretten te maken. Blijft lastig om eens aan de andere kant van de camera te staan, maar je leert er zo veel van. Je ziet en hoort hoe een ander werkt en kan weer reflecteren hoe jij het doet en of je iets moet veranderen.

Voor deze shoot zochten we de kleinere en grote grachten in de Jordaan op. Ik probeer altijd om iemand zo ontspannen mogelijk op de foto te zetten. Ze af te leiden met vragen en een gesprek, zodat ze de camera vergeten.

Bekijk de foto’s:

Wil jij ook portretfoto’s die echt ‘jij’ zijn?

En wil je als écht jij op de foto? Neem vooral contact met me op! Ik denk graag met je mee over een geschikte locatie, kleding, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten