portret, fotografie, amsterdam

Portret sessie op de Amsterdamse grachten

Nadat Jolijn deze portret foto’s te zien kreeg, gaf ze me een groot compliment. Ze zei namelijk dat ze “zichzelf” kon zien in de foto’s. Ze was al eerder bij een professionele fotograaf op de foto geweest en daar herkende ze zichzelf niet in!

Portret foto’s waar je je in herkent

Ik hoor dat vaker helaas. Dat mensen een hele mooie foto laten maken, het licht is perfect, make en kleding is mooi en iedereen is lovend als de foto geplaatst wordt als profielfoto. Maar dan ontmoeten ze iemand nieuws en die herkent hun niet… Want ze lijken niet echt op hun foto! Dat lijkt mij niet de bedoeling.

Ik maak graag de mooiste portret foto van jou, waar je je zelf ook echt in herkent. Waarin je lacht op die ene manier die bij jou hoort, waarbij je je haar achter je oor steekt zoals je altijd doet, op je lip bijt of zoals altijd je lievelingsvest aan hebt. Dus dat ging ik doen met Jolijn!

Op de Amsterdamse grachtjes

Half oktober was het opeens een paar dagen heel mooi zomerweer. Goede reden voor wat zomerse portret foto’s op de Amsterdamse grachten!

Met Jolijn werkte ik samen voor de styled weddingshoot. Zij was onze stylist en werkt ook als weddingplanner. Samen gingen we de grachten op om daar spontane foto’s van haar te maken. Ze had nieuwe kleren gekocht, dr haar was ingevlochten (want schoot alle kanten op ;)), dus zij was er klaar voor! Ik stelde vragen over haar bedrijf, haar doelen, haar bruiloft, favoriete vakantie en ga zo maar door.

We genoten enorm van het weer (is alweer tijdje geleden helaas…) en dit was het resultaat:

Wil je ook een nieuwe portretfoto laten maken?

Neem contact met mij en we brainstormen samen over een geschikte locatie!

Vergelijkbare berichten