portret, zakelijk portret, linkedin foto, natuurlijk portret, portretfotograaf, amsterdam, bmoments

Portretfoto’s voor vrouwelijke ondernemers

Via een vriendin werd ik begin van de zomer benaderd of ik geen portretfoto’s kon maken van haar netwerkgroep. Briljant idee! Pik een datum, we bedenken samen een locatie en in korte tijd heeft de hele groep mooie nieuwe portretfoto’s!

Portretfoto’s van Bewust Ondernemende Vrouwen

Begin juli ging ik samen met onderstaande dames van Bewuste Ondernemende Vrouwen (BOV) richting de duinen van Scheveningen. Een visagist maakte de dames mooi op terwijl ik mooie plekjes uit zocht.
Ik maak graag ongeposeerde portretten, dus niet lachen en schieten, maar elkaar leren kennen en lachen omdat je blij bent. Deze vrouwen waren allemaal ondernemers vol passie die graag over hun vakgebied wilden praten. We raakten in gesprek over de mooie kanten van hun beroep terwijl ze in een mooi stukje duin zaten en ik ondertussen mijn geheugenkaartje vol schoot.

Het resultaat was een mooie serie portretten van vrouwen die op hun gemak zijn en natuurlijk lachen. Hun haren soms wat wild door de wind, maar dat mag best op zo`n mooi portret in de duinen!

Bekijk enkele resultaten hier:

Interesse?

Wil je ook een mooie, natuurlijke portretfoto? Neem contact met mij op!

Weet je nog een (netwerk) groep die allemaal mooie foto’s willen? Samen kan het goedkoper! Ik denk graag mee over een goede datum, tijdstip en locatie die past bij jullie wensen. Mail of bel gerust met je idee.

Vergelijkbare berichten