portret, zakelijke portretfoto, amsterdam

Portretfoto’s van een groep doula’s

Klussen komen op verschillende manieren bij je terecht. Deze was extra leuk. In een Amsterdam Noord Facebookgroep werd er een portretfotograaf gezocht. Ik mailde en mijn website werd bekeken. Ze zag dat ik al eerder portretten had gemaakt voor een groep samen en vroeg of dat mogelijk was. Marieke was net opgeleid tot doula en in de groep zaten vast nog meer mensen die voor hun nieuwe website en flyers een portretfoto nodig hadden. Natuurlijk is dat mogelijk, superleuk juist! En zo ging ik in februari met 7 doula’s op pad.

Portretfoto’s in Amsterdam Noord

We hadden Café Mok in Amsterdam Noord uitgekozen als binnenlocatie. Paar mooie muren en enkele banken die mooi zouden zijn voor een ontspannen foto. De bedoeling was een professionele, maar warme portretfoto.
Voor de buitenfoto liepen we naar het Vliegenbos vlakbij. In februari is alles nog erg winters, maar gelukkig was er riet waar de zon mooi op scheen, wat mooie grote bomen en genoeg klimop zodat er een foto gemaakt kon worden die wat tijdlozer is dan met kale, winterse bomen.

Een doula is een zwangerschaps- en bevallingscoach. Hoe verschillend de 7 vrouwen ook zijn, 1 ding hebben ze gemeen: ze hebben een passie voor het verzorgen van mensen en zijn allemaal erg warme persoonlijkheden. Een plezier om te fotograferen!
Ik ga altijd het gesprek met mensen aan, praat over hun passies en leid ze zo veel mogelijk af van de klikkende camera. Enkele waren geen fan van de camera, dus daar heb ik nog iets meer mijn best moeten doen. Maar de gesprekken liepen heel soepel en het was leuk meer te horen over het vak ‘doula’.

Bekijk het resultaat hier:

Op zoek naar een doula in regio Amsterdam?

Neem een kijkje op de websites van AileenKennedy, Jhealing, Doula Noord, Geboortesteuntje, Doulentina.

Heb je behoefte aan een nieuwe portretfoto?

Neem contact met mij op! Ben je met een groepje? Leuk! Mail me dan voor een prijs.

Vergelijkbare berichten