portret met je hond amsterdam

Portretfoto met je hond

Wil je echt als ‘jezelf’ op de foto? Gewoon echt zoals jij bent, ontspannen en vrolijk? Dan heb ik een paar tips.

Als jezelf op de foto:

  • Wat is je favoriete plek, je ’tweede thuis’? Een stamkroeg, bepaald stuk strand of park? Dan gaan we daar heen.
  • Neem een goede vriend(in) mee. Zij kunnen je laten ontspannen en keihard laten lachen zoals alleen echt goede vrienden kunnen.
  • Laten we iets gaat doen wat je graag doet: wandelen langs het strand, roeien op de Amstel, koken in je keuken, etc.
  • Ga op de foto met je huisdier! Ze zijn als een echt familielid, er is wetenschappelijk bewijs dat het ontspant en vrolijkheidsstofjes aanmaakt!
    En wat is leuker dan lekker een beetje rennen en knuffelen met je hond? (of kat uiteraard, maar iets lastiger om mee te nemen naar het park ;))

Portretfoto met je hond

Ik kreeg deze aanvraag in het voorjaar en was meteen enthousiast. Ik ben zelf meer een kattenmens (zie mijn andere website), maar ik vind honden ook geweldig en leek me super daar iets leuks mee te doen. Deze klant wilde vooral actie, dus actie kreeg ze! Rennend met de hond, heen en weer, heen en weer 😉
En zelf ook wat heen en weer lopen in rondjes, stuk makkelijker om ontspannen op de foto te gaan op die manier! En natuurlijk vooral lekker knuffelen met haar lieve hond.

Gelukkig was ze zelf ook heel blij met de foto’s: “Iedereen vond de foto’s leuk en aantrekkelijk. Mijn vrienden vonden ze ook een goede weergave van mij en mijn persoonlijkheid. Ik heb veel complimenten gekregen!” Fijn om te horen.

Bekijk de foto’s:

Wil jij ook portretfoto’s die echt ‘jij’ zijn?

En wil je als écht jij op de foto? Ik help je graag. Neem vooral contact met me op!
Ik denk graag met je mee over een geschikte locatie, kleding, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten