portretfotograaf amsterdam portretfoto

Portretfoto in het Noorderpark

Sinds kort heb ik een extra dienst toegevoegd: Portretfoto’s in het Noorderpark om de hoek van mijn huis in Amsterdam Noord. Waarom? Omdat ik je zo een snellere en goedkopere portretsessie aan kan bieden! Ik heb geen reistijd en ben geen tijd kwijt aan een locatie zoeken. Ideaal. En het is een mooi park met veel natuur, bloemen, water, maar ook genoeg gebouwen – zwarte of vol graffiti. Voor ieder wat wils dus!

Ontspannen portretfoto’s in een Amsterdams park

Met Marlies ging ik het Noorderpark beter bekijken. We hadden maar kort de tijd. Ideaal, want deze sessies zijn ook maar kort. En we doken meteen het diepe in: waar werd ze blij van? Mijn favoriete vraag 🙂 We hadden goede gesprekken over haar baan, gezinsleven, het leven in Amsterdam Noord, etc. Ondertussen bekeken we het park en oh ja, al die tijd maakte ik ook foto’s!

En hoe, ik was zo blij toen ik thuis kwam en deze foto’s zag. En Marlies ook. Haar reactie was geweldig:

Bonny nam mij mee naar het prachtige Noorderpark om professionele portretfoto’s te maken. In plaats van te moeten poseren voor de camera (waar ik een hekel aan heb), hebben we voor mijn gevoel een half uur lang op verschillende locaties ontspannen gekletst over de natuur, reizen en het leven. Het resultaat? Geen krampachtige, geforceerde lachjes maar natuurlijke, ontspannen en prachtige foto’s waar ik heel erg blij mee ben. Bonny haalt echt het mooiste in je naar boven op een hele ontspannen en prettige manier. Dankjewel!

Divers Noorderpark

Zoveel mooie foto’s inderdaad, dat ik niet kon kiezen. Zie hier het resultaat:

Conclusie:

Wil jij nieuwe portretfoto’s laten maken? Heb je weinig tijd of budget ervoor, maar wil je geen stijve, geposeerde foto’s en niet in een studio? Bekijk mijn nieuwe aanbod! Of neem contact met me op.

Vergelijkbare berichten