portret foto, datingsite, tinder happn, amsterdam

Portret voor een datingsite

Deze zomer deed ik twee shoots voor een portret foto op datingwebsites. Zo leuk om te doen! Ik deed een shoot met Lisa, geweldige foto’s kwamen daar uit. Nu was het dus tijd om een man op de foto te zetten!

Foto’s op je favoriete plek

Ik sprak met Gert-Jan af op een maandagochtend in juli bij de Sloterplas in Amsterdam. Ik had suf genoeg niet het weerbericht bekeken, maar zodra ik de auto instapte begon het te regenen alsof het nooit meer zou stoppen. En dat deed het dus ook niet…. Jammer, want de Sloterplas was Gert-Jan’s favoriete plek! Ik spreek graag af op plekken waar iemand zich comfortabel voelt en als thuis is, dan zit dat alvast goed.

We probeerden het gewoon stug en namen wat verregende foto’s aan de Sloterplas. Maar het ging echt niet stoppen helaas. Na veel googlen (alles is dicht op maandagochtend…) reden we naar de Hallen. Die is gelukkig altijd open en dat is een superlocatie voor foto’s!

Missie: de echte jij op de foto zetten

Mijn missie die dag was om ‘de echte Gert-Jan’ op de foto te zetten. Dat is wel zo handig op een datingsite! Scheelt weer een hoop gedoe als je elkaar voor het eerst ontmoet. Maar om daar te komen, is altijd even zoeken. Beetje kletsen, wat dingen uit proberen, heen en weer lopen, vragen, opdrachten. En uiteindelijk zijn we er dan. Gelukkig heeft de Hallen veel ruimtes, dus ik kon wat dingen proberen en foto’s schieten in de hal, in de bios, zelfs even in het fotohokje en uiteindelijk even rusten in de Kanarieclub.
De laatste momenten zijn altijd het best. Dan wordt de camera niet meer gezien, is men ontspannen en komen de goede momenten. Missie geslaagd! 😉

Ik ken Gert-Jan via een goede vriendin en ik wist vooral dat ie veel leest en lekker sociaal is. Door deze shoot toch weer hele andere kanten ontdekt en hij herkende zich echt in de foto’s. Blijft leuk om te doen!

Bekijk het resultaat van deze portretsessie:

Wil jij ook goede foto’s laten maken voor je social media of dating websites?

Neem contact met mij op om een afspraak te maken!

Vergelijkbare berichten