Portretten in Amsterdam

Tegenwoordig heb je overal foto’s voor nodig: voor je profielfoto van Facebook, Instagram, Tiktok, LinkedIn, Tinder, Bumble, etc. En ook voor je CV uiteraard als je gaat solliciteren en dan voor het berichtje op intranet over de nieuwe medewerker. Of je website als je een eigen ondernemer bent. Maar hoeveel goede portretfoto’s heb je nu echt van jezelf? Niet je paspoortfoto of foto’s met vrienden en familie, maar gewoon echt alleen van jou? Meer mensen lopen hier tegen aan en die laten dan ook graag wat portretfoto’s van zichzelf maken.

Mannelijke portretten

Hieronder een klein overzicht van de portretten die ik in 2022 in Amsterdam heb gemaakt. Toevallig allemaal mannen! Het valt me op dat steeds meer mannen een portretfotoshoot boeken. Misschien heeft het te maken met hoe vindbaar ik ben op Google, maar misschien ook door de afgelopen jaren. Even geen festivals of feesten dus misschien ook geen goede foto’s meer van zichzelf?

De foto’s zijn een mengeling van zakelijke portretfoto’s en portretfoto’s voor privé gebruik. Foto’s gemaakt in Tolhuistuin Amsterdam Noord (tuin gedeelte), aan het IJ, op het NDSM, in het Noorderpark en in de Nieuwmarkt buurt.

Bekijk de foto’s:

Wil jij ook portretfoto’s die echt ‘jij’ zijn?

En wil je als écht jij op de foto? Neem vooral contact met me op!
Ik denk graag met je mee over een geschikte locatie, kleding, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten