portret amsterdam

Die frustratie bij een eerste date?

Je bent al een paar dagen met iemand intensief aan het chatten op Tinder of een andere datingsite. De foto toont een vlot, leuk en spontaan persoon en zo komt diegene ook over. Jullie besluiten een drankje te doen en je hebt er veel zin in. Maar in het café aan gekomen zie je je date niet. Of wacht… wel iemand die zo’n 15 jaar ouder is dan op de foto en deze ziet er niet leuk en vlot uit. Huh, hoe kan dat nou!? Je gaat de date gewoon in, maar je blijft een “huh?!” gevoel houden. De eerste date wordt ook de laatste date, helaas.

Het beeld wat diegene online liet zien is heel anders dan hoe hij/zij in het echt is. Helaas gebeurt dat te vaak. Mensen hebben geen goede foto’s van zichzelf en delen die van een vakantie 6 jaar geleden. Of ze laten goede foto’s van zich maken inclusief visagie en styling. Maar komt die visagist en stylist dan ook langs voor je eerste date?!

Dat doe ik dus graag anders voor jou! Ik maak foto’s van jou zoals je echt bent. Die laat zien wie jij bent en dus verwachtingen scheppen die je waar kunt maken op die eerste date.

Op de foto zoals je echt bent

Zou daten niet veel beter zijn als iedereen gewoon op de foto staat zoals ie echt is? Geen foto van 10 jaar geleden of de perfecte foto op vakantie (bruin, 15 kilo lichter, etc), maar gewoon als jezelf: Op je gemak, vrolijk en ook uitstralend wie jij bent: rustig of juist lekker wild dansend, hard lachend of juist wat verlegen.

Als je op de foto staat zoals jij echt bent, trek je ook mensen aan die op jou vallen en niet op een verkeerd beeld van jou. Ze hebben geen “huh?!” gevoel, want met jouw foto’s is het: What you see is what you get! Nu nog hopen dat hun foto’s net zo goed zijn!

Dat gun ik jou enorm: een goede eerste date, geen “huh”gevoel bij jou of bij de ander en daardoor ook gewoon een goede tweede date. En wie weet wat er daarna volgt. Laat je het me weten als er iets leuks uit komt?!

De portretten in mijn portfolio zijn niet allemaal voor een datingprofiel gemaakt, om privacy redenen zet ik dit er nergens bij. Hetzelfde geldt voor de foto’s op deze pagina. Deze staan op deze pagina omdat ze aansluiten bij de boodschap: op de foto zoals je bent.

Hoe werkt zo’n Tinder fotoshoot?

ben je al enthousiast? 😉

Voorbereiding

Van te voren mail ik je een korte vragenlijst over wie jij bent. Samen beslissen we welke locatie daar het beste bij past en waar jij je op je gemak voelt.

Qua kleding en haar/make-up geef ik je tips mee en wil ik ook best mee kijken wat je het beste staat. Ik laat me altijd leiden door wat jij leuk vindt en vooral wat jij normaal aan hebt en waar jij je lekker in voelt. Je wilt tenslotte laten zien wie jij bent.

Tijdens de shoot

Tijdens de fotoshoot besteed ik veel tijd en aandacht aan jou op je gemak stellen. Dit is belangrijk om ontspannen op de foto te kunnen staan en een pure lach te laten zien.

Ik klets de oren van je kop en vraag ook honderduit over jouw leven en plannen. Dit vooral zodat je de camera vergeet, maar ook om je beter te leren kennen en te weten hoe ik je het beste op de foto zet.

Na afloop

Na de shoot maak ik de eerste selectie voor je. Dit is vaak een ruim aantal en zet ik op een speciale website waar jij kan kiezen welke foto’s je wilt.

Ik vind het belangrijk dat jij blij bent met hoe je er op staat. Daarom kies je zelf welke en hoeveel foto’s je wilt. Jij ziet jezelf toch weer anders dan ik jou zie.


Trek iemand aan die echt op jou valt met een foto die echt ‘jou’ laat zien!

GEGARANDEERD MEER MATCHES!

Na 5 jaar en meer dan 50 ‘Tindershoots’ vond ik het tijd voor een evaluatie: helpt een goede foto ook echt bij het online daten?

De conclusie: De meesten hadden meer matches, meer dates en meer tweede dates. Gegarandeerd meer kans op succes dus!
Allemaal kregen ze te horen dat de foto’s wel echt bij hun pasten en goed lieten zien wie zij waren.

Lees mijn blog over de evaluatie voor alle resultaten.

“De soort mannen die reageren zijn anders dan eerst, de berichten die ik krijg zijn ook langer en serieuzer.”

“Een heel prettig idee dat het recente en duidelijke foto’s van mijzelf zijn, scheelt weer iets om niet onzeker over te zijn.”

Wat kost een portretshoot?

Portretfoto

€240

  • Inclusief 1 uur fotografie
  • Inclusief pdf met tips vooraf
  • Inclusief hulp bij kiezen locatie en kleding
  • Max 3 outfits (bovenkleding)
  • Inclusief 4 professioneel bewerkte foto’s
  • Extra foto’s €15,00 per stuk

* Excl evt reiskosten

Portret-datingsite

Enthousiast geworden?