Portret in een Utrechts park

Vroeg op een zaterdagochtend ging ik naar het Wilhelminapark in Utrecht (waar ik vroeger vlakbij lang gewerkt heb als communicatiemedewerker, maar dat terzijde) voor een portretshoot. De zon scheen als een gek en zelfs ’s ochtends was ie dus al goed fel.

Kledingtips

Ik raad altijd aan diverse outfits mee te nemen. Zo kunnen we, samen met wat verschillende achtergronden, toch wat variatie in de foto’s brengen. Het levert ook leuke situaties op altijd waar iemand zich nog even snel om gaat kleden in het park. Dus bij deze vast een tip: doe iets aan wat makkelijk in het openbaar aan en uit te doen is. Dus doe bijvoorbeeld een broek aan en neem een jurk mee. Dat is makkelijk aan te doen zonder dat de wereld mee kan genieten. Of doe een maillot aan (behalve hartje zomer), dat is ook makkelijker en prettiger met omkleden.
Wil je alleen de shirtjes wisselen? Doe er dan een dun shirtje onder aan die niet zichtbaar is onder de andere shirtjes.
En geen zorgen, mensen zijn toch vaak veel drukker met zichzelf dan met de wereld om hun heen 😉

Ik vind de foto’s goed gelukt en gevarieerd! Jij?

Bekijk de foto’s:

Wil jij ook portretfoto’s die echt ‘jij’ zijn?

En wil je als écht jij op de foto? Neem vooral contact met me op! Ik denk graag met je mee over een geschikte locatie, kleding, etc. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Vergelijkbare berichten