fbpx

Zakelijk portret

Een portretfoto die laat zien wie jij bent

Nieuwe foto voor op LinkedIn, Facebook of je website?

Heb je een goede zakelijke portretfoto van jezelf nodig? Maar word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk, of in ieder geval ontspannen! Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet.

Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop je echt staat zoals jij bent. Hierdoor trek je klanten aan die echt bij jou passen.

zakelijk portret amsterdam

Een foto die laat zien wie jij bent

Voor mij is het heel belangrijk dat jij op je gemak bent en ik je op een spontane manier op de foto kan zetten. Ik hoor vaak dat mensen op netwerk events niet herkend worden aan de hand van hun profielfoto. De foto was te perfect, teveel make-up of juist veel minder mooi.

Ik zet jou graag op de foto zoals je ECHT bent. Zodat niemand bij een ontmoeting denkt: hé, ik dacht dat je er anders uit zag…?!

Eng? Ongemakkelijk? Nee!

Per branche verschilt het uiteraard hoe formeel / zakelijk het moet zijn. We kiezen een locatie die past bij jouw branche én waar jij je prettig voelt. Qua kleding hetzelfde: doe iets aan waar je je prettig en mooi in voelt.

Ik neem alle tijd voor de shoot, zodat jij rustig aan de camera kan wennen. Ik ga met je in gesprek, stel vragen en heb kleine opdrachten. Alles zodat jij ontspant en laat zien hoe jij op je best bent!

Tip: ik bied ook fotoshoots voor mensen die echt moeite met de camera hebben.
Met net wat meer tijd, aandacht en coaching vooraf en achteraf.


Jou op je gemak stellen en aan het lachen te krijgen is mijn uitdaging van de shoot. Maar vind ik een van de geweldigste dingen om te doen!

Hoe werkt een portretshoot?

Voorbereiding

Van te voren mail ik je een korte vragenlijst over wie jij bent en wat je doet. Samen beslissen we welke locatie daar het beste bij past. Hoe formeel moet het zijn? Het liefst een locatie waar jij vaak komt. Zodat je je daar in ieder geval al op je gemak voelt.

Qua kleding en haar/make-up geef ik je tips mee en wil ik ook best mee kijken wat je het beste staat. Ik laat me altijd leiden door wat jij leuk vindt en vooral wat jij normaal aan hebt en waar jij je lekker in voelt. Je wilt tenslotte laten zien wie jij bent.

Op je gemak tijdens de shoot

Tijdens de fotoshoot besteed ik veel tijd en aandacht aan jou op je gemak stellen. Dit is belangrijk om ontspannen op de foto te kunnen staan, een pure lach te laten zien. Ik klets de oren van je kop en vraag ook honderduit over jouw leven en plannen. Dit vooral zodat je de camera vergeet, maar ook om je beter te leren kennen en te weten hoe ik je het beste op de foto zet.

Word je wat zenuwachtig van het idee op de foto te moeten? Geen zorgen, de vragen en opdrachten helpen echt een hoop! Je mag echter ook altijd een collega mee nemen om het wat minder ongemakkelijk te maken, misschien heeft hij/zij ook wel foto’s nodig?!

Na afloop

Na de shoot maak ik de eerste selectie voor je. Dit is vaak een ruim aantal en zet ik op een speciale website waar jij kan kiezen welke foto’s je wilt. Ik vind het belangrijk dat jij blij bent met hoe je er op staat. Daarom kies je zelf welke foto’s je wilt. Jij ziet jezelf toch weer anders dan dat ik jou zie.


Interesse?

Wil jij een zakelijke portretfoto waarop je echt staat zoals jij bent?
Neem contact met me op via het contactformulier of bel me op 06-42 719 719.

NEEM NU CONTACT OP

Be yourself; everyone else is already taken.
― Oscar Wilde


Zakelijke portretshoot

* 1 uur fotografie, max 3 outfits (bovenkleding)
* Inclusief pdf met tips vooraf en hulp bij kiezen locatie en kleding
* Inclusief 4 professioneel bewerkte foto’s
* Inclusief licentie voor persoonlijk /zakelijk gebruik
* Extra foto’s €15,00 per stuk of 5 extra voor €50,-

€220,-

Excl BTW en evt reiskosten.


Blije klanten:

"De shoot was ongedwongen, de sfeer was prettig en we hebben eigenlijk heel gezellig gekletst. De foto’s waren snel geleverd en helemaal zoals ik had gehoopt. Ik zal zeker in de toekomst nog eens een shoot laten doen door Bonny."
"Leuk om te doen! Door de relaxte houding van Bonny had ik niet eens door dat het een fotoshoot was. En zijn de foto's heel ontspannen en natuurlijk geworden. Fijn om mezelf er in te herkennen. Veel dank Bonny!"
"Bonny is een fijne fotograaf, die in ongedwongen sfeer mooie settings kiest en je vrolijk en ontspannen op de foto weet te zetten."
"Ik heb er eerlijk gezegd een hekel aan om gefotografeerd te worden, maar Bonny creert direct een ontspannen sfeer. Ik vond de foto's op Bonny's website er natuurlijk uitzien en hoopte dat haar dat me mij ook zou lukken. Daar is ze uitstekend in geslaagd, sterker nog: ik heb zelden of nooit beter op een foto gestaan!"

Recente portretten: