Zakelijk portret

Een portretfoto die laat zien wie jij bent

Nieuwe foto voor op LinkedIn, Facebook of je website?

Heb je een goede zakelijke portretfoto van jezelf nodig? Maar word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk, of in ieder geval ontspannen! Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet.

Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop je echt staat zoals jij bent. Hierdoor trek je zakelijke contacten aan die echt bij jou passen.

zakelijk portret amsterdam

Herkenbaar

Het wordt steeds belangrijker om ook zakelijk goed zichtbaar te zijn. Op je social media, je WhatsApp, visitekaartje of e-mail handtekening. Dan is het wel zo belangrijk dat je er ook echt als jezelf op staat en dus herkenbaar bent. Ik hoor vaak dat mensen op netwerk events of bij meetings niet direct herkend worden aan de hand van hun profielfoto. De foto was te perfect, teveel make-up of juist veel minder mooi.

Ook zakelijk is het heel belangrijk een goede eerste indruk te maken. Dan is het wel zo fijn als er geen verwarring is, “hé, ik dacht dat je er anders uit zag…?!”, maar de verwachtingen worden waar gemaakt.

Voor mij is het daarom heel belangrijk dat jij tijdens de fotoshoot op je gemak bent. Daarom kiezen we een locatie die bij jou past en waar je je op je gemak voelt. Qua kleding denk ik mee. Formeel, informeel, als jij je er maar gemakkelijk in voelt. Dan is het tijdens de shoot mijn taak je op je gemak te stellen en af te leiden van de camera. Zo kan ik je op de foto zetten zoals je ECHT bent.


Eng? Ongemakkelijk? Nee!

Per branche verschilt het uiteraard hoe formeel / zakelijk het moet zijn. We kiezen een locatie die past bij jouw branche én waar jij je prettig voelt. Qua kleding hetzelfde: doe iets aan waar je je prettig en mooi in voelt.

Ik neem alle tijd voor de shoot, zodat jij rustig aan de camera kan wennen. Ik ga met je in gesprek, stel vragen en heb kleine opdrachten. Alles zodat jij ontspant en laat zien hoe jij op je best bent!

Tip: ik bied ook fotoshoots voor mensen die echt moeite met de camera hebben.
Met net wat meer tijd, aandacht en coaching vooraf en achteraf.

Jou op je gemak stellen en aan het lachen te krijgen is mijn uitdaging van de shoot. Maar vind ik een van de geweldigste dingen om te doen!

Hoe werkt een portretshoot?

Voorbereiding

Van te voren mail ik je een korte vragenlijst over wie jij bent en wat je doet. Samen beslissen we welke locatie het beste bij jou past en waar je je op je gemak voelt.

Qua kleding en haar/make-up stuur ik een PDF met tips en wil ik best per mail mee kijken. Ik laat me altijd leiden door wat jij leuk vindt en vooral wat jij normaal aan hebt en waar jij je lekker in voelt. Je wilt tenslotte laten zien wie jij bent.

Op je gemak tijdens de shoot

Tijdens de fotoshoot besteed ik veel tijd en aandacht aan jou op je gemak stellen. Dit is belangrijk om ontspannen op de foto te kunnen staan en een pure lach te laten zien. Ik klets de oren van je kop en vraag ook honderduit over jouw leven en plannen. Dit vooral zodat je de camera vergeet, maar ook om je beter te leren kennen en te weten hoe ik je het beste op de foto zet.

Na afloop

Na de shoot maak ik de eerste selectie voor je. Dit is vaak een ruim aantal en zet ik op een speciale website waar jij kan kiezen welke foto’s je wilt.

Ik vind het belangrijk dat jij blij bent met hoe je er op staat. Daarom kies je zelf welke foto’s je wilt. Jij ziet jezelf toch weer anders dan dat ik jou zie.


Zakelijke portretshoot

* 1 uur fotografie, max 3 outfits (bovenkleding)
* Inclusief pdf met tips vooraf en hulp bij kiezen locatie en kleding
* Inclusief 4 professioneel bewerkte foto’s
* Inclusief licentie voor persoonlijk /zakelijk gebruik
* Extra foto’s €15,00 per stuk of 5 extra voor €60,-

€220,-

Excl BTW en evt reiskosten.


Interesse?

Wil jij een zakelijke portretfoto waarop je echt staat zoals jij bent?
Neem contact met me op via het contactformulier of bel me op 06-42 719 719.

NEEM NU CONTACT OP

Be yourself; everyone else is already taken.
― Oscar Wilde


Blije klanten:

"Ik ben erg blij met mijn foto's. In de voorbereiding van de shoot heb ik veel gehad aan de handige opgestuurde tips en ook tijdens de shoot. Wat ik ook als heel prettig heb ervaren was de ontspannen sfeer tijdens de shoot. Bonny is een aanrader!"
"Vond de fotoshoot erg prettig verlopen. Tijdens het wandelen had Bonny veel goede ideeën over mooie locaties, wat de foto's enorm ten goede gekomen is. Zelfs tijdens het weggaan nog een extra plekje gevonden omdat het opeens opviel. Dat was uiteindelijk 1 van de mooiste foto's! De sfeer was erg ontspannen waardoor de foto's minder geforceerd over komen, dus ik ben er heel tevreden mee."
"Mooie foto's! Ik had even mijn twijfels hoe ze zouden worden maar ze zijn precies "ik"." (anoniem)
"Dank je wel voor de mooie foto’s! Ik was echt op mijn gemak tijdens de shoot en dat zie je ook op de foto’s terug. Topmiddag gehad!"

Recente portretten: