fbpx

Zakelijke fotografie

Laat jij al zien wie je bent?

Foto's die passen bij je bedrijf

Beeld is zo belangrijk. Doordat er steeds meer online gebeurt, wordt het alleen maar nog belangrijker een database aan foto’s te hebben die je kan gebruiken op je website, social media, voor je e-book of online programma.

personal branding ondernemer foto

Jij bent uniek

Wat voor foto’s staan er nu op je website? Stockfoto’s, oude foto’s van jezelf of gewoon goede foto’s die laten zien waarom je klant jou wil inhuren? Ik help je graag met het laatste!

Jij bent uniek, dat weet je toch? Er is geen persoon exact zoals jij. Dus er is ook geen coach/tekstschrijver/websitebouwer die exact jouw resultaat zou krijgen. En het is tijd om dat te laten zien!

Wat krijgen klanten als ze jou boeken? Een coach die in d’r vrije tijd het liefste boeken leest om nog verder te ontwikkelen? Of een tekstschrijver die haar vrije tijd vooral op de manege, jouw andere passie, door brengt?
Of als je het zakelijker wil houden: ben je heel formeel of drink je het liefste elke week een bakje thee met je klant om bij te kletsen over hun weekend?

Dat speelt allemaal mee bij de beslissing of ze voor jou kiezen of een ander. Dus laat dat ook zien op de foto’s. Zo kun je klanten aantrekken die echt voor jou kiezen!


Ik help je graag met:

Er is geen persoon exact zoals jij.