fbpx

Portretfotograaf Amsterdam Noord

Wat voor portretfoto heb jij nu op je LinkedIn of website staan? Laat me raden: een hele oude of een vakantiefoto? Een goede (zakelijke) portretfoto is zo belangrijk. Eentje die recent is, echt ‘jou’ is en past bij de branche waar je in werkt. Wel zo belangrijk dat de online ‘jij’ lijkt op de echte jij, zodat je niet in de situatie komt dat iemand je niet herkend bij een eerste ontmoeting.

Ontspannen portretfoto

Wil je graag goede foto’s laten maken maar wil je er niet teveel tijd en energie aan besteden? Wil je geen stijve en geposeerde foto’s maar gewoon spontaan, zoals jij bent? En wil je geen foto in de studio laten maken?
Ik heb de oplossing voor je: vanaf nu bied ik korte portretsessies aan in het Noorderpark. Een korte sessie (30 minuten) waarbij ik je op je gemak stel en met je in gesprek ga zodat je ontspannen en als jezelf op de foto staat.
Omdat ik bijna geen reistijd heb en geen research hoef te doen naar een goede locatie, kan ik deze sessie wat goedkoper aanbieden.

Meer over mij

Ik ben een fotograaf uit Amsterdam Noord en richt me op ongeposeerde, spontane fotografie. Ik vind het leuk en mijn belangrijkste taak om jou op je gemak te stellen zodat je echt als jezelf op de foto staat.

Meer over Noorderpark

Het Noorderpark in Amsterdam is naast de Noorderpark halte van de Noord-Zuidlijn. Er staan enkele gebouwen in (Pompet, de roze tanker en de gele pomp), er zijn meerdere speeltuinen, meerdere bruggen en een skateparkje. Goede achtergronden als het wat informeel of kleurrijk mag zijn.
Liever gewoon natuurl? Er is uiteraard genoeg groen, mooie bloemen het hele seizoen door, een rozentuin in de zomer en het Noord-Hollands kanaal wat als achtergrond kan dienen.

Voorbereiding

Samen komen we tot een geschikte datum en tijd. Voor de sessie stuur ik je een korte vragenlijst zodat ik wat meer weet over jou en wat voor achtergrond geschikt zou zijn.
Ik schreef een blog met kleding tips. Je mag je bovenkleding 1 keer (snel) verwisselen, zodat je niet op elke foto hetzelfde aan hebt.

Wil je liever toch foto’s laten maken op een andere locatie? Helemaal prima, ik kom graag naar je toe! Onderaan staan mijn prijzen.

Eerdere klanten:

"Bonny nam mij mee naar het prachtige Noorderpark om professionele portretfoto’s te maken. In plaats van te moeten poseren voor de camera (waar ik een hekel aan heb), hebben we voor mijn gevoel een half uur lang op verschillende locaties ontspannen gekletst over de natuur, reizen en het leven. Het resultaat? Geen krampachtige, geforceerde lachjes maar natuurlijke, ontspannen en prachtige foto’s waar ik heel erg blij mee ben. Bonny haalt echt het mooiste in je naar boven op een hele ontspannen en prettige manier. Dankjewel!"
“Bonny's spontaniteit en natuurlijke uitstraling vielen me meteen op toen we ooit vrienden werden. Ze is precies zoals de foto’s die ze van me maakte: eerlijk en transparant. Ze legde nu met haar camera mijn lach en mijn pure emotie vast. Op de foto’s zie ik mijzelf weer als een klein meisje, ik zie mijn liefde voor kerstmis. Ik zie ook iemand achter de camera die mij misschien wel beter ziet dan ik mijzelf zie. Dank!”
"De shoot was ongedwongen, de sfeer was prettig en we hebben eigenlijk heel gezellig gekletst. De foto’s waren snel geleverd en helemaal zoals ik had gehoopt. Ik zal zeker in de toekomst nog eens een shoot laten doen door Bonny."
"Leuk om te doen! Door de relaxte houding van Bonny had ik niet eens door dat het een fotoshoot was. En zijn de foto's heel ontspannen en natuurlijk geworden. Fijn om mezelf er in te herkennen. Veel dank Bonny!"

Boek nu een portretsessie

Mail mij op Bonny@bmoments.nl of vul het contactformulier in.