fbpx

Portretfotograaf Amsterdam Noord

Wat voor portretfoto heb jij nu op je LinkedIn of website staan? Laat me raden: een hele oude of een vakantiefoto? Een goede (zakelijke) portretfoto is zo belangrijk. Eentje die recent is, echt ‘jou’ is en past bij de branche waar je in werkt. Wel zo belangrijk dat de online ‘jij’ lijkt op de echte jij, zodat je niet in de situatie komt dat iemand je niet herkend bij een eerste ontmoeting.

Ontspannen portretfoto

Wil je graag goede foto’s laten maken maar wil je er niet teveel tijd en energie aan besteden? Wil je geen stijve en geposeerde foto’s maar gewoon spontaan, zoals jij bent? En wil je geen foto in de studio laten maken?
Ik heb de oplossing voor je: vanaf nu bied ik korte portretsessies aan in het Noorderpark. Een korte sessie (30 minuten) waarbij ik je op je gemak stel en met je in gesprek ga zodat je ontspannen en als jezelf op de foto staat.
Omdat ik bijna geen reistijd heb en geen research hoef te doen naar een goede locatie, kan ik deze sessie wat goedkoper aanbieden.

Meer over mij

Ik ben een fotograaf uit Amsterdam Noord en richt me op ongeposeerde, spontane fotografie. Ik vind het leuk en mijn belangrijkste taak om jou op je gemak te stellen zodat je echt als jezelf op de foto staat.

Meer over Noorderpark

Het Noorderpark in Amsterdam is naast de Noorderpark halte van de Noord-Zuidlijn. Er staan enkele gebouwen in (Pompet, de roze tanker en de gele pomp), er zijn meerdere speeltuinen, meerdere bruggen en een skateparkje. Goede achtergronden als het wat informeel of kleurrijk mag zijn.
Liever gewoon natuurl? Er is uiteraard genoeg groen, mooie bloemen het hele seizoen door, een rozentuin in de zomer en het Noord-Hollands kanaal wat als achtergrond kan dienen.

Voorbereiding

Samen komen we tot een geschikte datum en tijd. Voor de sessie stuur ik je een korte vragenlijst zodat ik wat meer weet over jou en wat voor achtergrond geschikt zou zijn.
Ik schreef een blog met kleding tips. Je mag je bovenkleding 1 keer (snel) verwisselen, zodat je niet op elke foto hetzelfde aan hebt.

Wil je liever toch foto’s laten maken op een andere locatie? Helemaal prima, ik kom graag naar je toe! Onderaan staan mijn prijzen.

Eerdere klanten:

"Super leuke fotoshoot gehad op een mooie locatie in de natuur. Bonny zorgt ervoor dat de foto's spontaan overkomen en niet overdreven geposeerd."
"De fotoshoot was hartstikke leuk om te doen. Ondanks dat het een beetje uit mijn comfort zone lag, werd ik op mijn gemak gesteld en was het uiteindelijk een hele prettige ervaring. De foto's zijn echt gaaf geworden, super blij mee."
"Erg blij met de foto's van mijn fotoshoot. Bonny maakte een fijn praatje, koos een aantal leuke locaties en de foto's zien er top uit. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat."
"De shoot met Bonny was super leuk om te doen. In het begin vond ik het best een beetje spannend, maar Bonny is de rustzelve, ze stelde mij helemaal op mn gemak. De foto's laten echt zien wie ik ben, een prachtig resultaat!"

Boek nu een portretsessie

Mail mij op Bonny@bmoments.nl of vul het contactformulier in.