Portretfotograaf Amsterdam Noord

Wat voor portretfoto heb jij nu op je LinkedIn, social media of website staan? Laat me raden: een hele oude of een vakantiefoto? Een goede (zakelijke) portretfoto is zo belangrijk! Eentje die recent is, echt ‘jou’ is en past bij de branche waar je in werkt. Wel zo belangrijk dat de online ‘jij’ lijkt op de echte jij, zodat je niet in de situatie komt dat iemand je niet herkend bij een eerste ontmoeting.

Ontspannen portretfoto

Wil je graag goede foto’s laten maken maar wil je geen stijve en geposeerde foto’s maar gewoon spontaan, zoals jij bent? Of heb je wat moeite met de camera en zie je er tegen op?

Ik help je graag! Ik vind het mijn taak om jou te laten ontspannen, dus leid je af van de camera met vragen en evt opdrachten. Ik klets je de oren van je kop, zolang jij maar goed op de foto staat 😉 We nemen alle tijd, zodat jij je niet gehaast of gestressed voelt.

LinkedIn profielfoto of voor een datingsite

Het maakt mij niet uit waar je de foto voor nodig hebt. Zakelijk gebruik of privé. Voor LinkedIn, Instagram, je oma of je datingsite. Voor allemaal is het belangrijk dat je er echt als jezelf op staat. Voor LinkedIn uiteraard wel wat zakelijker, afhankelijk van de branche en je beroep. Ik help je graag met allebei.

Klik voor meer info over datingsite foto.

Locatie

Hoe sta je ontspannen op de foto? Stap 1 is de locatie. Waar voel jij je thuis / op je gemak? Waar ben jij vaak te vinden? In een café, de natuur of liever op je skateboard door de stad? Daar maken we dan foto’s.

Daarnaast is het tijdstip van belang. Klap jij dicht als er teveel mensen in de buurt zijn? Dan spreken we af op een rustig tijdstip voor die locatie.

Tips voor in Amsterdam Noord:

– Het Noorderpark in Amsterdam Noord is naast de Noorderpark halte van de Noord-Zuidlijn. Er staan enkele gebouwen in, er zijn meerdere speeltuinen, meerdere bruggen en een skateparkje. Goede achtergronden als het wat informeel of kleurrijk (ook wat graffiti muren) mag zijn.
Liever gewoon alleen natuur? Er is uiteraard genoeg groen, mooie bloemen en het Noord-Hollands kanaal wat als achtergrond kan dienen.
– Het Vliegenbos biedt ook genoeg natuur en wat paadjes die lijken alsof je echt in het bos bent.
– NDSM, voor als het wat industriëler mag zijn. Kleurrijke graffiti, rauwe gebouwen, oud scheepswerf, oude tram en een grote loods voor als het regent.
Mocht je zakelijke foto’s willen is het echter ook geschikt: genoeg nieuwe kantoorgebouwen aan de rand van NDSM.
– Aan het IJ is altijd fijn, uitkijken op het water, zittend op een bankje of wandelend.  Het mooie EYE gebouw is ook in de buurt voor de wat abstractere of zakelijke foto’s. Het Tolhuistuin (het tuin gedeelte) is fijn voor wat meer groen. En het Mandela huisje is fijn voor een rustig terrasje.
– Wil je vooral kleur? Noord is ook de plek van de zelfgebouwde huizen, dus ik weet een goede straat met alleen maar gekleurde huizen, perfect als achtergrond!
– Het Twiske, aan de rand van Amsterdam Noord, Landsmeer en Oostzaan, is een fijn natuurgebied. Biedt veel variatie! Mooie meertjes, een groot meer met steiger en uiteraard genoeg groen.

Genoeg keuze dus! Zoek je toch iets heel anders? Ik denk graag met je mee.

Bekijk recente portretten:

Eerdere klanten:

Wil jij een (LinkedIn) portretfoto laten maken in Amsterdam?

Ik help je graag aan een goede foto! Mail mij op Bonny@bmoments.nl of vul het contactformulier in voor vragen of boeking.

* Wil je niet alleen een portretfoto voor je profiel, maar ook foto’s van hoe jij werkt, detailfoto’s of juist sfeerfoto’s voor je website? Dan is een Personal Branding shoot meer iets voor jou. Hierbij letten we ook op je logo en huisstijl, zodat alles straks een geheel is en je nog professioneler over komt!

* Heb je echt moeite met de camera of ben je onzeker en ben je bang dat er geen goed resultaat uit komt? Kijk dan naar mijn Powershoot, voor mensen met moeite met de camera. Hierbij nemen we nog langer de tijd, bespreken we alles vooraf en achteraf en krijg je een pdf met tips en zelfs huiswerk mee zodat je wat rustiger voor de camera staat.