Portretfoto

Nieuwe foto voor op LinkedIn, Facebook of je website?

Heb jij een echte leuke recente foto van jezelf die je kan gebruiken voor zakelijke doeleinden? Tegenwoordig hebben we vooral veel selfies van onszelf uit een ongemakkelijke hoek of een groepsfoto.

Maar een goede foto is zo belangrijk! Zodat de mensen die je ontmoet op LinkedIn en Facebook jou ook herkennen in het echt.

Een foto die laat zien wie jij bent

Voor mij is het heel belangrijk dat jij op je gemak bent en ik je op een spontane manier op de foto kan zetten. Ik hoor vaak dat mensen niet herkend worden aan de hand van hun profielfoto. De foto was te perfect of juist minder mooi.

Ik zet jou graag op de foto zoals je echt bent. Zodat niemand bij ontmoeting denkt: he, ik dacht dat je er anders uit zag…?!

Eng? Ongemakkelijk? Nee!

Aan de hand van jouw interesses en voorkeur gaan we samen een locatie bedenken. Daar nemen we alle tijd om rustig aan de camera te wennen.

Vind je het wat eng of hou je niet zo van geposeerde foto’s? Ik ga met je in gesprek, stel je vragen en heb kleine opdrachten. Alles zodat jij ontspannen wordt en laat zien hoe jij op je best bent!

Amsterdam Noord

Woon je in regio Amsterdam en ben je bereid naar het Noorderpark te reizen? Dan heb ik een speciaal aanbod voor jou: een kortere sessie in het Noorderpark, iets goedkoper, aangezien ik geen reistijd heb of hoef te zoeken naar een locatie.

Neem een kijkje op de pagina: Portretfoto’s in Amsterdam Noorderpark.

Referenties:

"De shoot met Bonny was super leuk om te doen. In het begin vond ik het best een beetje spannend, maar Bonny is de rustzelve, ze stelde mij helemaal op mn gemak. De foto's laten echt zien wie ik ben, een prachtig resultaat!"
"Bonny nam mij mee naar het prachtige Noorderpark om professionele portretfoto’s te maken. In plaats van te moeten poseren voor de camera (waar ik een hekel aan heb), hebben we voor mijn gevoel een half uur lang op verschillende locaties ontspannen gekletst over de natuur, reizen en het leven. Het resultaat? Geen krampachtige, geforceerde lachjes maar natuurlijke, ontspannen en prachtige foto’s waar ik heel erg blij mee ben. Bonny haalt echt het mooiste in je naar boven op een hele ontspannen en prettige manier. Dankjewel!"
"Met geduld en plezier maakt Bonny prachtige persoonlijke foto's. Ze denkt graag met je mee en staat open voor het proberen van plekken, posities en lichtval. Op de foto gaan is niet mijn ding:-), maar met Bonny was 't een feest!"
"Ze zijn superleuk! En niet onbelangrijk: ik zie mezelf! Ik ben wel eens gefotografeerd door een fotograaf en toen herkende ik mezelf niet. Nu zeker wel!
"Bonny heeft een prettige manier van fotograferen, ze stelt je op je gemak en gebruikt haar mensenkennis zodat jij kan uitstralen wat je wil uitstralen. Het resultaat is dat ik nu nog steeds heel blij ben met de foto's! Ik wist niet dat ik zo mooi op de foto kon staan.... Aanrader, echt!"

Recente portretten:

Enthousiast geworden? Mail me!