fbpx

Portretten

Een foto die laat zien wie jij bent

Nieuwe foto voor op LinkedIn, Facebook of je website?

Heb je een goede portretfoto van jezelf nodig? Maar word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk, of in ieder geval ontspannen! Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet.
Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop je echt staat zoals jij bent. Hierdoor trek je mensen aan die echt bij jou passen.

Een foto die laat zien wie jij bent

Voor mij is het heel belangrijk dat jij op je gemak bent en ik je op een spontane manier op de foto kan zetten. Ik hoor vaak dat mensen niet herkend worden aan de hand van hun profielfoto. De foto was te perfect of juist minder mooi.

Ik zet jou graag op de foto zoals je ECHT bent. Zodat niemand bij ontmoeting denkt: hé, ik dacht dat je er anders uit zag…?!

Eng? Ongemakkelijk? Nee!

We kiezen een locatie waar jij je prettig voelt en je doet iets aan waar je je mooi in voelt. Ik neem alle tijd voor de shoot, zodat jij rustig aan de camera kan wennen. Ik ga met je in gesprek, stel vragen en heb kleine opdrachten. Alles zodat jij ontspant en laat zien hoe jij op je best bent!

Tip: ik bied ook fotoshoots voor mensen die echt moeite met de camera hebben.


Interesse?

Wil jij een ongeposeerde, spontane portretfoto waarop je echt staat zoals jij bent? Neem contact met me op via het contactformulier of bel me op 06-42 719 719.

NEEM NU CONTACT OP

Be yourself; everyone else is already taken.
― Oscar Wilde


Blije klanten:

"De ervaring van foto's maken heeft mij heel goed gedaan. Even iets helemaal voor mijzelf. Van te voren kleding uitzoeken, een mooie plek uitzoeken hoorde daar al bij. Jij (wij) hadden ook alle tijd, gebakje erbij. Drankje. Dat maakte het tot een mooi moment met een mooi resultaat. Ik voelde me van te voren helemaal niet zo knap als ik er op de foto uit zie en je stelde goede vragen, waar ik ook na de shoot nog over nadacht. Leuk!"
"Ik ben erg blij met mijn foto's. In de voorbereiding van de shoot heb ik veel gehad aan de handige opgestuurde tips en ook tijdens de shoot. Wat ik ook als heel prettig heb ervaren was de ontspannen sfeer tijdens de shoot. Bonny is een aanrader!"
"Vond de fotoshoot erg prettig verlopen. Tijdens het wandelen had Bonny veel goede ideeën over mooie locaties, wat de foto's enorm ten goede gekomen is. Zelfs tijdens het weggaan nog een extra plekje gevonden omdat het opeens opviel. Dat was uiteindelijk 1 van de mooiste foto's! De sfeer was erg ontspannen waardoor de foto's minder geforceerd over komen, dus ik ben er heel tevreden mee."
"De shoot met Bonny was super leuk om te doen. In het begin vond ik het best een beetje spannend, maar Bonny is de rustzelve, ze stelde mij helemaal op mn gemak. De foto's laten echt zien wie ik ben, een prachtig resultaat!"

Recente portretten: