Portretfoto

Nieuwe foto voor op LinkedIn, Facebook of je website?

Heb jij een echte leuke recente foto van jezelf die je kan gebruiken voor zakelijke doeleinden? Tegenwoordig hebben we vooral veel selfies van onszelf uit een ongemakkelijke hoek of een groepsfoto.

Maar een goede foto is zo belangrijk! Zodat de mensen die je ontmoet op LinkedIn en Facebook jou ook herkennen in het echt.

Een foto die laat zien wie jij bent

Voor mij is het heel belangrijk dat jij op je gemak bent en ik je op een spontane manier op de foto kan zetten. Ik hoor vaak dat mensen niet herkend worden aan de hand van hun profielfoto. De foto was te perfect of juist minder mooi.

Ik zet jou graag op de foto zoals je echt bent. Zodat niemand bij ontmoeting denkt: he, ik dacht dat je er anders uit zag…?!

Eng? Ongemakkelijk? Nee!

Aan de hand van jouw interesses en voorkeur gaan we samen een locatie bedenken. Daar nemen we alle tijd om rustig aan de camera te wennen.

Vind je het wat eng of hou je niet zo van geposeerde foto’s? Ik ga met je in gesprek, stel je vragen en heb kleine opdrachten. Alles zodat jij ontspannen wordt en laat zien hoe jij op je best bent!

Amsterdam Noord

Woon je in regio Amsterdam en ben je bereid naar het Noorderpark te reizen? Dan heb ik een speciaal aanbod voor jou: een kortere sessie in het Noorderpark, iets goedkoper, aangezien ik geen reistijd heb of hoef te zoeken naar een locatie.

Neem een kijkje op de pagina: Portretfoto’s in Amsterdam Noorderpark.

PS heb jij vooral een nieuwe foto nodig van jezelf voor op Tinder, Lexa of een andere datingsite? Kijk dan naar mijn Portret voor datingsite 😉

Referenties:

"De shoot met Bonny was super leuk om te doen. In het begin vond ik het best een beetje spannend, maar Bonny is de rustzelve, ze stelde mij helemaal op mn gemak. De foto's laten echt zien wie ik ben, een prachtig resultaat!"
"Bonny nam mij mee naar het prachtige Noorderpark om professionele portretfoto’s te maken. In plaats van te moeten poseren voor de camera (waar ik een hekel aan heb), hebben we voor mijn gevoel een half uur lang op verschillende locaties ontspannen gekletst over de natuur, reizen en het leven. Het resultaat? Geen krampachtige, geforceerde lachjes maar natuurlijke, ontspannen en prachtige foto’s waar ik heel erg blij mee ben. Bonny haalt echt het mooiste in je naar boven op een hele ontspannen en prettige manier. Dankjewel!"
“Bonny's spontaniteit en natuurlijke uitstraling vielen me meteen op toen we ooit vrienden werden. Ze is precies zoals de foto’s die ze van me maakte: eerlijk en transparant. Ze legde nu met haar camera mijn lach en mijn pure emotie vast. Op de foto’s zie ik mijzelf weer als een klein meisje, ik zie mijn liefde voor kerstmis. Ik zie ook iemand achter de camera die mij misschien wel beter ziet dan ik mijzelf zie. Dank!”
"De shoot was ongedwongen, de sfeer was prettig en we hebben eigenlijk heel gezellig gekletst. De foto’s waren snel geleverd en helemaal zoals ik had gehoopt. Ik zal zeker in de toekomst nog eens een shoot laten doen door Bonny "
"Leuk om te doen! Door de relaxte houding van Bonny had ik niet eens door dat het een fotoshoot was. En zijn de foto's heel ontspannen en natuurlijk geworden. Fijn om mezelf er in te herkennen. Veel dank Bonny!"

Recente portretten:

Enthousiast geworden? Mail me!