Portretfoto

Nieuwe foto voor op LinkedIn, Facebook of je website?

Heb jij een echte leuke foto van jezelf die je kan gebruiken voor zakelijke doeleinden? Waarschijnlijk niet he? Tegenwoordig hebben we vooral veel selfies van onszelf uit een ongemakkelijke hoek of een groepsfoto.

Maar een goede foto is zo belangrijk! Zodat de mensen die je ontmoet op LinkedIn en Facebook jou ook herkennen in het echt.

Een foto die laat zien wie jij bent

Voor mij is het heel belangrijk dat jij op je gemak bent en ik je op een spontane manier op de foto kan zetten. Ik hoor vaak dat mensen niet herkend worden aan de hand van hun profielfoto. De foto was te perfect of juist minder mooi.

Ik zet jou graag op de foto zoals je echt bent. Zodat niemand bij ontmoeting denkt: he, ik dacht dat je er anders uit zag…?!

Eng? Ongemakkelijk? Nee joh!

Aan de hand van jouw interesses en voorkeur gaan we samen een locatie bedenken. Daar nemen we alle tijd om rustig aan de camera te wennen.

Vind je het wat eng of hou je niet zo van geposeerde foto’s? Ik ga met je in gesprek, stel je vragen en heb kleine opdrachten. Alles zodat jij ontspannen wordt en laat zien hoe jij op je best bent!

Referenties:

"De shoot met Bonny was super leuk om te doen. In het begin vond ik het best een beetje spannend, maar Bonny is de rustzelve, ze stelde mij helemaal op mn gemak. De foto's laten echt zien wie ik ben, een prachtig resultaat!"
"Met geduld en plezier maakt Bonny prachtige persoonlijke foto's. Ze denkt graag met je mee en staat open voor het proberen van plekken, posities en lichtval. Op de foto gaan is niet mijn ding:-), maar met Bonny was 't een feest!"
"Ze zijn superleuk! En niet onbelangrijk: ik zie mezelf! Ik ben wel eens gefotografeerd door een fotograaf en toen herkende ik mezelf niet. Nu zeker wel!
"Bonny heeft een prettige manier van fotograferen, ze stelt je op je gemak en gebruikt haar mensenkennis zodat jij kan uitstralen wat je wil uitstralen. Het resultaat is dat ik nu nog steeds heel blij ben met de foto's! Ik wist niet dat ik zo mooi op de foto kon staan.... Aanrader, echt!"

Recente portretten:

Enthousiast geworden? Mail me!