Portretfoto voor een datingsite

Op de foto zoals je echt bent

Ben jij op zoek naar een nieuwe partner en wil je het nu eens goed aanpakken? Ik maak graag een mooie foto van jou die ‘echt jij’ is voor op Tinder, Lexa, Bumble of welke datingsite dan ook.

Ken je die frustratie bij een eerste date?

Je bent al een paar dagen met iemand intensief aan het praten op Tinder / Inner Circle / Lexa of een andere datingsite. De foto toont een vlot, leuk en spontaan persoon en zo komt hij/zij ook over. Jullie besluiten een drankje te doen en je hebt er veel zin in. Je komt het café binnen, kijkt een keer rond en nog een keer, maar ziet hem/haar niet. Of wacht… diegene  die zwaait… Maar die persoon is zo’n 10 jaar ouder dan op de foto en ziet er niet leuk en vlot uit. He, hoe kan dat nou? Je gaat de date gewoon in, maar je blijft een “huh?!” gevoel houden. Het beeld wat diegene online liet zien online is heel anders dan hoe hij/zij in het echt is. De eerste date wordt ook de laatste date, helaas.

Op de foto zoals je echt bent

Zou daten niet veel beter worden als iedereen op de foto staat zoals ie echt is? Geen foto van 10 jaar geleden of de perfecte foto op vakantie (bruin, 15 kilo lichter, etc), maar gewoon als jij: Op je gemak, vrolijk en zoals jij bent: rustig of juist lekker wild dansend, hard lachend of juist wat verlegen.

Als je op de foto staat zoals jij echt bent, trek je ook mensen aan die op jou vallen en niet op een verkeerd beeld van jou. Ze hebben geen “huh?!” gevoel, want met jouw foto’s is het: What you see is what you get! Nu nog hopen dat hun foto’s net zo goed zijn!

Hoe werkt het?

Ik ga graag met jou op pad om mooie foto’s te maken die echt “jou” zijn.

Van te voren mail ik je een korte vragenlijst over wie jij bent en beslissen we samen welke locatie daar het beste bij past. Een locatie waar jij vaak komt, zoals het strand, een park in de buurt of je favoriete kroeg, is het beste. Zodat je je daar in ieder geval al op je gemak voelt.

Tijdens de shoot heb ik vragen en opdrachten om je op je gemak te stellen, maar ook om je beter te leren kennen en te weten hoe ik je het beste op de foto zet.

Vind je op de foto gaan wat eng? Geen zorgen, de vragen en opdrachten helpen een hoop! Je mag echter ook altijd een vriend of vriendin mee nemen om het wat minder ongemakkelijk te maken.

Na de shoot

Ik maak de eerste selectie voor je. Dit is vaak een ruim aantal en zet ik op een speciale website waar jij kan kiezen welke foto’s je wilt. Jij ziet jezelf weer anders dan ik jou zie, dus het is beter als jij zelf de keuze maakt.

Wil jij ook een goede foto voor op een datingsite?

Neem contact met me op om locatie en tijd te bespreken. Ik denk graag met je mee.
Mail me op bonny@bmoments.nl of via het contactformulier.

Prijzen:

Testimonial:

"De shoot met Bonny was super leuk om te doen. In het begin vond ik het best een beetje spannend, maar Bonny is de rustzelve, ze stelde mij helemaal op mn gemak. De foto's laten echt zien wie ik ben, een prachtig resultaat!"
"Ik liet op aanraden mijn foto door Bonny maken. Binnen een maand had ik al enkele geslaagde dates met dezelfde vrouw achter de rug en nu, 8 maanden later, wonen we al samen!"