fbpx

Portretten

Een foto die laat zien wie jij bent

Ontspannen op de foto

Heb je een goede zakelijke portretfoto van jezelf nodig? Maar word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk, of in ieder geval ontspannen! Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet.

Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop je echt staat zoals jij bent. Hierdoor trek je klanten aan die echt bij jou passen.

Wat voor portretfoto zoek je?

Wil je serieus op zoek naar een partner, maar heb je geen goede foto van jezelf? Ik help je graag aan een goede profielfoto voor een datingsite!

Echt als jezelf op de foto, ongeposeerd en spontaan.
Portretfoto voor datingsite

Vind een nieuwe baan of nieuwe klanten die echt bij jou passen met een goede zakelijke portretfoto.

Ik help je graag!
Zakelijke portretfoto

Wil je wel een nieuwe portretfoto, zakelijk of voor privé, maar heb je echt een moeite met de camera? Vind je geen enkele foto van jezelf leuk of kun je echt niet ontspannen als er een camera in de buurt is?

Ik neem alle tijd voor een goede foto van jou!
Hekel aan op de foto gaan?


Tevreden klanten:

"De ervaring van foto's maken heeft mij heel goed gedaan. Even iets helemaal voor mijzelf. Van te voren kleding uitzoeken, een mooie plek uitzoeken hoorde daar al bij. Jij (wij) hadden ook alle tijd, gebakje erbij. Drankje. Dat maakte het tot een mooi moment met een mooi resultaat. Ik voelde me van te voren helemaal niet zo knap als ik er op de foto uit zie en je stelde goede vragen, waar ik ook na de shoot nog over nadacht. Leuk!"
"Ik ben erg blij met mijn foto's. In de voorbereiding van de shoot heb ik veel gehad aan de handige opgestuurde tips en ook tijdens de shoot. Wat ik ook als heel prettig heb ervaren was de ontspannen sfeer tijdens de shoot. Bonny is een aanrader!"
"Vond de fotoshoot erg prettig verlopen. Tijdens het wandelen had Bonny veel goede ideeën over mooie locaties, wat de foto's enorm ten goede gekomen is. Zelfs tijdens het weggaan nog een extra plekje gevonden omdat het opeens opviel. Dat was uiteindelijk 1 van de mooiste foto's! De sfeer was erg ontspannen waardoor de foto's minder geforceerd over komen, dus ik ben er heel tevreden mee."
"Ik keek erg tegen de fotoshoot op, maar ben zeker blij met het resultaat, bedankt voor het goede werk!" (anoniem)