fbpx

Portretten

Een foto die laat zien wie jij bent

Ontspannen op de foto

Heb je een goede zakelijke portretfoto van jezelf nodig? Maar word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk, of in ieder geval ontspannen! Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet.

Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop je echt staat zoals jij bent. Hierdoor trek je klanten aan die echt bij jou passen.

Wat voor portretfoto zoek je?

Wil je serieus op zoek naar een partner, maar heb je geen goede foto van jezelf? Ik help je graag aan een goede profielfoto voor een datingsite!

Echt als jezelf op de foto, ongeposeerd en spontaan.
Portretfoto voor datingsite

Vind een nieuwe baan of nieuwe klanten die echt bij jou passen met een goede zakelijke portretfoto.

Ik help je graag!
Zakelijke portretfoto

Wil je wel een nieuwe portretfoto, zakelijk of voor privé, maar heb je echt een moeite met de camera? Vind je geen enkele foto van jezelf leuk of kun je echt niet ontspannen als er een camera in de buurt is?

Ik neem alle tijd voor een goede foto van jou!
Hekel aan op de foto gaan?


Tevreden klanten:

"Bonny maakt spontane, ongedwongen foto's in een omgeving waar jij je thuis voelt. Ze stelt veel vragen om het ijs te breken, zodat je je op je gemak voelt en plezier hebt. Ze zorgt daarnaast voor de nodige hilarische momenten, zodat je met een échte lach op de foto staat. Soms heb je niet eens door dat ze aan het fotograferen is. Ik herken mezelf helemaal terug in de foto's van onze shoot en ben erg blij met de resultaten 😃"
"Super leuke fotoshoot gehad op een mooie locatie in de natuur. Bonny zorgt ervoor dat de foto's spontaan overkomen en niet overdreven geposeerd."
"De fotoshoot was hartstikke leuk om te doen. Ondanks dat het een beetje uit mijn comfort zone lag, werd ik op mijn gemak gesteld en was het uiteindelijk een hele prettige ervaring. De foto's zijn echt gaaf geworden, super blij mee."
"Erg blij met de foto's van mijn fotoshoot. Bonny maakte een fijn praatje, koos een aantal leuke locaties en de foto's zien er top uit. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat."