fbpx

Portret fotoshoot voor Tinder

Fotoshoot voor Tinder

Op de foto zoals je echt bent
portret amsterdam

Goede profielfoto ‘zoals jij bent’

Je wilt serieus op zoek naar een partner via een datingsite. Of het nu Lexa, Tinder, Bumble, Relatieplanet of wat dan ook is, het belangrijkste is: een goede foto van jezelf. Word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk. Of in ieder geval ontspannen!

Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet. Het resultaat? Ongeposeerde, spontane portret foto’s waarop je staat zoals jij bent. Hierdoor trek je iemand aan die echt op jou valt.

Die frustratie bij een eerste date?

Je bent al een paar dagen met iemand intensief aan het praten op Tinder / Inner Circle / Lexa of een andere datingsite. De foto toont een vlot, leuk en spontaan persoon en zo komt diegene ook over. Jullie besluiten een drankje te doen en je hebt er veel zin in. Maar in de kroeg aan gekomen zie je je date niet. Of wacht… wel iemand die zo’n 15 jaar ouder is dan op de foto en deze ziet er niet leuk en vlot uit. Huh, hoe kan dat nou!? Je gaat de date gewoon in, maar je blijft een “huh?!” gevoel houden. De eerste date wordt ook de laatste date, helaas.

Het beeld wat diegene online liet zien is heel anders dan hoe hij/zij in het echt is. Helaas gebeurt dat te vaak. Mensen hebben geen goede foto’s van zichzelf en delen die van een vakantie 6 jaar geleden. Of ze laten goede foto’s van zich maken inclusief visagie en styling. Maar komt die visagist en stylist dan ook langs voor je eerste date?!


Op de foto zoals je echt bent

Zou daten niet veel beter zijn als iedereen gewoon op de foto staat zoals ie echt is? Geen foto van 10 jaar geleden of de perfecte foto op vakantie (bruin, 15 kilo lichter, etc), maar gewoon als jezelf: Op je gemak, vrolijk en ook uitstralend wie jij bent: rustig of juist lekker wild dansend, hard lachend of juist wat verlegen.

Als je op de foto staat zoals jij echt bent, trek je ook mensen aan die op jou vallen en niet op een verkeerd beeld van jou. Ze hebben geen “huh?!” gevoel, want met jouw foto’s is het: What you see is what you get! Nu nog hopen dat hun foto’s net zo goed zijn!

Dat gun ik jou enorm: een goede eerste date, geen “huh”gevoel bij jou of bij de ander en daardoor ook gewoon een goede tweede date. En wie weet wat er daarna volgt.
Laat je het me weten als er iets leuks uit komt?!

De portretten in mijn portfolio zijn niet allemaal voor een datingprofiel gemaakt, om privacy redenen zet ik dit er nergens bij. Hetzelfde geldt voor de foto’s op deze pagina. Deze staan op deze pagina omdat ze aansluiten bij de boodschap: op de foto zoals je bent.

Trek iemand aan die echt op jou valt met een foto die echt ‘jou’ laat zien!

Hoe werkt zo’n Tinder fotoshoot?

Voorbereiding

Van te voren mail ik je een korte vragenlijst over wie jij bent en beslissen we samen welke locatie daar het beste bij past. Het liefst een locatie waar jij vaak komt, zoals het strand, een park in de buurt of je favoriete kroeg. Zodat je je daar in ieder geval al op je gemak voelt.

Qua kleding en haar/make-up geef ik je tips mee en wil ik ook best mee kijken wat je het beste staat. Ik laat me altijd leiden door wat jij leuk vindt en vooral wat jij normaal aan hebt en waar jij je lekker in voelt. Je wilt tenslotte laten zien wie jij bent.

Op je gemak tijdens de shoot

Tijdens de fotoshoot besteed ik veel tijd en aandacht aan jou op je gemak stellen. Dit is belangrijk om ontspannen op de foto te kunnen staan, een pure lach te laten zien. Ik klets de oren van je kop en vraag ook honderduit over jouw leven en plannen. Dit vooral zodat je de camera vergeet, maar ook om je beter te leren kennen en te weten hoe ik je het beste op de foto zet.

Word je wat zenuwachtig van het idee op de foto te moeten? Geen zorgen, de vragen en opdrachten helpen echt een hoop! Je mag echter ook altijd een vriend of vriendin mee nemen om het wat minder ongemakkelijk te maken.

Na afloop

Na de shoot maak ik de eerste selectie voor je. Dit is vaak een ruim aantal en zet ik op een speciale website waar jij kan kiezen welke foto’s je wilt. Ik vind het belangrijk dat jij blij bent met hoe je er op staat. Daarom kies je zelf welke foto’s je wilt. Jij ziet jezelf toch weer anders dan ik jou zie.


Jou op je gemak stellen en aan het lachen te krijgen is mijn uitdaging van de shoot. Maar vind ik een van de geweldigste dingen om te doen!

Gegarandeerd meer matches!

Na 5 jaar en meer dan 50 ‘Tindershoots’ vond ik het tijd voor een evaluatie: helpt een goede foto ook echt bij het online daten?

De conclusie: De meesten hadden meer matches, meer dates en meer tweede dates. Gegarandeerd meer kans op succes dus!
Allemaal kregen ze te horen dat de foto’s wel echt bij hun pasten en goed lieten zien wie zij waren.

“De soort mannen die reageren zijn anders dan eerst, de berichten die ik krijg zijn ook langer en serieuzer.”
“Een heel prettig idee dat het recente en duidelijke foto’s van mijzelf zijn, scheelt weer iets om niet onzeker over te zijn.”

Lees mijn blog over de evaluatie voor alle resultaten.

Wil jij ook een goede foto voor op een datingsite?

Maar word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk. Of in ieder geval ontspannen!
Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet.

Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop je echt staat zoals jij bent. Hierdoor trek je iemand aan die echt op jou valt.

Bekijk  alle portretten die ik gemaakt heb. Neem contact met me op bij vragen of beschikbaarheid. Ik denk graag met je mee over locatie en kleding.


Twijfel niet langer, boek nu een shoot 🙂

Mail me op bonny@bmoments.nl of via het contactformulier.

NEEM NU CONTACT OP

Portretshoot

* Gegarandeerd meer/betere matches door duidelijk te laten zien wie jij bent
* 1 uur fotografie, max 3 outfits (bovenkleding)
* Inclusief pdf met tips vooraf en hulp bij kiezen locatie en kleding
* Inclusief 4 professioneel bewerkte foto’s
* Inclusief licentie voor persoonlijk (zakelijk) gebruik
* Extra foto’s €15,00 per stuk of 5 extra voor €50,-

€220,-

Excl evt reiskosten.


Blije klanten:

"De shoot met Bonny was super leuk om te doen. In het begin vond ik het best een beetje spannend, maar Bonny is de rustzelve, ze stelde mij helemaal op mn gemak. De foto's laten echt zien wie ik ben, een prachtig resultaat!"
"Bonny nam mij mee naar het prachtige Noorderpark om professionele portretfoto’s te maken. In plaats van te moeten poseren voor de camera (waar ik een hekel aan heb), hebben we voor mijn gevoel een half uur lang op verschillende locaties ontspannen gekletst over de natuur, reizen en het leven. Het resultaat? Geen krampachtige, geforceerde lachjes maar natuurlijke, ontspannen en prachtige foto’s waar ik heel erg blij mee ben. Bonny haalt echt het mooiste in je naar boven op een hele ontspannen en prettige manier. Dankjewel!"
“Bonny's spontaniteit en natuurlijke uitstraling vielen me meteen op toen we ooit vrienden werden. Ze is precies zoals de foto’s die ze van me maakte: eerlijk en transparant. Ze legde nu met haar camera mijn lach en mijn pure emotie vast. Op de foto’s zie ik mijzelf weer als een klein meisje, ik zie mijn liefde voor kerstmis. Ik zie ook iemand achter de camera die mij misschien wel beter ziet dan ik mijzelf zie. Dank!”
"De shoot was ongedwongen, de sfeer was prettig en we hebben eigenlijk heel gezellig gekletst. De foto’s waren snel geleverd en helemaal zoals ik had gehoopt. Ik zal zeker in de toekomst nog eens een shoot laten doen door Bonny."

Recente portretten: