fbpx

Portret fotoshoot voor Tinder

Fotoshoot voor Tinder

Op de foto zoals je echt bent
portret foto, datingsite, tinder happn, amsterdam

Goede profielfoto ‘zoals jij bent’

Je wilt serieus op zoek naar een partner via een datingsite. Of het nu Lexa, Tinder, Bumble, Relatieplanet of wat dan ook is, het belangrijkste is: een goede foto van jezelf. Word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk. Of in ieder geval ontspannen!

Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet. Het resultaat? Ongeposeerde, spontane portret foto’s waarop je staat zoals jij bent. Hierdoor trek je iemand aan die echt op jou valt.

Die frustratie bij een eerste date?

Je bent al een paar dagen met iemand intensief aan het praten op Tinder / Inner Circle / Lexa of een andere datingsite. De foto toont een vlot, leuk en spontaan persoon en zo komt diegene ook over. Jullie besluiten een drankje te doen en je hebt er veel zin in.

Je komt het café binnen, kijkt een keer rond en nog een keer, maar ziet je date niet. Of wacht… diegene die zwaait… Maar die persoon is zo’n 10 jaar ouder dan op de foto en ziet er niet leuk en vlot uit. Huh, hoe kan dat nou!? Je gaat de date gewoon in, maar je blijft een “huh?!” gevoel houden. De eerste date wordt ook de laatste date, helaas.

Het beeld wat diegene online liet zien online is heel anders dan hoe hij/zij in het echt is. Helaas gebeurt dat te vaak. Mensen hebben geen goede foto’s van zichzelf en delen die van een vakantie 6 jaar geleden. Of ze laten goede foto’s van zich maken inclusief visagie en styling. Maar komt die visagist en stylist dan ook langs voor je eerste date?!


Op de foto zoals je echt bent

Zou daten niet veel beter worden als iedereen op de foto staat zoals ie echt is? Geen foto van 10 jaar geleden of de perfecte foto op vakantie (bruin, 15 kilo lichter, etc), maar gewoon als jezelf: Op je gemak, vrolijk en ook uitstralend wie jij bent: rustig of juist lekker wild dansend, hard lachend of juist wat verlegen.

Als je op de foto staat zoals jij echt bent, trek je ook mensen aan die op jou vallen en niet op een verkeerd beeld van jou. Ze hebben geen “huh?!” gevoel, want met jouw foto’s is het: What you see is what you get! Nu nog hopen dat hun foto’s net zo goed zijn!

Dat gun ik jou enorm: een goede eerste date, geen “huh”gevoel bij jou of bij de ander en daardoor ook gewoon een goede tweede date. En wie weet wat er daarna volgt. Laat je het me weten als er iets leuks uit komt?!

Trek iemand aan die echt op jou valt met een foto die echt ‘jou’ laat zien!

Hoe werkt zo’n Tinder fotoshoot dan?

Ik ga graag met jou op pad om mooie foto’s te maken die echt “jou” zijn.

Van te voren mail ik je een korte vragenlijst over wie jij bent en beslissen we samen welke locatie daar het beste bij past. Het liefst een locatie waar jij vaak komt, zoals het strand, een park in de buurt of je favoriete kroeg. Zodat je je daar in ieder geval al op je gemak voelt.
Qua kleding en haar/make-up geef ik je tips mee en wil ik ook best mee kijken wat je het beste staat. Ik laat me altijd leiden door wat jij leuk vindt en vooral wat jij normaal aan hebt en waar jij je lekker in voelt. Je wilt tenslotte laten zien wie jij bent.

Ik zorg dat je op je gemak bent

Tijdens de fotoshoot besteed ik veel tijd en aandacht aan jou op je gemak stellen. Dit is belangrijk om ontspannen op de foto te kunnen staan, een pure lach te laten zien. Ik klets de oren van je kop en vraag ook honderduit over jouw leven en plannen. Dit vooral zodat je de camera vergeet, maar ook om je beter te leren kennen en te weten hoe ik je het beste op de foto zet.

Word je wat zenuwachtig van het idee op de foto te moeten? Geen zorgen, de vragen en opdrachten helpen echt een hoop! Je mag echter ook altijd een vriend of vriendin mee nemen om het wat minder ongemakkelijk te maken.

portret foto, datingsite, tinder happn, amsterdam

Jou op je gemak stellen en aan het lachen te krijgen is mijn uitdaging van de shoot. Maar vind ik een van de geweldigste dingen om te doen!

Blij met je foto’s

Na de shoot maak ik de eerste selectie voor je. Dit is vaak een ruim aantal en zet ik op een speciale website waar jij kan kiezen welke foto’s je wilt. Ik vind het belangrijk dat jij blij bent met hoe je er op staat. Daarom kies je zelf welke foto’s je wilt. Jij ziet jezelf toch weer anders dan ik jou zie.

Wil jij ook een goede foto voor op een datingsite?

Maar word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk. Of in ieder geval ontspannen!
Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet. Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop je echt staat zoals jij bent. Hierdoor trek je iemand aan die echt op jou valt.

Neem contact met me op bij vragen of beschikbaarheid. Ik denk graag met je mee over locatie en kleding.

Klik en bekijk  alle portretten die ik gemaakt heb. De prijs vind je hier.
Mail me op bonny@bmoments.nl of via het contactformulier.

De portretten in mijn portfolio zijn niet allemaal voor een datingprofiel gemaakt, om privacy redenen zet ik dit er nergens bij. Hetzelfde geldt voor de foto’s op deze pagina. Deze staan op deze pagina omdat ze aansluiten bij de boodschap: op de foto zoals je bent!

NEEM NU CONTACT OP

Blije klanten:

"De shoot was ongedwongen, de sfeer was prettig en we hebben eigenlijk heel gezellig gekletst. De foto’s waren snel geleverd en helemaal zoals ik had gehoopt. Ik zal zeker in de toekomst nog eens een shoot laten doen door Bonny."
"Leuk om te doen! Door de relaxte houding van Bonny had ik niet eens door dat het een fotoshoot was. En zijn de foto's heel ontspannen en natuurlijk geworden. Fijn om mezelf er in te herkennen. Veel dank Bonny!"
"Bonny is een fijne fotograaf, die in ongedwongen sfeer mooie settings kiest en je vrolijk en ontspannen op de foto weet te zetten."
"Ik heb er eerlijk gezegd een hekel aan om gefotografeerd te worden, maar Bonny creert direct een ontspannen sfeer. Ik vond de foto's op Bonny's website er natuurlijk uitzien en hoopte dat haar dat me mij ook zou lukken. Daar is ze uitstekend in geslaagd, sterker nog: ik heb zelden of nooit beter op een foto gestaan!"

Recente portretten: