fbpx

Personal branding shoot

Wil je foto’s die echt bij jou passen?

Ben jij klaar met een website vol stockfoto's?
ondernemer foto personal branding strand

Klanten die voor jou kiezen

Als ondernemer moet je zichtbaar zijn, jezelf laten zien. Word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk. Of in ieder geval ontspannen! Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet en jezelf kan zijn.

Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop je echt staat zoals jij bent. Hierdoor trek je klanten die echt voor jou kiezen.


Be yourself so that the people looking for you can find you.

Laat jezelf zien

Maak jij je wel eens druk om concurrentie of hoe je je ideale klant aantrekt? Laat zien wie je bent, want iedereen is uniek en dat wat jou uniek maakt trekt jouw soort mensen aan. Het enige wat je hoeft te doen met je onderneming is te laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.

Dat doe je ook met de foto’s waar je je onderneming mee promoot. Gebruik jij stockfoto’s op je website of foto’s speciaal voor jou gemaakt? Laten deze goed zien wie jij echt bent, zakelijk en privé? Ik hoor veel ondernemers die offline niet herkend worden, omdat hun foto’s een te perfect beeld laten zien. Ik help jou graag aan foto’s die echt bij jou en je onderneming passen.

Wat past bij jou?

Samen kijken we van tevoren goed naar jouw onderneming. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de marketingcommunicatiewereld en zorg er dus voor dat we het meeste uit jouw shoot halen.
Ik stuur je een digitale vragenlijst en heb een pdf ter voorbereiding met tips. Telefonisch bespreken we de conclusies: wat voor sfeer past bij jou, hoe doe je je branding nu, wat zijn de huisstijl kleuren, wat voor ‘props’ (notitieboekjes, laptop, bloemen, etc) passen daarbij? Aan de hand daarvan kiezen we een geschikte locatie.

Jij neemt diverse setjes kleding mee, zodat er genoeg afwisseling is. Dit stemmen we vooraf af, zodat ook deze passen bij je branding.

We bespreken waar je de foto’s voor gaat gebruiken en bespreken ook aan wat voor soort foto’s je behoefte hebt. Mocht je een e-book maken, dan heb je waarschijnlijk behoefte aan foto’s die staan voor het thema van een hoofdstuk. Terwijl als het alleen voor je website is, je alleen algemene foto’s nodig hebt.

business shoot, ondernemer foto, utrecht

Ontspannen shoot

Vooraf hebben we alles goed besproken, dus locatie, kleding, props zijn duidelijk. De sfeer en het resultaat zijn mij duidelijk. Nu dus alleen nog maar de foto’s maken!

Word je misschien al zenuwachtig als je er aan denkt? Geen zorgen, ik ben een fotograaf die tegen je praat. Ik blijf continu met je in gesprek, stel honderduit vragen en heb zelfs zo nodig opdrachten voor je. Dit zodat je de camera vergeet, op je gemak raakt en ik jou steeds beter leer kennen. Zo kan ik zien wat je prettig vind en wat niet, reacties uit lokken die passen bij wat je uit wil stralen en dus de pure emoties en ‘echte jou’ laten zien.

Ik doe altijd mijn best de foto’s zo spontaan en ongeposeerd mogelijk te maken. We willen graag je echte lach laten zien aan de buitenwereld!

Enthousiast geworden?

Als ondernemer moet je zichtbaar zijn, jezelf laten zien. Word je al wat zenuwachtig bij het idee van op de foto gaan? Ik maak op de foto gaan leuk. Of in ieder geval ontspannen! Door met je te blijven praten, en zo nodig genoeg vragen en opdrachten klaar te hebben, zorg ik dat je de camera vergeet en jezelf kan zijn. Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop je echt staat zoals jij bent. Hierdoor trek je klanten die echt voor jou kiezen.

Klik en bekijk alle personal branding shoots die ik gedaan heb. Prijzen kun je hier vinden.

Heb je vragen of wil je mijn beschikbaarheid weten? Neem contact met me op via het contactformulier of bel me op 06-42 719 719.

NEEM NU CONTACT OP

“Bonny dacht met me mee en had goede ideeën om diverse thema’s om te zetten in beeld. Super blij met de relaxte shoot en de geweldige foto’s die ik voor mijn socials en online trainingen gebruik.”

Blije klanten:

"Zó blij met mijn nieuwe foto’s! Ik ging nooit graag op de foto, ben altijd veel te kritisch op hoe ik erop sta. In het kader van zichtbaarheid niet zo handig dus ging ik op zoek naar een fotograaf die spontane en ongeposeerde foto’s maakt. Bonny, wat heb je prachtige foto’s gemaakt, écht ik! Dank je wel nogmaals!"
"Bonny heeft ons team aan het werk gefotografeerd. Ze was heel rustig en vriendelijk op de achtergrond aanwezig terwijl we aan de slag waren. Zo zijn er super naturelle foto's ontstaan. Iedereen staat er vrolijk en écht als zichzelf op. Ook heeft ze leuke hoekjes in het atelier gekiekt als sfeerimpressie. Helemaal blij met het eindresultaat, we zijn trots ze op onze sociale media en website te gebruiken."
"Hele leuke, korte ontspannen shoot op een top locatie. Door de locatie en het mooie weer werd het echt een momentje voor mezelf." (Mini branding shoot op het strand)
"Wat een prachtige foto's heeft Bonny van mij gemaakt! Het resultaat is echt onwijs mooi geworden! Ik zag er een beetje tegenop in het begin. Ontspannen voor de camera staan gaat bij mij nog niet helemaal vanzelf. Ik was bang dat er daardoor veel foto's tussen zouden zitten die ik niet leuk zou vinden. Uh ja, ik ben kritisch haha 🙂 Maar toen ik de foto's eenmaal in de mail kreeg kon ik bijna geen selectie maken. Er zaten zoveel leuke foto's tussen dat kiezen nog lastig werd. Ach ja, zo kan het dus ook. Voor een volgende shoot zal ik zeker weer aankloppen bij Bonny! Ze is heel ontspannen en lekker zichzelf en ze maakt prachtige foto's. Voor mij een ideale combi. Dankjewel Bonny!"

Recente fotoshoots: