Relaxte newborn fotoshoot met je baby

Newborn fotoshoot

Negen maanden lang zat hij/zij in je buik en dan is het eindelijk zover: de baby is er! Er gebeurt opeens zoveel, zoveel dingen die je moet leren en ontdekken. En heb je al kinderen dan is het zoeken naar een nieuwe structuur samen. Een spannende tijd, maar ook heel belangrijk om van elkaar te genieten en deze tijd vast te leggen voor later.

Vergeet daarom die ene belangrijke stap niet: laat mooie newborn foto’s maken van je baby! Ik help jullie graag aan pure, ongeposeerde foto’s met jullie nieuwe baby. Neem contact met mij op om een afspraak te maken.

 

Momenten met je baby om nooit te vergeten

Sommige foto’s blijven je hele leven belangrijk. Dit is zeker zo met baby foto’s: als tiener verbaas je je er over dat je ooit zo klein was. Als je zelf ouder wordt, vergelijk je de foto’s met je eigen baby: wat lijkt ie op jou! En hoe ouder je wordt, hoe dierbaarder die foto’s van jou als baby met je vader of moeder.

Welke momenten zijn er dan van belang? Naar mijn idee gewoon het ‘echte’ leven, daarom richt ik me daar op. Graag kom ik daarom bij jullie thuis langs om foto’s te maken in jullie eigen omgeving en doen wat jullie de komende maanden veelvuldig zullen doen: knuffelen, verliefd kijken, baby verschonen en voeden. Met elkaar en evt broertjes en zusjes.

Ik doe dat op een ongeposeerde, ongedwongen manier. De fotoshoot gebeurt terwijl jullie met de baby bezig zijn: hem/haar knuffelen of laten zien aan een broertje of zusje. Uiteraard maak ik ook wat mooie close-ups en detailfoto’s van de newborn zelf die hij/zij voor jaren zal koesteren.

Afspraak maken?

Voor foto’s van de pasgeboren baby, de newborn, raad ik aan binnen tien dagen na de geboorte langs te komen. Dan slaapt de baby nog veel en kunnen we gemakkelijker foto’s maken. Wil je er zeker van zijn dat ik tijd heb? Neem dan vast contact met mij op voor de bevalling en hou me op de hoogte zodra de baby er is. Na de bevalling maken we een afspraak voor in de eerste tien dagen na de geboorte.

Wil je liever later, komt het allemaal wat op je af die eerste paar dagen, dan is dat uiteraard ook prima en kom ik graag wanneer het jullie uit komt.

Tijdens de fotoshoot

Ik neem alle tijd voor jullie foto’s. De shoot duurt meestal ongeveer anderhalf uur.

De baby is de baas tijdens onze fotoshoot. Dus we doen niks waar hij/zij geen zin in heeft. En we doen dus vooral de fijne dingen: knuffelen, voorlezen, voeden. Alles waar de baby blij van wordt!

Na de fotoshoot

Na de shoot ontvang je een link naar een speciale website met mijn eerste selectie daarop. Hier kun je een selectie maken van de foto’s die jullie willen hebben.
Deze foto’s stuur ik binnen uiterlijk twee weken naar jullie op. Ook ontvangen jullie dan een foto-album met alle gekozen foto’s daarin.

Maak een afspraak!

Foto nodig voor geboortekaartje?

Wil je de foto’s snel hebben omdat je ze gaat gebruiken voor een geboortekaartje? Geef dit van tevoren aan. Voor een meerprijs van 25 euro zorg ik dat de selectie van de gemaakte foto’s binnen 24 uur jullie kant op komt. De foto of foto’s (max 4) voor op het geboortekaartje, bewerk ik na jullie keuze ook binnen 24 uur.

Kadobon

Tip: geef een newborn fotoshoot kado!
Ik heb mooie kadobonnen die ik graag per post opstuur. Deze kun je dan zelf aan de nieuwe ouders geven. De kadobonnen zijn 6 maanden geldig. Zij kunnen contact met mij opnemen om een datum te prikken.

Referenties:

"Heel blij met de super mooie foto's met mijn pasgeboren zoontje! Dank je wel, Bonny."
"Met Bonny valt heel fijn samen te werken. Na een tijdje heb je niet meer door dat ze aanwezig is en mooie momenten vast legt! Hierdoor ontstaat ontspanning en worden de foto's natuurlijker en wordt het eindbeeld optimaal en zie je de hoofdrolspelers op hun best. Ik waardeer haar manier van kijken en de rust die ze hierbij uitstraalt. Dank Bonny voor de cadeautjes die je ons gegeven hebt. Misschien wel de waardevolste die we hebben van ons gezin!"
“We were very happy to have Bonny Vrielink from Bmoments in our house a few days after the birth of our son, to shoot some really nice photos while we were busy with our little guy. We shot many photos ourselves as well, but it really makes a difference when a professional makes them!”

Recent photoshoots:

Recent photoshoots: