Newborn fotografie

Het is zover!

Newborn foto’s

Negen maanden lang zat hij/zij in je buik en dan opeens is het zover: de baby is er! Er komt zoveel over je heen, zoveel dingen die je moet leren en ontdekken. Een spannende tijd, maar ook heel belangrijk om te genieten en veel naar je baby te kijken. Voordat je het weet is het alweer een lopende peuter.

Vergeet daarom die ene belangrijke stap niet: laat mooie foto’s maken van je baby!

Relaxed op de foto met je kleine baby

Graag kom ik bij jullie thuis langs om mooie foto’s te maken van de baby, van de ouders met de baby en van eventuele broertjes of zusjes met de baby.

Ik doe dat op een ongeposeerde, ongedwongen manier: terwijl jullie de baby knuffelen, aankleden of laten zien aan een broertje of zusje maak ik foto’s. Uiteraard maak ik ook wat mooie close-ups van de newborn zelf die hij/zij voor jaren zal koesteren.

Ik neem 1 tot 1,5 uur de tijd voor deze fotoshoot.

Afspraak maken?

Voor foto’s van de pasgeboren baby, de “newborn”, raad ik aan binnen tien dagen na de geboorte langs te komen. Dan slaapt de baby nog veel en kunnen we gemakkelijker foto’s maken.

Neem vast contact met mij op voor de bevalling en hou me op de hoogte zodra de baby er is. Na de bevalling maken we een afspraak voor in de eerste tien dagen na de geboorte.

Wil je liever later, komt het allemaal wat op je af die eerste paar dagen, dan is dat uiteraard ook prima en kom ik graag wanneer het jullie uit komt.

BOEK NU

Geboortekaartje

Wil je de foto’s snel hebben omdat je ze gaat gebruiken voor een geboortekaartje? Geef dit van tevoren aan. Voor een meerprijs van 25 euro zorg ik dat de selectie van de gemaakte foto’s binnen 24 uur jullie kant op komt. De foto of foto’s (max 4) voor op het geboortekaartje, bewerk ik na jullie keuze ook binnen 24 uur.

Referenties:

"Heel blij met de super mooie foto's met mijn pasgeboren zoontje! Dank je wel, Bonny."
"Met Bonny valt heel fijn samen te werken. Na een tijdje heb je niet meer door dat ze aanwezig is en mooie momenten vast legt! Hierdoor ontstaat ontspanning en worden de foto's natuurlijker en wordt het eindbeeld optimaal en zie je de hoofdrolspelers op hun best. Ik waardeer haar manier van kijken en de rust die ze hierbij uitstraalt.Dank Bonny voor de cadeautjes die je ons gegeven hebt. Misschien wel de waardevolste die we hebben van ons gezin!"
“We were very happy to have Bonny Vrielink from Bmoments in our house a few days after the birth of our son, to shoot some really nice photos while we were busy with our little guy. We shot many photos ourselves as well, but it really makes a difference when a professional makes them!”

Recente fotosessies:

Enthousiast geworden? Mail me!