fbpx

Loveshoot

Loveshoot

Even een middagje tijd voor elkaar!

Tegenwoordig hebben we genoeg foto’s van onze partners en samen, gemaakt met de telefoon of al selfie. Maar heb je ook een echte mooie foto van jullie twee? Voor op de schoorsteenmantel, voor oma, voor later voor de kinderen of gewoon om jezelf eens echt te verwennen!

Verliefd, verloofd, al enkele jaren getrouwd. Jij dacht dat je een loveshoot alleen op je trouwdag deed? Echt niet, alles is een reden voor een leuke fotoshoot met je partner.
We maken er een leuke dag van! Samen gaan we naar een mooie locatie en ik schiet mijn rolletje vol (zogezegd dan) terwijl jullie even alleen oog voor elkaar hebben.

Ik stel jullie vragen, heb opdrachten en zelfs wat kleine spelletjes, alles om jullie te laten lachen, knuffelen en een dikke zoen te geven voor op de foto. Maak je dus geen zorgen over je ongemakkelijk voelen, of niet alleen geposeerd op de foto staan. Ik help jullie daar bij.

Tip: Ga daarna lekker lunchen of uit eten, je had toch al je mooie kleren aan voor de shoot, maak er gebruik van!

Neem contact met me op!

Referenties:

"Wij hebben een loveshoot met Bonny gedaan en zijn super blij met het resultaat. Door kleine opdrachtjes waren we bezig met elkaar en niet met de camera, waardoor Bonny ons heeft vastgelegd zoals we echt samen zijn. En dat vind ik veel mooier dan een uitgedachte (Instagram) pose! Bedankt Bonny "
"Tijdens de fotoshoot leerden we elkaar, zelfs na tien jaar, nog beter kennen! Dank voor deze leuke en gezellige middag. De vragen en opdrachten maakten het heel ontspannend. Jammer alleen dat het zo koud was in de sneeuw..."

Recente fotosessies:

Enthousiast geworden?

Neem contact met me op via het contactformulier of bel me op 06-42 719 719.