fbpx

Gezinsreportage

Gezinsreportage: jullie dagelijks leven op de foto

Op de foto zoals jullie echt zijn

Hoe krijg je leuke gezinsfoto’s?

Je wilt foto’s van het hele gezin, maar ziet niet helemaal voor je hoe. Kinderen willen niet lachen op commando, stil zitten is al een uitdaging. Daarom doen we de fotoshoot anders en wordt het gewoon leuk! Ik kom langs terwijl jullie doen wat jullie graag doen: spelen in de speeltuin, boekje lezen, voetballen in de tuin, knuffelen voor bedtijd, wat jullie willen.
Het resultaat? Ongeposeerde, spontane en enorm waardevolle foto’s waarop te zien is hoe jouw gezin écht dagelijks is!

baby fotoshoot newborn

Kleine momentjes in de dagelijkse dingen

Je hebt vast genoeg foto’s van je gezin, maar je wil wel eens samen met je kinderen op de foto. De tijd vliegt, ze groeien snel. Hoe lang zullen ze nog voorgelezen willen worden? Daarom extra leuk om nu eens jullie dagelijks leven, de normale dingen vast te leggen!

Wat is jullie favoriete ding om samen te doen? Willen jouw kinderen je het liefst elke dag wel schminken, gebruiken ze de boekenkast als klimrek of zitten ze het liefste bij je op schoot tijdens het tv kijken?
Elk gezin is anders en heeft andere voorkeuren. Het gaat om jullie herinneringen dus graag laat ik de keuze bij jullie wat je het liefste op de foto zou willen zetten. Uiteraard help ik wel graag mee zo nodig.

Tijdens de sessie leg ik gewoon vast wat er gebeurt, maar let vooral heel erg op de kleine momentjes. Een blij koppie als je zoon wint van je, een snelle knuffel aan mama (want die mevrouw met die camera is maar eng ;)), handje pakken van papa bij het naar buiten gaan, etc. Juist die kleine momentjes zijn fijn voor later!

familie fotografie, gezinsfotografie, gezin, kind, fotoshoot, ongeposeerd, amsterdam, bmoments

Hoe werkt dat?

Tijdens zo’n ‘hour in my life’ sessie volg ik jullie terwijl jullie doen wat jullie het liefste samen doen. De sessie duurt 2 uur en we spreken af op een locatie waar jullie graag af willen spreken. Jullie doen tijdens de shoot wat jullie leuk vinden om te doen.

Ik ben verder niet heel nadrukkelijk aanwezig. Ik laat jullie je ding doen. Wel denk ik met jullie mee over bijv beste plek om te gaan zitten qua licht en rommel, ik haal evt rommel graag ook weg. Maar ik stuur jullie verder niet, het gaat juist om jullie eigen dynamiek.

Oh en hier horen natuurlijk ook huilbuien, woede en troosten bij. Dat hoort zeker ook bij het dagelijks leven en levert vaak waardevolle plaatjes op bij het troosten.

De sessie is dan ook lifestyle documentair: ik leg graag jullie echte leven vast, maar hou wel rekening met mooi licht, etc.


Wat gaan we doen?

Je kunt de 2 uur vullen met al jullie waardevolle activiteiten die je graag vastgelegd wil hebben. We hoeven zeker niet alleen naar de speeltuin, maar kunnen ook binnen nog even schilderen, knuffelen en een boterham eten. Net wat bij jullie past uiteraard.

Enkele dingen die tot nu toe erg waardevolle foto’s opleverden:

> vingerverfsessie thuis,
> met de Lego spelen,
> zandkastelen bouwen en rennen over het strand,
> zoon’s eerste kookbeurt,
> knuffelen met baby op bed

> een boswandeling met het hele gezin incl hond,
> naar de speeltuin met het hele gezin,
> gewoon spelen in de woonkamer,
> de chaos van een week voor de verhuizing,
> spelen in de tuin.


Hulp nodig? Zodra je me boekt ontvang je een pdf met tips qua locaties, kleding en evt verdere voorbereiding. Mocht je nog meer vragen hebben: mail me gerust!

Klik en bekijk hier alle Gezinsreportages.

 

Enthousiast geworden?

Je wilt foto’s van het hele gezin, maar ziet niet helemaal voor je hoe. Kinderen willen niet lachen op commando, stil zitten is al een uitdaging. Daarom doen we de fotoshoot anders en wordt het gewoon leuk!

Ik kom langs terwijl jullie doen wat jullie graag doen: spelen in de speeltuin, boekje lezen, voetballen in de tuin, knuffelen voor bedtijd, wat jullie willen. Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop te zien is hoe jouw gezin écht dagelijks is!

Interesse of vragen?

Neem contact met mij op!


“Bonny is extreem goed in het aanwezig zijn zonder dat je het doorhebt. Wat er voor zorgt dat er mooie natuurlijke foto’s gemaakt worden. Zonder spanning!”

Prijzen gezinsreportage

Jullie dagelijks leven op de foto, zoals jullie echt zijn. Leuk voor later om de kleine momenten goed vastgelegd te hebben.

* Thuis of op locatie (strand, speeltuin, etc).
* 1-1,5 uur fotografie
* Ook geschikt voor een (kinder)verjaardagsfeestje!
* Inclusief mini-album (15×15 cm, 20 pagina’s)

Ik maak een selectie van de leukste 20-25 foto’s en deze ontvang je allemaal in hoge resolutie.

€375,-

Excl evt reiskosten

Wil je meer uren of andere wensen? Ik bied ook een sessie van 2-2,5 uur fotografie met 50-60 foto’s.  Neem gerust contact met mij op!

Tevreden klanten:

"Op een ongedwongen natuurlijke manier heb je ons gezin weten vast te leggen! Het was oprecht leuk en je hebt het knap voor elkaar gekregen als je bedenkt dat wij als gezin ons niet snel op ons gemak voelen om op de foto te gaan! Heel veel dank voor de mooie foto's!"
"Zo'n beetje alles zat tegen toen Bonny de fotoshoot van mijn familie kwam doen. Het zou al een uitdaging genoeg geweest zijn om zes kinderen tussen de 2 en 10 op de foto te krijgen. En nu werkte het weer (regen, regen, regen) en het humeur van enkele kinderen ook nog eens niet mee. Maar toch lukte het Bonny om de kinderen op hun gemak te stellen, te laten springen en rennen én mooie foto's te maken in de regen! Uiteindelijk toch ook nog maar wat foto's binnen gemaakt. Daar konden de kinderen lekker spelen en zagen ze Bonny soms niet eens staan, waardoor er super leuke, relaxte foto's gemaakt zijn."

Recente fotoshoots: