Op de foto zoals jullie zijn

Wil je ook eens mooie foto’s van je gezin of hele familie laten maken? Foto’s waar je zelf ook op staat en die niet vanuit selfie stand zijn genomen?
Ik help jullie graag aan een gezellige dag en foto’s waar je jarenlang van kan genieten.

Wat zou je graag willen?

Wil je foto’s ongeposeerd? Terwijl jullie doen wat jullie leuk vinden, zoals spelen in de speeltuin, knuffelen op bed of spelen met de lego in huis? Op de foto is het net alsof ik er net was, jullie genieten samen.
Kijk dan bij ‘Hour in my Life‘.

Wil je wel graag een foto aan de muur waar iedereen kijkt en netjes zit? Maar wel graag allemaal echt lachen en niet statig en stijf!
Kijk dan bij ‘Familie Portret‘.

Is je baby pas net geboren en wil je fijne, spontane foto’s terwijl jullie de baby knuffelen, verschonen, etc.
Kijk dan bij ‘Newborn‘.

 

Lovende woorden

"Op een ongedwongen natuurlijke manier heb je ons gezin weten vast te leggen! Het was oprecht leuk en je hebt het knap voor elkaar gekregen als je bedenkt dat wij als gezin ons niet snel op ons gemak voelen om op de foto te gaan! Heel veel dank voor de mooie foto's!"
"Zo'n beetje alles zat tegen toen Bonny de fotoshoot van mijn familie kwam doen. Het zou al een uitdaging genoeg geweest zijn om zes kinderen tussen de 2 en 10 op de foto te krijgen. En nu werkte het weer (regen, regen, regen) en het humeur van enkele kinderen ook nog eens niet mee. Maar toch lukte het Bonny om de kinderen op hun gemak te stellen, te laten springen en rennen én mooie foto's te maken in de regen! Uiteindelijk toch ook nog maar wat foto's binnen gemaakt. Daar konden de kinderen lekker spelen en zagen ze Bonny soms niet eens staan, waardoor er super leuke, relaxte foto's gemaakt zijn."
"Dankjewel voor de prachtige foto’s!!! Ze zijn schitterend geworden. Heel veel dank voor al je tijd en moeite om deze fantastische herinnering te maken. Ben er enorm gelukkig mee! :-)"
"De foto's zijn prachtig, Bonny! Ik ben altijd bang dat ik er slecht op sta, maar deze zijn erg mooi. Dank je wel!" (Zwangerschapshoot - Foto's niet online)