Familie fotografie

Kleine momenten, grote herinneringen

Wat zijn de belangrijke momenten in het leven? Zijn dat alleen die grote dagen, zoals je bruiloft en de geboorte van je kind? Of juist ook de hele kleine momentjes, je kind troosten als ze valt, je partner die je stiekem een zoen geeft, zoon en dochter die elkaar spontaan knuffelen? Die momenten zet ik graag voor jullie op de foto!

Zodat je mooie foto’s van je gezin of hele familie hebt, foto’s waar je zelf ook op staat en die niet vanuit selfie stand zijn genomen. Maar vooral foto’s die jullie gezinsleven laten zien en je nog lang kan bewaren en koesteren!

Wat voor fotoshoot willen jullie?

Gezinsreportage
Wil je foto’s ongeposeerd, gewoon jullie in je dagelijks leven? Terwijl jullie doen wat jullie leuk vinden, zoals spelen in de speeltuin, knuffelen op bed of spelen met de lego in huis!

Gezinsreportage

Familieportret
Wil je wel graag een foto voor aan de muur waar iedereen op staat? Hopelijk kijken ze ook nog allemaal in de camera en lachen ze ook. Maar wel met een échte lach wel he, en niet statig en stijf!

Familie foto's

Newborn fotoshoot
Je baby is pas net geboren en je wilt fijne, ontspannen en spontane newborn foto’s terwijl jullie de baby knuffelen, verschonen, etc. Ik help jullie graag!

Newborn fotoshoot

Het leven bestaat niet uit grote mijlpalen, maar uit kleine momenten.

Tevreden klanten:

"We vonden het super goed en gezellig. Zeker ook de manier waarop je iedereen op t gemak stelt d.m.v. leuke en treffende vragen."
"Super fijne shoot! De kinderen waren enorm druk, maar desondanks heeft Bonny ze prachtig weten te vangen in de foto's. Precies zoals ze zijn! Aanrader!"
"Op een ongedwongen natuurlijke manier heb je ons gezin weten vast te leggen! Het was oprecht leuk en je hebt het knap voor elkaar gekregen als je bedenkt dat wij als gezin ons niet snel op ons gemak voelen om op de foto te gaan! Heel veel dank voor de mooie foto's!"
"Zo'n beetje alles zat tegen toen Bonny de fotoshoot van mijn familie kwam doen. Het zou al een uitdaging genoeg geweest zijn om zes kinderen tussen de 2 en 10 op de foto te krijgen. En nu werkte het weer (regen, regen, regen) en het humeur van enkele kinderen ook nog eens niet mee. Maar toch lukte het Bonny om de kinderen op hun gemak te stellen, te laten springen en rennen én mooie foto's te maken in de regen! Uiteindelijk toch ook nog maar wat foto's binnen gemaakt. Daar konden de kinderen lekker spelen en zagen ze Bonny soms niet eens staan, waardoor er super leuke, relaxte foto's gemaakt zijn."