Op de foto zoals jullie zijn

Wil je ook eens mooie foto’s van je gezin of hele familie laten maken? Foto’s waar je zelf ook op staat en die niet vanuit selfie stand zijn genomen?
Ik help jullie graag aan een gezellige dag en foto’s waar je jarenlang van kan genieten.

Wat zou je graag willen?

Wil je foto’s ongeposeerd? Terwijl jullie doen wat jullie leuk vinden, zoals spelen in de speeltuin, knuffelen op bed of spelen met de lego in huis? Op de foto is het net alsof ik er net was, jullie genieten samen.
Kijk dan bij ‘Hour in my Life‘.

Wil je wel graag een foto aan de muur waar iedereen kijkt en netjes zit? Maar wel graag allemaal echt lachen en niet statig en stijf!
Kijk dan bij ‘Familie Portret‘.

Is je baby pas net geboren en wil je fijne, spontane foto’s terwijl jullie de baby knuffelen, verschonen, etc.
Kijk dan bij ‘Newborn‘.

Lovende woorden

"Dankjewel voor de prachtige foto’s!!! Ze zijn schitterend geworden. Heel veel dank voor al je tijd en moeite om deze fantastische herinnering te maken. Ben er enorm gelukkig mee! :-)"
"De foto's zijn prachtig, Bonny! Ik ben altijd bang dat ik er slecht op sta, maar deze zijn erg mooi. Dank je wel!" (Zwangerschapshoot - Foto's niet online)
"Wat een leuke foto's heb je gemaakt! Mijn moeder had dit kado nooit verwacht en moest hard huilen. De kids vinden het resultaat ook leuk! Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen."
"Bonny heeft ons met onze oudste dochter vastgelegd terwijl ik zwanger was. De manier waarop ze dit deed was fijn en ongedwongen. Ook onze dochter was meer dan op haar gemak. Ze weet het zelf nog niet, maar binnenkort willen we haar graag weer vragen voor een shoot met zijn vieren 😉 "