fbpx

Familie fotografie

Kleine momenten, grote herinneringen

Wat zijn de belangrijke momenten in het leven? Zijn dat alleen die grote dagen, zoals je bruiloft en de geboorte van je kind? Of juist ook de hele kleine momentjes, je kind troosten als ze valt, je partner die je stiekem een zoen geeft, zoon en dochter die elkaar spontaan knuffelen? Die momenten zet ik graag voor jullie op de foto!

Zodat je mooie foto’s van je gezin of hele familie hebt, foto’s waar je zelf ook op staat en die niet vanuit selfie stand zijn genomen. Maar vooral foto’s die jullie gezinsleven laten zien en je nog lang kan bewaren en koesteren!

familie gezinsfoto, kind wordt gezoend door pa en ma tegelijk
 
 
 
 
 
 
 

Het leven bestaat niet uit mijlpalen, maar uit momenten.


Wat voor fotoshoot willen jullie?

Wil je foto’s ongeposeerd, gewoon jullie in je dagelijks leven?
Terwijl jullie doen wat jullie leuk vinden, zoals spelen in de speeltuin, knuffelen op bed of spelen met de lego in huis?
Kijk dan bij Gezinsreportage.
Wil je wel graag een foto voor aan de muur waar iedereen op staat? Hopelijk kijken ze ook nog allemaal in de camera en lachen ze ook nog. Maar wel met een échte lach wel he, en niet statig en stijf.
Kijk dan bij ‘Familie Fotoshoot‘.
Is je baby pas net geboren en wil je fijne, ontspannen en spontane newborn foto’s terwijl jullie de baby knuffelen, verschonen, etc.
Kijk dan bij ‘Newborn‘.


Tevreden klanten:

"Op een ongedwongen natuurlijke manier heb je ons gezin weten vast te leggen! Het was oprecht leuk en je hebt het knap voor elkaar gekregen als je bedenkt dat wij als gezin ons niet snel op ons gemak voelen om op de foto te gaan! Heel veel dank voor de mooie foto's!"
"Zo'n beetje alles zat tegen toen Bonny de fotoshoot van mijn familie kwam doen. Het zou al een uitdaging genoeg geweest zijn om zes kinderen tussen de 2 en 10 op de foto te krijgen. En nu werkte het weer (regen, regen, regen) en het humeur van enkele kinderen ook nog eens niet mee. Maar toch lukte het Bonny om de kinderen op hun gemak te stellen, te laten springen en rennen én mooie foto's te maken in de regen! Uiteindelijk toch ook nog maar wat foto's binnen gemaakt. Daar konden de kinderen lekker spelen en zagen ze Bonny soms niet eens staan, waardoor er super leuke, relaxte foto's gemaakt zijn."
"Als je 2 drukke jongens hebt die niet op commando leuk kunnen lachen ben je altijd wat huiverig voor geposeerde foto's en helemaal voor gezinsfoto's. Bonny weet hier wel raad mee! Door eerst een stuk met ons mee te lopen door de mooie Kennemerduinen en de jongens lekker te laten ravotten, en ze ook op de foto te zetten als ze dit aan haar vroegen, creëerde ze een ontspannen en fijne sfeer. De combinatie van spontane acties en grappige opdrachtjes uitvoeren heeft er toe geleid dat ik voor het eerst in mijn leven prachtige gezinsfoto's heb die ik aan de muur wil hangen. Niets meer dan lof!!"
"Bedankt voor de foto's! Ze zijn heel leuk (en sommige ook ontroerend). Mooi om dit te hebben, die chaos op beeld 🙂 Nogmaals dank, er zitten nu al dierbare beelden tussen." - Reportage week voor verhuizing (niet online te zien)