fbpx

Familie fotografie

Kleine momenten, grote herinneringen

Wat zijn de belangrijke momenten in het leven? Zijn dat alleen die grote dagen, zoals je bruiloft en de geboorte van je kind? Of juist ook de hele kleine momentjes, je kind troosten als ze valt, je partner die je stiekem een zoen geeft, zoon en dochter die elkaar spontaan knuffelen?
Die momenten zet ik graag voor jullie op de foto!

Zodat je mooie foto’s van je gezin of hele familie hebt, foto’s waar je zelf ook op staat en die niet vanuit selfie stand zijn genomen. Maar vooral foto’s die jullie gezinsleven laten zien en je nog lang kan bewaren en koesteren!

familie gezinsfoto, kind wordt gezoend door pa en ma tegelijk
 
 
 
 
 
 
 

Het leven bestaat niet uit mijlpalen, maar uit momenten.


Wat voor fotoshoot willen jullie?

Wil je foto’s ongeposeerd, gewoon jullie in je dagelijks leven?
Terwijl jullie doen wat jullie leuk vinden, zoals spelen in de speeltuin, knuffelen op bed of spelen met de lego in huis?
Kijk dan bij ‘Hour in my Life‘ gezinsreportage.
Wil je wel graag een foto voor aan de muur waar iedereen op staat? Hopelijk kijken ze ook nog allemaal in de camera en lachen ze ook nog. Maar wel met een échte lach wel he, en niet statig en stijf.
Kijk dan bij ‘Familie Portret‘.
Is je baby pas net geboren en wil je fijne, ontspannen en spontane newborn foto’s terwijl jullie de baby knuffelen, verschonen, etc.
Kijk dan bij ‘Newborn‘.


Tevreden klanten:

"Als je 2 drukke jongens hebt die niet op commando leuk kunnen lachen ben je altijd wat huiverig voor geposeerde foto's en helemaal voor gezinsfoto's. Bonny weet hier wel raad mee! Door eerst een stuk met ons mee te lopen door de mooie Kennemerduinen en de jongens lekker te laten ravotten, en ze ook op de foto te zetten als ze dit aan haar vroegen, creëerde ze een ontspannen en fijne sfeer. De combinatie van spontane acties en grappige opdrachtjes uitvoeren heeft er toe geleid dat ik voor het eerst in mijn leven prachtige gezinsfoto's heb die ik aan de muur wil hangen. Niets meer dan lof!!"
"Bedankt voor de foto's! Ze zijn heel leuk (en sommige ook ontroerend). Mooi om dit te hebben, die chaos op beeld 🙂 Nogmaals dank, er zitten nu al dierbare beelden tussen." - Reportage week voor verhuizing (niet online te zien) 
"We vonden het super goed en gezellig. Zeker ook de manier waarop je iedereen op t gemak stelt d.m.v. leuke en treffende vragen."
"Super fijne shoot! De kinderen waren enorm druk, maar desondanks heeft Bonny ze prachtig weten te vangen in de foto's. Precies zoals ze zijn! Aanrader!"