Familie fotoshoot

“The small moments in life are the best”

De mooiste momenten zijn toch de kleine momentjes, vind je niet? Een blij kind rennend door het bos, uren spelend met zijn treintje, de liefdevolle blik van moeder naar kind of de gestolen zoen tussen pa en ma. Maar het zijn vaak net niet de momenten die op de foto komen te staan.

Daarom kom ik graag naar jullie toe en draai ik enkele uren mee in jullie gezin en ga op zoek naar dat soort mooie momenten. Jullie doen wat voor jullie gezin belangrijk is of jouw kind het leukste vindt en in een stijl genaamd ‘lifestyle’ maak ik foto’s van jullie gezinsleven.

Thuis of in actie?

Graag draai ik een tijdje met jullie mee op locatie om te doen wat voor jullie gezin belangrijk is om deze momenten op de foto te zetten. Wat dat is, is voor iedereen persoonlijk.

Wat wil je vastleggen? Het huiselijke leven: lekker knoeien tijdens het eten, mama helpen het eten te snijden, samen een boekje lezen op de bank of in bed stoppen.

Of liever in actie?

Lekker rennen door het bos, over het strand, naar de speeltuin of dierentuin. Kinderen met grote glimlachen en rode wangetjes van de kou, zon en de actie.
Kun je niet kiezen? Dan doen we toch gewoon allebei!

Jullie wensen

Misschien wil je geen actiefoto’s maar vooral een mooie groepsfoto met de hele familie of het gezin voor aan de muur? Geen probleem, ik hou graag rekening met jullie wensen.
Ook geposeerd hou ik echter van natuurlijke emoties. Daarom werk ik met de Moment Design methode. Door middel van vragen en opdrachten stel ik jullie – klein en groot – graag op jullie gemak en laat jullie tegelijkertijd lachen.

Bekijk mijn recente familie fotoshoots.

BOEK NU

Meer info?

  • Wil je meer uitleg over wat ‘lifestyle gezinsfotografie’ is? Ik schreef een blog: Ongeposeerde gezinsfotografie, hoe werkt dat?!
  • Wil je graag een print van de foto’s, mooi achter plexiglas, op hout, in een geprint fotoalbum of gewoon een mooie print die je zelf in een lijst kan stoppen? Ik werk met diverse leveranciers samen waar ik de kwaliteit van kan garanderen. Laat me weten dat je interesse hebt en ik neem voorbeelden mee.

Referenties:

"Dankjewel voor de prachtige foto’s!!! Ze zijn schitterend geworden. Heel veel dank voor al je tijd en moeite om deze fantastische herinnering te maken. Ben er enorm gelukkig mee! :-)"
"De foto's zijn prachtig, Bonny! Ik ben altijd bang dat ik er slecht op sta, maar deze zijn erg mooi. Dank je wel!" (Zwangerschapshoot - Foto's niet online)
"Wat een leuke foto's heb je gemaakt! Mijn moeder had dit kado nooit verwacht en moest hard huilen. De kids vinden het resultaat ook leuk! Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen."
"Bonny heeft ons met onze oudste dochter vastgelegd terwijl ik zwanger was. De manier waarop ze dit deed was fijn en ongedwongen. Ook onze dochter was meer dan op haar gemak. Ze weet het zelf nog niet, maar binnenkort willen we haar graag weer vragen voor een shoot met zijn vieren 😉 "

Recente fotosessies:

Enthousiast geworden? Mail me!