Familie fotoshoot

Ontspannen familie fotoshoot, zoals jullie zijn

Ongedwongen met zijn allen op de foto

Altijd een gezins fotoshoot willen doen?

Je wilt foto’s van het hele gezin, maar ziet niet helemaal voor je hoe. Kleine kinderen willen niet lachen op commando, stil zitten is al een uitdaging. En wat oudere kinderen willen gewoon niet op de foto. Daarom maak ik de fotoshoot zelf gewoon leuk! Met spelletjes, vragen en opdrachten zorg ik dat jullie vergeten dat we foto’s aan het maken zijn.

Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop te zien is hoe jouw gezin écht is!

familie, gezin, foto

Spontane en pure foto’s

Ik zeg altijd dat ik ‘ongeposeerde’ foto’s maak, vooral spontaan. Met kinderen en meer dan 6 mensen wordt dat echter een stuk lastiger. Daarom is deze fotoshoot vooral voor mensen die eigenlijk wel een ietwat geposeerde foto willen: met het hele gezin of alle kleinkinderen op de foto. Zodat iedereen er op staat, in de camera kijkend, maar wel zoals jullie zijn: vrolijk en met een natuurlijke lach ipv stijf en statig.

Ik beloof dan ook niet een perfecte foto, wel een fijne vrolijke foto zoals jullie gezin echt is!

fotoshoot, familie, tieners

Leuk voor iedereen

Mensen kijken er vaak tegen op: oh nee, moeten we op de foto… Mijn kind kan niet stil zitten of mijn puber wil niet lachen… Geen zorgen, we maken er samen iets gezelligs van!

Of je nu met grote of kleine kinderen komt of zelfs met een groep volwassen, ik zorg dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Door een persoonlijke benadering en ervaring met gezinnen op de foto zetten, kan ik een goede sfeer creëren. Ik leid iedereen af van de camera, laat jullie met spelletjes en opdrachten spontaan lachen en test meteen ook wel hoe goed jullie elkaar kennen.

Als alleenstaande moeder snap ik echter heel goed dat kinderen niet stil willen zitten of niet altijd een goede bui hebben. Als het nodig is dan nemen we even pauze en ik heb ook genoeg opdrachten om kinderen hun energie er uit te laten rennen en toch leuke foto’s te krijgen.

Alleen maar goed: dat is hoe jouw kind is en we willen oprechte en vrolijke foto’s dus kunnen we beter iets doen wat ze leuk vinden.


Hoe werkt een gezins / familie shoot?

Voorbereiding

Van te voren mail ik je een korte vragenlijst. Zo kan ik de fotoshoot goed voorbereiden en inspelen op iedereen zijn interesses.

Na boeking ontvang je een pdf met tips qua locaties, kleding en evt verdere voorbereiding.

Het liefste spreek ik af op een plek waar jullie vaker komen. Tips voor locaties:
> Lokale park
> Bos of strand waar jullie graag komen

Mocht je nog meer vragen hebben: mail me gerust!

Lekker jezelf tijdens de shoot

Ik wil jullie op de foto zetten zoals jullie echt zijn. Zoals uitgelegd laat ik jullie niet geposeerd en gedwongen in een ongemakkelijke positie op de foto gaan. Ik zorg voor lol tijdens de fotoshoot zodat ik jullie kan vastleggen zoals jullie echt samen zijn.

Vergeet soms ook gerust dat ik er ben en dan leg ik de kleine momentjes tussen jullie vast. Je zoon die even bij je kruipt, de kus op het hoofd die je je dochter geeft, je partner die even je hand pakt.

Na afloop

Ik vind het belangrijk dat jullie foto’s kiezen waar je jullie als gezin op herkent en blij bent met hoe jullie er op staan.. Daarom kiezen jullie zelf. Iedereen ziet zichzelf toch weer anders dan dat ik jullie zie.

Ik maak de eerste selectie voor jullie. Deze komen op een speciale website waar je zelf kan kiezen.

Naast het basispakket kunnen jullie uiteraard na de shoot beslissen foto’s erbij te kopen of ze allemaal te willen.


De combinatie van spontane acties en grappige opdrachtjes uitvoeren heeft er toe geleid dat ik voor het eerst in mijn leven prachtige gezinsfoto’s heb die ik aan de muur wil hangen.

Prijzen

Met het hele gezin op de foto. Spontane & pure foto’s.
* Leuke shoot met spelletjes, vragen of opdrachten. Ik probeer jullie zoveel mogelijk van de camera af te leiden.
* Inclusief een pdf vol tips vooraf. Ik denk ook graag mee qua locatie en kleding.
* Kies zelf de leukste foto’s uit mijn selectie.
* Handmatig nabewerkt in mijn eigen stijl. Je ontvangt ze in kleur en zwart-wit.

Met het gezin:

* Voor 2 tot max 6 personen
* 1 – 1,5 uur fotografie
* Op locatie die jij wilt
* Inclusief 15 professioneel bewerkte foto’s
* Inclusief mini-album (15×15 cm, 20 pagina’s)

€325,-
Excl reiskosten

* Extra foto’s €15,- per stuk
10 extra voor €120,- of ALLE (ong 60) foto’s voor €275,-

Met de hele familie:

* Voor meer dan 6 personen
* 1,5 – 2 uur fotografie
* Op locatie die jij wilt
* Foto’s van elk gezin of samenstelling die jullie willen
* Inclusief 25 professioneel bewerkte foto’s
* Inclusief mini-album (15×15 cm, 20 pagina’s)

€450,-
Excl reiskosten

* Extra foto’s €15,- per stuk
10 extra voor €120,- of ALLE (ong 70) foto’s voor €275,-


Kleine momenten, grote herinneringen

Enthousiast geworden?

Klik en bekijk alle familie portretten die ik deed.

Interesse? Neem contact met mij op!

BOEK NU


Tevreden klanten:

"We vonden het super goed en gezellig. Zeker ook de manier waarop je iedereen op t gemak stelt d.m.v. leuke en treffende vragen."
"Super fijne shoot! De kinderen waren enorm druk, maar desondanks heeft Bonny ze prachtig weten te vangen in de foto's. Precies zoals ze zijn! Aanrader!"
"Op een ongedwongen natuurlijke manier heb je ons gezin weten vast te leggen! Het was oprecht leuk en je hebt het knap voor elkaar gekregen als je bedenkt dat wij als gezin ons niet snel op ons gemak voelen om op de foto te gaan! Heel veel dank voor de mooie foto's!"
"Zo'n beetje alles zat tegen toen Bonny de fotoshoot van mijn familie kwam doen. Het zou al een uitdaging genoeg geweest zijn om zes kinderen tussen de 2 en 10 op de foto te krijgen. En nu werkte het weer (regen, regen, regen) en het humeur van enkele kinderen ook nog eens niet mee. Maar toch lukte het Bonny om de kinderen op hun gemak te stellen, te laten springen en rennen én mooie foto's te maken in de regen! Uiteindelijk toch ook nog maar wat foto's binnen gemaakt. Daar konden de kinderen lekker spelen en zagen ze Bonny soms niet eens staan, waardoor er super leuke, relaxte foto's gemaakt zijn."

Recente fotoshoots: