Evenementen

Heb je binnenkort een evenement en wil je een fotoverslag van de dag? Foto’s die je kan gebruiken op social media en website om de bezoekers nogmaals aan te spreken of een volgend evenement te promoten.

Ik help graag!

Neem contact met mij op voor de prijzen en mogelijkheden.
Ik maak graag foto’s van je feest, evenement, festival, workshop, seminar, etc.

Portfolio

Bekijk het blog met de evenementen die ik al gedaan heb.
O.a. heb ik gedaan:

– Huisfotograaf bij Blend Academy, foto’s ter promotie van de Academy van werknemers, verslag evenementen, locaties voor website, folder en social media.
– Verslag Women’s March voor Oxfam Novib, campagne Tax Justice.
– Verslag seminar Pensioenlab van CNV jongeren.
– Sfeerimpressie Indie Brands Trade Market.

Referenties:

"Bonny heeft oog voor detail en legt alledaagse momenten op een bijzondere manier vast. Ze weet de sfeer mooi te vertalen naar beeld en pikt elementen op waar je jezelf nog niet bewust van was. Geen standaard groepsfoto's en portretten, wel een fotoreeks van speciale herinneringen."
"We zijn nog steeds een beetje beduusd van de schitterende fotoreportage van ons feest! De kwaliteit als ook de keuze van de foto's zijn geweldig. Het fotoboek is ook heel mooi en zorgvuldig ingedeeld. Het ligt al dagen op tafel en we nemen het mee als we op bezoek gaan. We zijn er gewoon trots op!"
"Wat een geweldig mooie foto's heb je gemaakt, zo precies goed de momenten gepakt, en zo levendig en echt, zoals iedereen ook zichzelf 'is' - heel erg leuk! En dat van een 'onzichtbare fotograaf'. We zitten echt te genieten hier!"
"De samenwerking met Bonny was erg prettig! Duidelijk en snel. Tijdens het event merkte ik nauwelijks dat ze foto’s maakte, wat fijn was ivm de yoga. Foto’s zijn te gek, zelfs in zo’n donkere club!"

Recente fotosessies:

Enthousiast geworden?

Neem contact met op via het contactformulier of bel me op 06-42 719 719.