fbpx

Evenementen

Goed verslag van je evenement

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Trek meer en betere bezoekers

Je evenement wil je uiteraard laten vastleggen. Goed voor de zichtbaarheid en om een volgende keer meer bezoekers te trekken. Mensen willen tegenwoordig toch graag zien wat ze kunnen verwachten. Op een ontspannen manier ben ik op de achtergrond aanwezig tijdens het evenement. Of dat nu een kleine workshop is of groot festival.

Ik heb oog voor de kleine momentjes. De persoon die driftig aantekenen maakt, een harde schaterlach opeens of wie weet iemand die opeens een traantje weg veegt.

Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop de sfeer van het evenement goed te zien. Zo trek je volgende keer mensen die echt goed bij jouw evenement passen.

evenement, fotografie, amsterdam, bmoments

Portfolio

Bekijk alle evenementen die ik heb gefotografeerd.

Een paar leuke voorbeelden:
– Verslag Women’s March voor Oxfam Novib, campagne Tax Justice.
– Verslag diverse seminars Women in Tech 2019
– Hardloop event Join for Joy 2018
– Verslag Dance4Life in de Tolhuistuin in Amsterdam
Deephouse yoga sessie
– Seminar CNV Jongeren
Indie Brands Trade Fair
– Een jaar huisfotograaf bij Blend Academy.

Ervaring

Ik heb ervaring met flitsen en kan goed omgaan met donkere ruimtes. Bovendien heb ik ervaring met bruiloften en grote niet-zakelijke feesten. Daardoor ben ik gewend op de achtergrond aanwezig te zijn en niet op te vallen.

Op zoek naar een evenementen fotograaf?

Wil jij ook je evenement beter in de markt zetten, een compleet beeld tonen? Ik help je graag met spontane foto’s waarop de sfeer van het evenement goed te zien. Zo trek je volgende keer mensen die echt goed bij jouw evenement passen.

Graag leg ik je evenement vast. Of het nu een workshop, seminar, borrel of jubileumfeest is. Ik heb ervaring met grote en kleine evenementen, met natuurlijk licht of flitser. Ik heb een minimum van twee uur. Mijn starttarief voor het eerste uur is €195,-. Elk uur extra is €150,-.

Alle genoemde bedragen zijn excl BTW.

Mail of bel me!

Neem contact met op via het contactformulier of bel me op 06-42 719 719.

NEEM NU CONTACT OP

Blije klanten:

"Bonny heeft oog voor detail en legt alledaagse momenten op een bijzondere manier vast. Ze weet de sfeer mooi te vertalen naar beeld en pikt elementen op waar je jezelf nog niet bewust van was. Geen standaard groepsfoto's en portretten, wel een fotoreeks van speciale herinneringen."
"We zijn nog steeds een beetje beduusd van de schitterende fotoreportage van ons feest! De kwaliteit als ook de keuze van de foto's zijn geweldig. Het fotoboek is ook heel mooi en zorgvuldig ingedeeld. Het ligt al dagen op tafel en we nemen het mee als we op bezoek gaan. We zijn er gewoon trots op!"
"Wat een geweldig mooie foto's heb je gemaakt, zo precies goed de momenten gepakt, en zo levendig en echt, zoals iedereen ook zichzelf 'is' - heel erg leuk! En dat van een 'onzichtbare fotograaf'. We zitten echt te genieten hier!"
"De samenwerking met Bonny was erg prettig! Duidelijk en snel. Tijdens het event merkte ik nauwelijks dat ze foto’s maakte, wat fijn was ivm de yoga. Foto’s zijn te gek, zelfs in zo’n donkere club!"

Recente evenementen: