Evenementen

Goed verslag van je evenement

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Trek meer en betere bezoekers

Je evenement wil je uiteraard laten vastleggen. Goed voor de zichtbaarheid en om een volgende keer meer bezoekers te trekken. Mensen willen tegenwoordig toch graag zien wat ze kunnen verwachten. Op een ontspannen manier ben ik op de achtergrond aanwezig tijdens het evenement. Of dat nu een kleine workshop is of groot festival.

Ik heb oog voor de kleine momentjes. De persoon die driftig aantekenen maakt, een harde schaterlach opeens of wie weet iemand die opeens een traantje weg veegt.

Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop de sfeer van het evenement goed te zien. Zo trek je volgende keer mensen die echt goed bij jouw evenement passen.

evenement, fotografie, amsterdam, bmoments

evenement fotografie, co-living

Hoe werkt het?

Voorafgaand hoor ik graag het volledige programma zodat ik de goede momenten vast kan leggen. Ik maak overzichtsfoto’s, sfeerfoto’s van de locatie, detail foto’s, foto’s van de spreker, de luisteraars, de volgende spreker die zenuwachtig in zijn handen staat te wringen, alles wat nodig is om een goed beeld van jouw evenement te schetsen.

Tijdens het evenement ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig en hebben de bezoekers vaak niet door dat er foto’s van ze gemaakt worden.
In een donkere ruimte of in de avonden neem ik mijn flitser(s) mee, geen probleem.

Na je evenement ga ik een selectie maken van de foto’s. Dit is vaak een ruim aantal. Deze bewerk ik op een professionele manier, in mijn kenmerkende kleurechte en kleurrijke stijl. Ik lever ze aan via WeTransfer en een speciale website die je, zo gewenst, ook met alle deelnemers kunt delen.


Portfolio

Bekijk alle evenementen die ik heb gefotografeerd.

Een paar leuke voorbeelden:

Women’s March voor Oxfam Novib, campagne Tax Justice.
– Diverse seminars Women in Tech 2019
– Hardloop event Join for Joy 2018
Dance4Life in de Tolhuistuin in Amsterdam
Deephouse yoga sessie
– Seminar CNV Jongeren
Indie Brands Trade Fair
– Een jaar huisfotograaf bij Blend Academy.


Op zoek naar een evenementen fotograaf?

Wil jij ook je evenement beter in de markt zetten, een compleet beeld tonen? Ik help je graag met spontane foto’s waarop de sfeer van het evenement goed te zien. Zo trek je volgende keer mensen die echt goed bij jouw evenement passen.

Graag leg ik je evenement vast. Of het nu een workshop, seminar, borrel of jubileumfeest is. Ik heb ervaring met grote en kleine evenementen, met natuurlijk licht of flitser. Ik heb een minimum van twee uur. Mijn starttarief voor het eerste uur is €195,-. Elk uur extra is €150,-.

Alle genoemde bedragen zijn excl BTW.

Mail of bel me!

Neem contact met op via het contactformulier
of bel me op 06-42 719 719.

NEEM NU CONTACT OP

Blije klanten:

"Bonny heeft oog voor detail en legt alledaagse momenten op een bijzondere manier vast. Ze weet de sfeer mooi te vertalen naar beeld en pikt elementen op waar je jezelf nog niet bewust van was. Geen standaard groepsfoto's en portretten, wel een fotoreeks van speciale herinneringen."
"Ik heb ze net allemaal bekeken en ben er heeeeel blij mee! Wat heb je de sfeer fijn vastgelegd! Zo speels, onderzoekend en met liefde voor de kinderen, precies wat voor ons belangrijke waarden zijn!"
"De samenwerking met Bonny was erg prettig! Duidelijk en snel. Tijdens het event merkte ik nauwelijks dat ze foto’s maakte, wat fijn was ivm de yoga. Foto’s zijn te gek, zelfs in zo’n donkere club!"
"Naast dat Bonny prachtige foto's maakt, is ze ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Betrokken en professioneel. Ik raad Bmoments daarom van harte aan!"

Recente evenementen: