Gezinsreportage

Gezinsreportage: jullie dagelijks leven op de foto

Op de foto zoals jullie echt zijn

Hoe krijg je leuke gezinsfoto’s?

Je wilt foto’s van het hele gezin, gewoon jullie dagelijks geluk. Die krijg je niet door geposeerd een beetje stil te zitten. Daarom kom ik langs terwijl jullie doen wat jullie graag doen: spelen in de speeltuin, boekje lezen, voetballen in de tuin, naar de dierentuin, knuffelen voor bedtijd, wat jullie willen.

Het resultaat? Ongeposeerde en enorm waardevolle foto’s waarop te zien is hoe jouw gezin écht dagelijks is!

baby fotoshoot newborn

Kleine momenten in het dagelijks leven

Je hebt vast genoeg foto’s van je gezin, maar hoeveel ook samen met je kinderen? De tijd vliegt, ze groeien snel. Daarom extra leuk om nu eens jullie dagelijks leven, de gewone normale dingen vast te leggen!

Wat is jullie favoriete ding om samen te doen? Willen jouw kinderen je het liefst elke dag wel schminken, gebruiken ze de boekenkast als klimrek of zitten ze het liefste bij je op schoot tijdens het tv kijken?

Elk gezin is anders en heeft andere voorkeuren. Het gaat om jullie herinneringen dus graag laat ik de keuze bij jullie (of denk ik mee) wat je het liefste op de foto zou willen zetten.

Moments…

Tijdens de sessie leg ik gewoon vast wat er gebeurt, maar let vooral heel erg op de kleine momentjes. Een blij koppie als je zoon wint van je, een snelle knuffel aan mama (want die mevrouw met die camera is maar eng ;)), handje pakken van papa bij het naar buiten gaan, etc. Juist die kleine momentjes zijn zo fijn voor later!

 

familie fotografie, gezinsfotografie, gezin, kind, fotoshoot, ongeposeerd, amsterdam, bmoments

Hoe werkt dat?

Tijdens zo’n ‘hour in my life’ sessie volg ik jullie terwijl jullie doen wat jullie het liefste samen doen. De sessie duurt 2 uur en we spreken af op een locatie waar jullie graag af willen spreken. Jullie doen tijdens de shoot wat jullie leuk vinden om te doen.

Ik ben verder niet heel nadrukkelijk aanwezig. Ik laat jullie je ding doen. Wel denk ik met jullie mee over bijv beste plek om te gaan zitten qua licht en rommel, ik haal evt rommel graag ook weg. Maar ik stuur jullie verder niet, het gaat juist om jullie eigen dynamiek.

Oh en hier horen natuurlijk ook huilbuien, woede en troosten bij. Dat hoort zeker ook bij het dagelijks leven en levert vaak waardevolle plaatjes op bij het troosten.

De sessie is dan ook lifestyle documentair, ook wel ‘day in the life’ genoemd: ik leg graag jullie echte leven vast, maar hou wel rekening met mooi licht, etc.


Wat gaan we doen?

Je kunt de tijd vullen met al jullie waardevolle activiteiten die je graag vastgelegd wil hebben.

Enkele dingen die tot nu toe erg waardevolle foto’s opleverden:

> vingerverfsessie thuis,
> met de Lego spelen,
> zandkastelen bouwen en rennen over het strand,
> knuffelen met baby op bed

> een boswandeling met het hele gezin incl hond,
> naar de speeltuin met het hele gezin,
> gewoon spelen in de woonkamer,
> de chaos van een week voor de verhuizing.


Hulp nodig? Zodra je me boekt ontvang je een pdf met tips qua locaties, kleding en evt verdere voorbereiding. Mocht je nog meer vragen hebben: mail me gerust!

Klik en bekijk hier alle Gezinsreportages.

“Bonny is extreem goed in het aanwezig zijn zonder dat je het doorhebt. Wat er voor zorgt dat er mooie natuurlijke foto’s gemaakt worden. Zonder spanning!”

Prijzen gezinsreportage

Jullie dagelijks leven op de foto, zoals jullie echt zijn. Leuk voor later om de kleine momenten goed vastgelegd te hebben.

* Thuis of op locatie (strand, speeltuin, etc).
* 1-1,5 uur fotografie
* Ook geschikt voor een (kinder)verjaardagsfeestje!
* Inclusief mini-album (15×15 cm, 20 pagina’s)

Ik maak een selectie van de leukste 20-25 foto’s en deze ontvang je allemaal in hoge resolutie.

€375,-

Excl evt reiskosten

Wil je meer uren of andere wensen? Ik bied ook een sessie van 2-2,5 uur fotografie met 50-60 foto’s.  Neem gerust contact met mij op!

Enthousiast geworden?

Neem contact met mij op!

BOEK NU

Tevreden klanten:

"We vonden het super goed en gezellig. Zeker ook de manier waarop je iedereen op t gemak stelt d.m.v. leuke en treffende vragen."
"Super fijne shoot! De kinderen waren enorm druk, maar desondanks heeft Bonny ze prachtig weten te vangen in de foto's. Precies zoals ze zijn! Aanrader!"
"Op een ongedwongen natuurlijke manier heb je ons gezin weten vast te leggen! Het was oprecht leuk en je hebt het knap voor elkaar gekregen als je bedenkt dat wij als gezin ons niet snel op ons gemak voelen om op de foto te gaan! Heel veel dank voor de mooie foto's!"
"Zo'n beetje alles zat tegen toen Bonny de fotoshoot van mijn familie kwam doen. Het zou al een uitdaging genoeg geweest zijn om zes kinderen tussen de 2 en 10 op de foto te krijgen. En nu werkte het weer (regen, regen, regen) en het humeur van enkele kinderen ook nog eens niet mee. Maar toch lukte het Bonny om de kinderen op hun gemak te stellen, te laten springen en rennen én mooie foto's te maken in de regen! Uiteindelijk toch ook nog maar wat foto's binnen gemaakt. Daar konden de kinderen lekker spelen en zagen ze Bonny soms niet eens staan, waardoor er super leuke, relaxte foto's gemaakt zijn."

Recente fotoshoots: