Bruiloft fotografie

Gaan jullie binnenkort trouwen?

Gaan jullie binnenkort trouwen?

Graag maak ik foto’s van jullie mooie dag, om altijd terug te kunnen kijken.

Mijn specialiteit is ongeposeerde, spontane foto’s. Wil je niet de hele dag in de camera moeten kijken en op het goede moment moeten glimlachen? Geen probleem, dat hoeft ook helemaal niet!

Ik leg jullie dag vast zoals jullie zijn. De ceremonie, klaar maken, borrel, het feest erna, leg ik allemaal op een reportage manier vast. Ik hou in de gaten wat er gebeurt en maak foto’s van de mooie momentjes: jouw moeder die je partner zijn moeder even goed knuffelt na het jawoord, de tranen van je oma tijdens de ceremonie, je neefje die verlekkerd staat te gluren naar de taart of weg rent tijdens de groepsfoto.

Momentje voor jezelf

Ik raad aan een loveshoot te doen op de dag: even een uurtje tijd voor jullie twee alleen, geen vrienden of familie om jullie heen, maar alleen jullie en de camera. Ik maak gebruik van het moment om even terug te kijken en vooral ook vooruit te kijken. Met behulp van wat kleine opdrachten kan ik jullie spontaan maar liefdevol op de foto zetten.

Bekijk hier alle blogs van de bruiloften die ik gedaan heb. Sommige bruiloften (de leukste!) mag ik niet online delen ivm privacy. Stuur me een mailtje als je deze wilt inzien.

Graag help ik jullie de bruiloft vast te leggen. Ik fotografeer bruiloften vanaf 2 tot max 10 uur. Neem contact met mij op om een kennismakingsgesprek te plannen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Referenties:

"Wij zijn erg tevreden over de mooie foto's die Bonny voor ons heeft gemaakt. Ze zijn prachtig bewerkt en we zijn heel trots als we onze trouwfoto's aan familie en vrienden laten zien! De meeste foto's zijn erg spontaan en gevarieerd wat betreft achtergrond en houding. Kortom, wij hebben mede dankzij Bonny een geweldige herinnering aan deze mooie dag."
"Met Bonny als fotograaf stonden we met vertrouwen voor de lens. We merkten soms niet eens dat ze er was... en dat leverde echt hele mooie plaatjes op! In scene gezette momenten, maar ook - de mooiste - onbewaakte momenten. De rust die Bonny uitstraalde, het op ons gemak stellen en stellen van leuke, interessante vragen vlak voor een 'klik' hebben de foto's echt heel gaaf gemaakt. Want, als je zonder zenuwen en met goed gevoel een shoot doet, zie je dat ook in het eindresultaat. Topfotograaf!"
"Het was heel fijn op onze drukke trouwdag even een moment voor onszelf te nemen en tijdens de shoot echt met elkaar en onze relatie bezig te zijn."
“Thanks so much love! We just printed them off and we love them. You make us look so pretty. The photos are just fabulous. You did a GREAT job!”

Recente fotosessies:

Enthousiast geworden? Mail me!