Laat zien hoe het echt bij jullie gaat

Anno 2020 heeft elke ondernemer of bedrijf te maken met veel concurrentie. Weet jij wat de doorslaggevende factor is bij jouw klanten om voor jou te kiezen? Vaak kiezen mensen op basis van wat ze kunnen zien over jou en je bedrijf. Maar daarvoor moeten er wel beelden zichtbaar zijn op je website en social media.

Zichtbaarheid met een bedrijfsreportage

Veel klanten willen tegenwoordig het gezicht zien achter een onderneming. Wie maakt het product wat ze kopen? En hoe en waar wordt het gemaakt? Word daarom zichtbaar, laat meer zien van je bedrijf dan alleen een portretfoto.

Klanten kiezen vaak voor een bedrijf omdat ze professioneel, betrouwbaar en sympathiek over komen. Maar hoe kun je dit laten zien door stockfoto’s, wat productfoto’s en jouw portretfoto?
Juist als je bedrijf of dienst lastig uit te leggen is, is het fijn er een sfeer en gezicht aan te kunnen koppelen. Kies daarom voor een bedrijfsreportage. Zo maak je het proces zichtbaar maar ook je team, het harde werken, jullie sfeer samen wordt zichtbaar.

Maak je onderneming zichtbaar

Tijdens een bedrijfsreportage volg ik jullie terwijl jullie aan het werk zijn. Op een documentaire-achtige manier leg ik vast wat er in jullie bedrijf gebeurt om het product te maken of de dienst te kunnen leveren.

Zo kun je je klanten een inkijkje geven in je bedrijf, laten zien hoe jullie werken, hoe de sfeer is en wie jullie zijn. Dit wordt steeds belangrijker voor de klant, dus de moeite waard om in te investeren.

Recente klanten

Ik maakte eerder een bedrijfsreportage bij Amelieke Illustraties, CombiFit International Metaalbewerking, Oogst Goudsmeden en een Montessori basisschool.

Interesse in een bedrijfsreportage?

Gezien elk bedrijf anders is maak ik graag een aanbod op maat voor jouw bedrijf. Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte.

Recente bedrijfsreportages: