fbpx

Bedrijfsreportage

Laat met een bedrijfsreportage zien hoe jouw bedrijf is

Zodat de klant vol voor jou kan kiezen
bedrijfsreportage, goudsmid, amsterdam

Laat zien hoe het bij jullie gaat

Als ondernemer moet je zichtbaar zijn, jezelf laten zien. Als maker wil je dan ook graag je proces laten zien. Van begin tot eindproduct. Ik help je daar graag mee!

Op een ontspannen manier ben ik op de achtergrond aanwezig terwijl jij (en evt je team) je product maakt. Zo nodig stel ik vragen om het proces nog beter toe te kunnen lichten. Ik maak op de foto gaan leuk. Of in ieder geval ontspannen! Door, zo nodig, met je te blijven praten zorg ik dat je de camera vergeet en jezelf kan zijn.

Het resultaat? Ongeposeerde, spontane foto’s waarop het proces goed uitgelicht wordt en klanten een compleet beeld krijgen van jou en je product. Hierdoor trek je klanten die echt voor jouw product kiezen.


Klant kiest op persoonlijkheid

Anno 2020 heeft elke ondernemer of bedrijf te maken met veel concurrentie. Weet jij wat de doorslaggevende factor is bij jouw klanten om voor jou te kiezen? Bij een ondernemer kijken klanten vaak naar je persoonlijkheid en of ze zich in je herkennen.

Daarnaast is het voor een product belangrijk te zien hoe het gemaakt wordt: wordt het in Nederland gemaakt, met de hand, is het authentiek/sympathiek, wie zit er achter, is het biologisch, duurzaam, etc?

Klanten beslissen op basis van wat ze kunnen zien over jou en je bedrijf. Maar daarvoor moeten er wel beelden zichtbaar zijn op je website en social media.

Zichtbaarheid met een bedrijfsreportage

Word daarom zichtbaar, laat meer zien van je bedrijf dan alleen een portretfoto. Juist als je bedrijf of dienst lastig uit te leggen is, is het fijn er een sfeer en gezicht aan te kunnen koppelen. Kies daarom voor een bedrijfsreportage. Zo maak je het proces zichtbaar maar ook je team, het harde werken en jullie sfeer samen wordt zichtbaar. Een klant kan zo een compleet beeld vormen van je merk en van jou en met overtuiging voor jou kiezen.

Als ik kijk naar mijn favoriete winkels en merken, waarom zijn die favoriet? Omdat ze vriendelijk zijn, zichtbaar lol hebben in hun werk, letten op de impact op de wereld, etc. Dus laat zien wie jij bent/jullie zijn! Laat de lol zien, de frustraties, jullie eigenaardigheden en jullie passies.

Maak je onderneming zichtbaar

Tijdens een bedrijfsreportage volg ik jullie terwijl jullie aan het werk zijn. Op een documentaire-achtige manier leg ik vast wat er in jullie bedrijf gebeurt om het product te maken of de dienst te kunnen leveren.

We bespreken vooraf goed wat je uit wilt stralen, wie je bent en wat je wil laten zien. Ik ben op een rustige manier aanwezig. Zo nodig stel ik je op je gemak dmv een goed gesprek en diverse vragen. Dit zodat ik je nog beter kan leren kennen en dus nog beter op de foto kan zetten, maar ook de natuurlijke reacties uit te lokken en te laten zien dat je geniet van je werk. Maar dit is afhankelijk van de soort shoot. Als je je moet concentreren, zul je niet door hebben dat ik er ben en loop ik op de achtergrond rond om je vanuit verschillende hoeken te fotograferen.

Zo kun je je klanten een inkijkje geven in je bedrijf, laten zien hoe jullie werken, hoe de sfeer is en wie jullie zijn. Dit wordt steeds belangrijker voor de klant, dus de moeite waard om in te investeren.

bedrijfsreportage, basisschool, amsterdam

Recente klanten

Ik maakte eerder een bedrijfsreportage bij:

> Van Soest Chocolatier in de aanloop van Sinterklaas,
> Kateigen, een kattenexpert en natuurgeneeskundige,
> Amelieke Illustraties, die ook mijn logo maakte,
> De Perfecte Kat, kattentrimmer,
> CombiFit International Metaalbewerking, waar ik mijn vader aan het werk fotografeerde,
> Oogst Goudsmeden in de Jordaan Amsterdam,
> een Montessori basisschool.

Be yourself so that the people looking for you can find you.


Interesse in een bedrijfsreportage?

Als maker wil je graag je proces laten zien. Van begin tot eindproduct. Ik help je daar graag mee! Het resultaat? Klanten die echt voor jouw product kunnen kiezen door de ongeposeerde, spontane foto’s op je website en social media. Op de foto’s wordt het proces goed uitgelicht en krijgen klanten een compleet beeld van jou en je product.

Bedrijfsreportages zijn mogelijk vanaf €350,- voor 1 uur en een ruime selectie van de foto’s. Gezien elk bedrijf anders is maak ik graag een aanbod op maat voor jouw bedrijf.

Neem contact met mij op via Bonny@bmoments.nl of bel 06-42 719 719.

Tevreden klanten:

"Bonny heeft ons team aan het werk gefotografeerd. Ze was heel rustig en vriendelijk op de achtergrond aanwezig terwijl we aan de slag waren. Zo zijn er super naturelle foto's ontstaan. Iedereen staat er vrolijk en écht als zichzelf op. Ook heeft ze leuke hoekjes in het atelier gekiekt als sfeerimpressie. Helemaal blij met het eindresultaat, we zijn trots ze op onze sociale media en website te gebruiken."
"Echt een snoepwinkeltje om uit te kiezen, er zit zo veel moois tussen!!! Spontane blikken, mooie scherpte-diepte contrasten (of hoe noem je dat), geïnteresseerde en blije gezichten naar elkaar, echt de verbinding waarvan we hoopten die op de foto te krijgen. Terwijl deze vrouwen elkaar nog nooit hadden ontmoet! Bijzonder toch... Heel goed gedaan Bonny!"

Recente bedrijfsreportages: