portret, business, shoot, zzp

Personal branding shoot met Remke

Al een tijdje ben ik met mijn foto’s actief op Instagram. Goed voor inspiratie, leuk om te zien wat voor sessies andere fotografen hebben, maar ook om andere zzp’ers te ontmoeten. Deze fotoshoot kwam tot stand via Instagram, zo leuk! Ik weet niet meer hoe Remke en ik elkaar gingen volgen, maar we reageerden vaak op elkaars foto’s. En eind van het jaar stuurde ze een berichtje dat ze zelf nog niet zichtbaar was op haar website, dus of ik foto’s wilde maken. Vandaar deze portret business shoot!

Portret business shoot in The Student Hotel

Remke en ik spraken af op 2 januari in The Student Hotel. Een kleurrijke plek die paste bij de kleuren van haar huisstijl, perfect! We maakten wat portretfoto’s, wat foto’s van haar aan het werk, wat detailfoto’s, flatlays en nog meer portretfoto’s. De foto’s zullen gebruikt worden op haar website en social media.

We maakten ook een foto met rolkoffer voor als ze op ‘businesstrip’ is. Achteraf ontdekten we uiteraard een geweldige plek aan de achterkant van het gebouw waar we leuke foto’s hadden kunnen maken. Zo gaat dat altijd he 😉

Remke was erg blij met het resultaat. Fijn om te horen en ik kan niet wachten om de foto’s op haar website te zien!

Bekijk het resultaat hier:

Heb jij ook foto’s nodig voor je website en social media?

Wil je ook een personal branding shoot? Lees voor meer informatie of neem contact met me op.

Vergelijkbare berichten